- 02 Apr 2009, 00:01
Danas na vestima jedna od udarnih je bila - Madonna napravila pometnju u zabachenom selu u Malaviju svojom posetom. Trla baba lan, pricha se svodi na to kako socijalni radnici i slichni dushebrizhnici te visokorazvijene drzhave udaraju na sva zvona kako je Madonna tu ne bi li kidnapovala josh jedno dete Malavija za svoju kolekciju...
Pomalo nebulozno s obzirom da jedna od najbogatijih zhena na svetu dolazi u najvecu zabit na svetu da usvoji dete i pruzhi mu mogucnost da zhivi normalno (that's an understatement
). Uz to finansira otvaranje shkole u istom tom selu... Kakvi su i koliko iskreni njeni razlozi za taj potez ne mogu ni da pretpostavim, ali stichem utisak da ti socijalci chine detetu medvedju uslugu svojim postupkom, jer sam mishljenja da se ta shachica dushebrizhnika tu u stvari gura u chitavu prichu ne bi li sebi obezbedili kakav publicitet. Da se ja pitam i da mi je stalo do dobrobita deteta, pa sve i da je dete meni povereno na brigu, a Madonna hoce da mi ga kidnapuje, ne bih se bunio vec bi ga gurao da ide...
Vasha mishljenja???
Pomalo nebulozno s obzirom da jedna od najbogatijih zhena na svetu dolazi u najvecu zabit na svetu da usvoji dete i pruzhi mu mogucnost da zhivi normalno (that's an understatement

Vasha mishljenja???