Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Gledam profile na Romeu i slušam jadikovanja ljudi koje poznajem... Svako od nas ima neku svoju manu i vrlinu. Svako je od nas poseban i na neki svoj način upečatljiv i simpatičan. Neki su lepši, neki manje lepi, ali ne bih mogao reći da sam do sada naišao baš na ružnu gay osobu.
Elem, pitam se, gde je nestala ona lepota muvanja i osvajanja? Zašto svi imaju bolesnu potrebu da svoje standarde dignu u nebesa i zašto ne pružaju šansu drugima? Zašto im je lakše da budu dugo sami i usamljeni dok pokraj njih prolaze potencijalne veze u kojima bi mogli biti sretni... Sve se svelo na puki fizički izgled, a gotovo niko ne obraća pažnju i na karakter osobe i njenu "duhovnu" lepotu?? Naravno, nije ni moguće jer sve što vide je nečija fotka i suvi opis "profila" te osobe... Da je situacija drugačija, da su se sreli u nekom gay kafiću, ili na ulici možda bi onaj koji "ne zadovoljava standarde" i uspeo na šarm da navata nedostižnu princezu....?!
Šta vi, cenjeni i cenjene forumaši i forumašice, kažete na sve ovo....?
Korisnikov avatar
By Zibro
ko trazi sarm ne ide na pijacu mesa i obratno
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Aham, za tebe je dakle, romeo nešto poput pijace.... a gde, po tebi odlaze ovi koji bi nešto normalno?
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by Zibro
ko trazi sarm ne ide na pijacu mesa i obratno
:lol: ali istinito :up:

Preko romea sam upoznao samo jednu jedinu normalnu osobu, i chak ni sa njom nisam imao nishta, nastavilli smo da se druzhimo. Ostatak koji sam upoznao je bio katastrofa, maltene im je kurac virio iz ochiju :drkanje:
Korisnikov avatar
By Blady
Pa ne znam... ne krecem se po gay romeu, ali je pitanje takvo da se moze odgovoriti i ovako...
Mislim da je to nestalo... isparilo, iz ko zna kojih razloga
Korisnikov avatar
By Zibro
Romeo jeste nesto poput pijace ali nigde nisam pomenuo da je to nesto lose ili nenormalno a ovi koji hoce nesto kako ti sam kazes "normalno" pre ili kasnije shvate da za neke stvari bas kao i za neka jela jedsnostavno ne postoji "instant" varijanta.
Dakle neke stvari jednostavno ne mozes da pozelis i onda negde da "odes" i da ti se dese za pola sata sat .

Umoran sam, spava mi se i pocinjem da lupetam

Laku noc :)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Pa kažem, žalosno je što su sve te osobe postale izveštačene usput i ne kontaju koliko gube... Ali opet, kako drugačije, ako ne preko Romea? Ja nisam ni jednom bio u gay klubu... Posetio sam neka gay friendly mesta, ali tu je riskantno startovati bilo koga jer ima dosta str8 likova i ne zna se kako bi odreagovali...

Laq noć Zibro
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Radije bih bio sam nego s nekim ko jednostavno nije za mene.

Chim neko uspe da definishe i objasni akciju-reakciju izmedju Binaha i Hokmaha vec ima shanse kod mene.
Korisnikov avatar
By radoznala
Mislim isto shto i ti. Sve se svodi na puku fizichku privlachnost i imaginarne kule i gradove sa nekim koga apsolutno ne poznajesh-i onda posle 4 dana zaprepasti sa svih strana "kako je mogao/la, kakav seljak/anka..."! Pa ko vam je kriv dragi gledaoci kada nasrcjete na nepoznato i ochekujete vatromet?!
Instant kafa-ne nikako.
Ja volim da sachekam da provri, pa da zakuvam. :D
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by radoznala
:uljenavatru:

:up:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ne znam gde je TO nestalo kod drugih ljudi ali kod mene licno nije-fizicki izgled jeste nesto sto na prvi pogled primetim i sto me privuce kod druge osobe ali ako ta osoba nema jos >ono nesto< poput sarma,nekog specificnog sjaja u ocima i harizme samo izgled nije dovoljan da bi imao bilo sta sa tom osobom, i naravno potrebno je da ta osoba bude neko sa kim se moze i povesti koliko-toliko inteligentna konverzacija.

Sto se tice mesta i nacina za upoznavanje ja licno ne trazim po netu jer su to uglavnom sex-varijente i mnogi se ponasaju kao da su na stocnoj pijaci ali nisam ni potpuno neaktivan pitanju trazenja decka druzim se, izlazim povremeno na gay mesta upoznajem se sa ljudima, trudim se biti ljubazan sa svima i ne glumim neko uber-cool ludilo i nepristupacnost kao mnogi i na kraju se obicno taj jedan poseban desi i upoznam ga..obicno kada se najmanje nadam.
:milkacanic:

U to ime moze jedna lepa muzicka zelja od mene :sweet:
Za sve one koji uvek traze i nesto vise od obicnih banalnosti i samo sexa.

