Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Danas na vestima jedna od udarnih je bila - Madonna napravila pometnju u zabachenom selu u Malaviju svojom posetom. Trla baba lan, pricha se svodi na to kako socijalni radnici i slichni dushebrizhnici te visokorazvijene drzhave udaraju na sva zvona kako je Madonna tu ne bi li kidnapovala josh jedno dete Malavija za svoju kolekciju...
Pomalo nebulozno s obzirom da jedna od najbogatijih zhena na svetu dolazi u najvecu zabit na svetu da usvoji dete i pruzhi mu mogucnost da zhivi normalno (that's an understatement :hmm: ). Uz to finansira otvaranje shkole u istom tom selu... Kakvi su i koliko iskreni njeni razlozi za taj potez ne mogu ni da pretpostavim, ali stichem utisak da ti socijalci chine detetu medvedju uslugu svojim postupkom, jer sam mishljenja da se ta shachica dushebrizhnika tu u stvari gura u chitavu prichu ne bi li sebi obezbedili kakav publicitet. Da se ja pitam i da mi je stalo do dobrobita deteta, pa sve i da je dete meni povereno na brigu, a Madonna hoce da mi ga kidnapuje, ne bih se bunio vec bi ga gurao da ide...

Vasha mishljenja???
By iWanna
HOCU I JAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida:

edit: kad procitam THE post(s) odgovoricu ozbiljnije :sleep:
Korisnikov avatar
By lostinspace
Pare i popularnost nisu sve. Jedino ako to dete bas umire ili ce umreti od gladi, pa ona stvarno zeli da mu spase zivot. Mada iskreno, sve mi se vise cini da su ZVEZDE te koje to rade zbog publiciteta i slike o sebi kao velim dusebriznicima. Mozda gresim i nadam se da gresim.
Na primer, Andjelina i Bred usvojise i rodise neku silnu decu (nisam bas u toku, oprostite mi), bas me interesuje ko ce o toj deci da se stara na pravi nacin. Moja sestra za sad ima jedno dete i propade od brige za njim, [ironija] svaka Andjelici i Bredu cast. E, to su pravi roditelji. [/ironija].
By Sixto
Da, toliko je strasna ta Madona, otima tu decu od majki, iz njihovih toplih baroknih kreveta i damastne posteljine, odvaja od majcine Sanelom 5. namirisane sise i odvodi u svoju montaznu kucu Spik Ivanjica u Bronksu!
Stvarno je vestica!
Korisnikov avatar
By jukie
Ja baš ne vidim šta je toliko normalno da živiš u kući sa Madonom, sav taj publicitet, paparaci, stres
i ne znam koliko bi te tretirala kao npr. neko egzotično štene sa kojim se igra kad ima vremena (ili onog Meka dečaka iz filma koji sedi ispod potopljenog Njujorka milion godina i čeka plavu vilu), i kako bi te njena prava deca tretirala, i u koju školu ideš (Beverli Hils sa ekstremnim snobovima? kojima treba da se prilagodiš), i šta bude sa tobom kad završiš školu (priča se da je Neron gajio bele mačiće, ali ih je izbacivao na ulicu kada bi odrasli u odrasle mačke)
Korisnikov avatar
By lostinspace
Okej, bezveze je sto se dize buka oko toga, ali ja sam za to da za nju i usvajanje deteta postoji ista procedura kao i za sav ostali svet. A sa druge strane, ne svidja mi se, jer ne verujem previse u plemenitost takvih poteza, i kao sto rekoh, nadam se da gresim.

Pare ne cine ljude srecnima. Porodica i toplina porodicnog doma bi mogla. Ako je neko spreman to da pruzi (bez baroknih i neoklasicistickih reljefnih kreveta), mislim da je podoban za usvajanje. A ako ce dete da prepusti samom sebi i jos mu da puno kesa, nisam siguran koliko je to dobra ideja, ali dobro. Bottom line is - ne bi trebalo da se zale socijalci.
Korisnikov avatar
By .L O S T
joj ja ne bih nikako da me kidnapuje madonna
svaka cast na njenoj zabavljackoj karijeri
ali ona je mnogo bolesna
i prsla
skroz
da mi ne da da jedem normalno, gledam tv i ispere mozak kabalom....

bolje u Malaviju:transprst:
By Sixto
Jeste luda, ali koliko toliko normalne uslove ce da im obezbedi za razliku od roditelja koji zive na deponijama u karton naseljima devastiranim gladju i HIVom!
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by Sixto
Jeste luda, ali koliko toliko normalne uslove ce da im obezbedi za razliku od roditelja koji zive na deponijama u karton naseljima devastiranim gladju i HIVom!

