Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Vukodlakda, i sad su joj opet uvalili da igra po najvecoj vrucini ...znam da je praksa da se finala igraju u to vreme, ali samo se plasim za nju
ORDER OF PLAY - SATURDAY, APRIL 4, 2009
STADIUM start 12:30 pm
[1] S Williams (USA) vs [11] V Azarenka (BLR) - WTA SINGLES FINAL
*Setite se AO'09...
2009 Victoria AzarenkaKuznjecova mi malo odudara, ali se takodje secam da je u finalu 2006e bila sjajna protiv Sharapove. Valjda je to bio jedan od retkih dana kad nije ustala na levu...
2008 Serena Williams
2007 Serena Williams
2006 Svetlana Kuznetsova
2005 Kim Clijsters
2004 Serena Williams
2003 Serena Williams
2002 Serena Williams
2001 Venus Williams
2000 Martina Hingis
1999 Venus Williams
1998 Venus Williams
1997 Martina Hingis
1996 Steffi Graf
1995 Steffi Graf
1994 Steffi Graf
1993 Arantxa Sánchez Vicario
1992 Arantxa Sánchez Vicario
1991 Monica Seles
1990 Monica Seles
1989 Gabriela Sabatini
1988 Steffi Graf
1987 Steffi Graf
1986 Chris Evert
1985 Martina Navrátilová
Originally posted by UlixEto, napokon da svet vidi da nije jedini Djokovic koji je zivac. Federer je kao mladji bio najgori (zivac), tako bar kazu, a ja se secam samo segmenata. Mislim da treba malo da smrsa i da se ubrza. Inace, uopste mi ne smetaju ispadi sa reketom i to sa sudijom. To je ucestalo. Da je Djokovic to uradio, bio bi popljuvan do vlazenja foruma.
Zato sto je bio nadrndan?![]()
Originally posted by broXSerena vise voli da igra u vecernjim terminima, to sam primetio. Izgleda da ne vidi bas najbolje loptu na prirodnom svetlu.Originally posted by Vukodlakda, i sad su joj opet uvalili da igra po najvecoj vrucini ...znam da je praksa da se finala igraju u to vreme, ali samo se plasim za nju
ORDER OF PLAY - SATURDAY, APRIL 4, 2009
STADIUM start 12:30 pm
[1] S Williams (USA) vs [11] V Azarenka (BLR) - WTA SINGLES FINAL
*Setite se AO'09...
![]()
btw. zasto se Federer nije pozdravio sa sudijom na kraju meca![]()
Rank, Seeded PlayersBartoli ima rank 13.
9 PETROVA, Nadia
12 WOZNIACKI, Caroline
16 CIBULKOVA, Dominika
18 SCHNYDER, Patty
29 WOZNIAK, Aleksandra
34 PENG, Shuai
36 BONDARENKO, Alona
37 MATTEK-SANDS, Bethanie
Originally posted by cumpigsto bi rekla* dementieva: "jj bi mogla da pokriva celo fudbalsko igraliste"
![]()
sad mi je jsano zasto ga zovu Smarej na b92 tenis forumu. Ono sto kod zena daje draz, zenstvenost, eleganciju igri (i zasto volim-o JJ) , kod muskaraca je nesto najruznije sto moze da se vidi
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!