Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by UlixKupio sam tu knjigu josh pre nekoliko godina na sajmu knjiga
Katmandu, Stevan Pesic
Originally posted by ~anAMORphOsé~Sjajna je knjiga. U principu ja ne volim putopise, ali ovo je stvarno nesto potpuno drugacije.Originally posted by UlixKupio sam tu knjigu josh pre nekoliko godina na sajmu knjiga
Katmandu, Stevan Pesic
i poceo jednu stranu i stao...
Nisam bio raspolozen za putopise
no, davao sam ljudima da citaju i komentari su pozitivni
Originally posted by lazarusOvo beše ona sa istorijskim pregledom teorija "čula ukusa"? Ak' je to, meni je bio dobar samo taj istorijski pregled jer nema na srpskom nijedne druge koja tako dobro pokriva tu tematiku. A onda dolazi deo o savremenim problemima koji ima jezivo apokaliptični ton bez ikakvog razloga. Mada mož' biti da je neki drugi Francuz u pitanju...
Luc Ferry, Homo Aesteticus- Otkrice ukusa u demokratskom dobu
Originally posted by UlixFina knjiga. Ta i još par njegovih su jedini putopisi koje sam čitao jer ih inače ne volim. Sećam se da sam je poprilično slepački kupio na nekom sajmu još pre desetak godina i tu rešio da iščitam sve što je napisao. Mislim da mi je i uspelo.
Katmandu, Stevan Pesic
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!