''
Korisnikov avatar
By Billy boy
hm, to za gay romeo stoji, ovde u cg, sve neke gole slike, meni iskreno bude muka, kada vidim onakav seljacizam i neukus...katastrofa. ali mene uvek privlace intelektualni tipovi, sa bogatom mashtom, koju ja pretvorim u delo :) :meduza:
Korisnikov avatar
By Winter
Hmm, pa ne mislim da je stvar u fizickoj privlacnosti, sexu ili bilo cemu slicnom...jednostavno ljudi nisu iskreni, na prvom mestu sami prema sebi, a zatim prema drugima i nisu spremni na tudju iskrenost.....jer eto, ti kazes (autor teme) gde su nestali normalni ljudi,zavođenje, sarm i ostalo....nisu nigde nestali, jednostavno su odustali videvsi gomilu neljudi oko sebe, shvativsi da je sve manje-vise laz i da iz svega toga mogu(jer uvek i jesu) izasli povredjeni i srozani....e sad je pitanje kako su se to srozali (emotivno), pa recimo da dajes vreme, sebe, da svesno prihvatas da se menjas i jos puno toga, a na kraju bivas izdan i izneveren...e onda se zapitas sta te je navelo da verujes neljudima....i polako prihvatas da ima puno zla i u ljudima i u neljudima....pa ili odes,nestanes, okrenese se od svega toga :bye: ....ili ostanes i postanes kao isti ti neljudi... :eevil: ..
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ja sada imam dečka (koji me je upec'o na romeu) i ok mi je, ali imao sam situacija gde sam započinjao neki čat sa korisnicima pomenutog sajta i posle pokazivanja fotki bivao iskuliran jer nisam visok 190 i nemam leđa k'o šifonjer, a onda bi mi se desilo da igrom slučaja iste likove sretnem u gradu ili na nekom drugom mestu i oni se nalože k'o stoke na mene... To me iznervira maksimalno, pogotovo ako lik ne skonta da me je ranije odbio na romeu.. To mi je licemerje i to je ono na šta želim da stavim akcenat... Ja barem odem do one tačke gde upoznam lika, popijem kafu - dve sa njim i onda razmislim da li bi mogao da nastavim da se muvam sa njim... I čisto da se zna, sa svim likovima sa kojima sam se upoznao sam ok. To što mi ne parira ili to što nekome ne pariram kao dečko, ne znači da drugarstvo ne može da traje...
By Hans
Srbija je postala hibrid Pink uticaja. Dakle, kratke recenice, neukus u govoru, oblacenju, manirima, postovanju druge osobe, njenih zelja i potreba. Pitam se da li ljudi zele uopste ista i ako zele, sta je to sto zele. Sve im je instant. A istina je da su zalosno prazni. I da ispod tih misica ne postoji nista sto je dugotrajno, nesto po cemu bi neko pamtio svoju mladost recimo.Njih ne zanima cime se vi bavite, jer vide da se JK nikada nicim nije bavila osim pokusajem da peva i sve je dobila na tracheve i izgled. Tako i oni. Telima, spletkama, jeftinim prichicama. Misle da, ako ih odlezi mainstream scene da ce dobiti nekakvo svoje mesto u ovom gay miljeu kod nas, a onda su im drugi krivi kad to ne postignu , a onda, kao vrhunac, shvate da to realno nisu ni zeleli. I onda zele vezu. A kad krenu u vezu, ona puca nakon kratkog vremena upravo zbog te praznine koja tavori u njima. Vezi je potrebno potkrepljenje necim.
Kada dodjete na Romeo, ne smete odustajati i ici po principu "daj sta das". Mali je broj onih koji zavredjuju bilo chiju paznju a da pritom to sve ispadne na kraju pozitivno. Sreca je bitan faktor. Mogao bih reci da sam je poprilicno imao. :dance:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne dizem kriterijume u nedogled, ali oni uvek postoje.
Odstupanja se desavaju u odredjenim situacijama.

Ali sta ako neko od nas i ne trazi nista obavezujuce?

