Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Çâðê_DUP
Smisao zivota? Ne postoji. Zivot je totalno besmislen. A opet, moze se, kako bi se olaksala nekakva mucnina postojanja, taj besmisao nekako osmisliti kroz bilo kakvu vrstu kreacije i nadgradnje. Kula od karata ce se srusiti, ali u ovom trenutku postoji i mi uzivamo u njenoj raznolikosti i lepoti.
Analogno tome, zasto gledamo dobre filmove kada ce se ionako zavrsiti? Pa zato sto mozemo usput dobro da se zabavimo i izgrickamo dosta kokica. :kokice:
Eto. :plavuso:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by svejedno
Ne znam da li bi zivot imao smisao kada bi smo ga znali.
:up:
Korisnikov avatar
By Hys.
@ andja-kokice, i film paralela-:yay:
Korisnikov avatar
By svejedno
@ gari

O tome smo mnogo puta pisali.

Jin - Jang. Pakao je odraz raja, smrt definise zivot, mrak definise svetlost. I obratno.

Nego, ja sam se pozvao na onu Morganovu temu, nisam mislio bukvalno.

Mislim da je jedna od sushtina obe teme (ove i ''god...forgive me") ista.

A licno, rekoh, ne znam sta je smisao zivota. Najiskrenije.
Korisnikov avatar
By Sky123
Zivot i ne treba da ima smisao... da ima, bili bismo roboti.
By Çâðê_DUP
Zivot je neprekidna borba, bol, muka i patnja. Kad pogledate bolje, sve se na to svodi-na neprekidnu borbu za...nesto. Mozda treba nauciti uzivati u malim stvarima. ali, moje je misljenje da se treba boriti svim snagama da makar jedan deo zivota ne provedemo "u kurcu". makar ja tako razmisljam. i u tome vidim i oblikujem "smisao zivota".
By Swanheart
momenta kada shvatim smisao zivota nece mi biti zanimljivo da zivim...
Korisnikov avatar
By Phoenix
Moje razmišljanje. Život sa neke objektivne strane, udaljene od ljudi, i nema neki poseban smisao. Mada, sa neke subjektivne, ljudske, ima. Evolucija je odredila da se mi tripujemo da ima, inače bismo se svi kolektivno samoubili, a to bi značilo da smo neprilagođeni i izumrli bismo kao vrsta. Dakle, odgovarajuća mutacija DNK nam obezbeđuje siguran dojam o smislu našeg života. Stoga, naš život ima smisao sâm po sebi, tj. nema, ali opet ima. To znači da je sve OK. :saint:
By ^OveRtoneS HunteR
iz skromnog iskustva:
trazenje smisla zivota je bezobrazluk i donosi samo probleme :cut:

zakljucak:
ne budi bezobrazan :lol:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Sebični gen Ričard Dokins... Ne postoji smisao života. Cilj i svrha su nam da prenesemo naše gene kako bi oni opstali. Cilj i svrha smo sebi sami... Čitajte Dokinsa....
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by gari
Originally posted by atheena
Smisao zivota: to sto postojim i to mi je dovoljno
Izgleda da nisam dovoljno jasno definisao pitanje. Ne radi se o pojedinacnom smislu postojanja nego o kolektivnom, dakle celog covecanstva. Sa kojom svrhom smo mi ovde i zasto se razmnozavamo neprestano i neprestano a ne znamo cemu sve to vodi?

Svakog trenutka moze da nas zbrise sa lica Zemlje neki asteroid, kao sto je zbrisao i dinosauruse. Sta trazimo mi ovde?

:hiphip: :crta: :zen:
I ja često o tome razmišljam... Čak šta više sam bio 2 godine na lekovima zbog toga a imam tek 22 god. (jbg. šta ću kad me to opterećuje...) U svakom slučaju meni bi svrha postojanja bilo glupo pitanje da nisam svesno biće.

Da sam običan robot, kako mnogi naučnici tvrde, onda mi to ne bi smetalo jer... roboti nisu svesni i ne mogu da osećaju...

Ja mislim da je problem svrhe povezan sa problemom "Šta je ljudska svest?" A pošto to nikome nije jasno, dolazi do opšte konfuzije...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!