To i ja mislim... I ovoj klinki koju sad usvaja su majka i otac umrli od Aids-a... Trenutno se o detetu staraju tetka i techa, koji ce verovatno odapeti isto od Aidsa...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by jukie
Ja baš ne vidim šta je toliko normalno da živiš u kući sa Madonom, sav taj publicitet, paparaci, stres
i ne znam koliko bi te tretirala kao npr. neko egzotično štene sa kojim se igra kad ima vremena (ili onog Meka dečaka iz filma koji sedi ispod potopljenog Njujorka milion godina i čeka plavu vilu), i kako bi te njena prava deca tretirala, i u koju školu ideš (Beverli Hils sa ekstremnim snobovima? kojima treba da se prilagodiš), i šta bude sa tobom kad završiš školu (priča se da je Neron gajio bele mačiće, ali ih je izbacivao na ulicu kada bi odrasli u odrasle mačke)

meni ovo prvo palo na pamet....
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Sixto

a onda ovo
By Sixto
Jos se zabrinuli zbog njene kabale, deca nemaju leba da jedu, vasljiva i gola! Ajd molim te!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nisam siguran da su njena deca izložena nekom velikom "publicitetu" i "stresu", jer se jako retko pojavljuju u medijima. s druge strane, nema samo Madonna celebrity decu. na kraju, ne vidim zašto bi to bio neki posebno bitan razlog za/protiv usvajanja u odnosu na sve ostale kriterijume. nije baš da svi celebrity roditelji usvoje dete ne bi li ga zloupotrebili zarad sopstvene slave i karijere.

kad sam čuo vest prvo mi uopšte nije bilo jasno zbog čega tačno protestuju ti socijalni radnici i NVO iz Malavija. i evo još uvek nisam saznao nijedan razlog zbog čega to rade. tako da ako neko zna, podelite tu priču sa mnom. :trep:
By iWanna
Originally posted by 2Q2Bstr8
kad sam čuo vest prvo mi uopšte nije bilo jasno zbog čega tačno protestuju ti socijalni radnici i NVO iz Malavija.
kako zbog cega? zato sto im je stalo do deteta :sweet:
By Ulix
Sasvim sam siguran da Madona moze tom detetu obezbediti daleko bolji zivot nego sto mu mogu obezbediti roditelji u Malaviju, ali sam takodje siguran da cak ni Madona ne moze da radi sta hoce, pa tako ni da uzima cije dete hoce.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by Ulix
Sasvim sam siguran da Madona moze tom detetu obezbediti daleko bolji zivot nego sto mu mogu obezbediti roditelji u Malaviju, ali sam takodje siguran da cak ni Madona ne moze da radi sta hoce, pa tako ni da uzima cije dete hoce.
I josh jednom - Roditelji su mrtvi... Hiv ... A Madonna je glasnogovornik Klintonove fondacije za suzbijanje Hiv-a u Malaviju...
Korisnikov avatar
By Delete
Upravo ono sto sam i sama htela da napisem.
By Ulix
Originally posted by Vespertine
I josh jednom - Roditelji su mrtvi... Hiv ... A Madonna je glasnogovornik Klintonove fondacije za suzbijanje Hiv-a u Malaviju...
Taj deo mi je promakao. :)

Kako onda ona tacno kidnapuje to dete?

(Sto se mene tice, ja joj ne bih dao ni fikus da uzgaja, a ne dete, ali ako ispunjava sve uslove da ga usvoji - a ne sumnjam da bar te materijalne uslove vrlo lako moze da obezbedi - onda ne vidim zasto joj ga ne bi dali.)
Korisnikov avatar
By Vespertine
Taman sam pocheo da se pitam da li da svoju nevidljivost koristim u svrhe dobra ili zla...