Mali savet, budi kreativniji u fotkanju, pokazi nesto interesantno? :eureka:
Inace takvih, i svakakvih budala ima uvek.
Korisnikov avatar
By Khons
Mislim isto shto i ti. Sve se svodi na puku fizichku privlachnost i imaginarne kule i gradove sa nekim koga apsolutno ne poznajesh-i onda posle 4 dana zaprepasti sa svih strana "kako je mogao/la, kakav seljak/anka..."! Pa ko vam je kriv dragi gledaoci kada nasrcjete na nepoznato i ochekujete vatromet?!
Instant kafa-ne nikako.
i onda se zavrsi na pivchugi :smilegrin:

ontop:

jbg, vecita misterija, muvanje, upoznavanje itd itd. slazem se sa pokretachem teme, ali jednostavno ima nas raznih. a i medju tim raznim uvek se nadje nesto za probrati, samo sto ljudi obicno odustaju nakon par katastrofa.
Korisnikov avatar
By *deni*
Uvek predlazem, cak i insistiram na odlasku u kafic, ili u neki restoran prilikom ugovaranja susreta uzivo preko Romea.
Sex mi nije prioritet i on moze da izostane, bitno je da se lepo osecamo i da provedemo prijatno vreme zajedno - to jasno predocavam momcima.
No, praksa je pokazala da, posle treceg, ili cetvrtog piva svi oni izgube moc uzdrzavanja i napuste prvobitnu ugladjenu retoriku, ( a i ja za njima ), pa ubrzo dodje do pretrazivanja krajnika i otkopcavanja slica.
Vrlo mi je bilo neprijatno pretprosli vikend kad mi je jedan klinac posle obilne vecere u kineskom restoranu i dolaska kod Denize u klub na nocni provod, predlozio oral u separeu. Kad sam mu rekao da je neprimereno to da radimo pred ljudima, rekao je da cemo se pokriti kaputima, radi diskrecije. Lep je kao lutka, pa sam samo zbog toga prihvatio predlog.
:roll:
Summa summarum, zakljucak je da se na Romeu tesko moze naci decko za vezu i romantiku.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Jao Deni ja te obožavam!!! Long time no seeeeeeeeeen! Zanimljiva ispovest u svakom slučaju...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by just_me
Jao Deni ja te obožavam!!! Long time no seeeeeeeeeen! Zanimljiva ispovest u svakom slučaju...
Pa, cico, ja uvek dajem sve od sebe.
Daj, pa ce ti se dati, to je moto. :yes:
Mozda mi se mogu naci neke zamerke, ali niko ne moze da tvrdi da ne umem da volim.
:kiss:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
@Jelena Tihi Ubica molim te budi malo rečitija pa nam (ili barem meni) obrazloži svoje misli.. Hvala unapred
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
to nije tacno. Meni romeo sluzi sa jasno preciziranje onoga "sta necu", i samim tim svodi broj potencijalnih smaraca na minimum. Svi koji nisu ono sto necu, mogu da dodju u obzir.
A sto se tice fizickog izgleda, jbg - sta da ja sad radim, da se osjecam krivim sto mi se ne svidja neko ko mi je neprivlacan i ruzan? Jebe se meni za njegovu dobru dusu i intelekt, ako nije sladak (po mojim kriterijumima). Sa ruznim intelektualcima mogu da se druzim,ali to ne trazim po romeu, iz prostog razloga sto prijatelje vec imam.
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by Khons
Instant kafa-ne nikako.

Hmmmm... "Aplaudirash" na neshto? :P
Korisnikov avatar
By Titja
Originally posted by Khons
Instant kafa-ne nikako.

ontop:

jbg, vecita misterija, muvanje, upoznavanje itd itd. slazem se sa pokretachem teme, ali jednostavno ima nas raznih. a i medju tim raznim uvek se nadje nesto za probrati, samo sto ljudi obicno odustaju nakon par katastrofa.
Da ali kako ne odustati posle vise katastrofa!? Znam ljude koji su se totalno promenili,sa izgovorom "svi su takvi,pa sto ne bi i ja"
Ja ipak svoje stavove ne mogu,a i necu da menjam... A to za probrati,je na zalost sve manje,no dobro...:)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Hans_87
Srbija je postala hibrid Pink uticaja. Dakle, kratke recenice, neukus u govoru, oblacenju, manirima, postovanju druge osobe, njenih zelja i potreba.

Nije do Srbije, no do svake osobe ponaosob! Srecjom, nismo svi isti i ne lozhimo se svi na iste stvari. Meni vala mnogo sladje da se trudim oko devojke, da se muvamo ´nako praFo dechije, i to duuuuugo dugo, pre nego se uopshte i poljubimo. Sa druge strane, kada primetim neki oglas, Ona koja trazhi ljubav, a na slici uperila sise na nishan, gaTje zaboravila na sushilici...Neka hvala! Ta me vala ni za 26 godina nalozhila ne bi. :spijun:

Ali, ako neko kazhe da NE POSTOJI muvanje, no se sve svodi na kres...grdno se VARA! Ili se ja varam, poshto sam zhensko...?:nerd:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!