:astral2:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako nema roditelja, bilo bioloskih, bilo staratelja u vidu neke brizne porodice... ja stvarno ne vidim nikakav razlog protivljenju.

Cak i ako ne cenis to cime se zena bavi, apsolutno je jasno da je to najbolji moguci zivot za to jadno dete.

A cim vec ima dece, zive i zdrave, bez bilo kakvih krivicnih gonjenja, potpuno je logicno da ce se dobro brinuti o njemu.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by iWanna
HOCU I JAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida:
Mene nervira sto oni to objavljuju na sva zvona, i bune se samo zato sto zele publicitet.
Nervira me i to sto usvoje 2-3 klinca (k'o da su kucici Boze me prosti), a ako cemo pravo Esma Redzepova usvoji njih 40(valjda, verovatno su neka i njena) pa se ne kurci k'o oni.
Ako o nekome treba pisati, treba pisati o njoj.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slazem se, poznate licnosti generalno u dobrotvorne svrhe ne daju ni milioniti deo onoga sto zaradjuju.

Ali to su oni zaradili, doduse cesto uz pomoc masinerije iza njih, ali svejedno... oni su zaradili i njihovo je pravo sta ce raditi sa tim.

Bolje ista nego nista, bolje jedno nego nijedno :/

A naravno da su attention whores, tako su i postigli to sto imaju, od tog dela svoje licnosti ne mogu da pobegnu sve i da zele.
Korisnikov avatar
By Blady
Slazem se, ako moze da mu pruzi bolji zivot, neka to uradi... ne znam zasto bi neko imao protiv toga....
Korisnikov avatar
By jukie
Sa druge strane mogla je da usvoji neko dete iz doma u nekoj susednoj opštini. Ima puno one američko-crnačke dece u getima kojima su roditelji isto tako umrli od side (ili od pucnjave) i koja izgledaju isto kao Malavljani (ako joj je stalo do crnačkog look-a), a neka od te dece sede u domovima na 10-15 minuta od Madonine kuće (helikopterom?). Ali ne, ona zapucala u Malavi. Možda su tamo deca čistokrvniji crnci pa zato? I onda se opet vraćamo na priču o štenetu.
By Sixto
Juki, ta deca blizu njene kuce ipak imaju kakve takve uslove koji su bolji od onih u Malawiju i o njima brine sistem socijalne zastite SAD! Uostalom zasto praviti razliku izmedju dece koja su ostala bez roditelja ili zive u katastrofalnim uslovima! Sve u svemu je pozitivan gest, bolje nego da nije usvojila ni jedno!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Nju uvek prate kontraverze sta god da uradi pa tako i kad hoce da usvoji dete iz siromasne zemlje gde deci kuvaju djonove od cipela da zvacu a sa druge strane dignu frku kad Madonna dodje i hoce da usvoji to dete i pruzi mu pristojne uslove za zivot.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by jukie
Sa druge strane mogla je da usvoji neko dete iz doma u nekoj susednoj opštini. Ima puno one američko-crnačke dece u getima kojima su roditelji isto tako umrli od side (ili od pucnjave) i koja izgledaju isto kao Malavljani (ako joj je stalo do crnačkog look-a), a neka od te dece sede u domovima na 10-15 minuta od Madonine kuće (helikopterom?). Ali ne, ona zapucala u Malavi. Možda su tamo deca čistokrvniji crnci pa zato? I onda se opet vraćamo na priču o štenetu.
Nisi shvatio da tu postoji geografska podela...Angelina Jolie usvaja (mahom) iz Azije, Madonna iz Afrike, a Brooke Shilds se bavi americkom decom :lizalica:
Korisnikov avatar
By .L O S T
gde su sad nervozne forumasice, inace 24/7 borci za razna ljudska prava, da podignu svoj glas protiv price o hivu i deci u malaviju i da kazu kako nije humano dati dete madonni pa to sve uporede sa romima i podele sa nama jos neku pricu iz svojih potresnih zivota ?????
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!