Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Resiti misteriju zvanu "zena"- nemoguca misija!!!

Posle godinu dana veze cujete od svoje devojke da ona misli da vam je stalo samo do sexa i kaze vam da zeli da joj pokazete da to nije tacno! I evo vec tri meseca ja pokazujem da mi nije stalo samo do toga...trudim se da svaki put ostanem pribrana i ne razmisljam o tome kada duze vreme provodimo zajedno.
Ipak sve bi to bilo ok da je takav nacin dokazivanja ljubavi normalan, a kako vreme odmice, mi se retko i ljubimo, mazimo, vidjamo...

Ja sam razgovarala sa njom o tome i pokusavala da joj objasnim da je to bolestan i veoma nezdrav zahtev za dve osobe koje se vole i seksualno privlace, ali je ona i dalje pri tom zahtevu kao i pri tome da me voli, dok ja postajem nervozna, bezobrazna prema svima, zivcana, nadrndana....svaki izlazak mi se pretvori u svadju...itd.,itd.

Kako resiti problem, a da resenje ne bude prevara - koja ce se sigurno desiti ako se medju nama odnos ne promeni?
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa ti si lepo njoj rekla da je to nezdravo...Izgleda kao da vec sama sve znas :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja iskreno ne bih znala sta da radim!

mislim...sad sam bas pomogla
Korisnikov avatar
By Hys.
A jel si ti njoj objasnila da ako te voli, trebalo bi i da te zeli....? Ono, u krevetu, taj rad.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja bih rekla: ok imacemo vezu bez seksa...

Mislim da je u pravu - ne volis je dovoljno ili niste jedna za drugu...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Dina
niste jedna za drugu...
e pa taj rad...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by everythingISboring
precenjen... ne, ne kroz taj stadijum necu nikada proci :P
sta precenjen?
Korisnikov avatar
By Hys.
jao pa ti moj potpis pominjes :smeh:

slazem se, inace....:shake:
By everythingISboring
Originally posted by Hys.
A jel si ti njoj objasnila da ako te voli, trebalo bi i da te zeli....? Ono, u krevetu, taj rad.

Pa naravno da jesam...napravila sam ja njoj citav referat o tome u verbalnoj formi.
By everythingISboring
Originally posted by Dina
Ja bih rekla: ok imacemo vezu bez seksa...

Mislim da je u pravu - ne volis je dovoljno ili niste jedna za drugu...
P.S. Stvar je u tome sto sam joj to i rekla- imacemo vezu bez seksa i necu te ni pipnuti. Mislis da je u pravu....zapamticu ovaj komentar, i posle nekog vremena ce se sigurno utvrditi u cemu je rec...da li je problem u meni, njoj ili jednostavno nismo jedna za drugu :gatara:
Korisnikov avatar
By Hys.
A jel ona bas tako rekla-da hoce vezu bez seksa?
Korisnikov avatar
By tinkerbell
jao pa ti moj potpis pominjes :smeh:

evo i ovde se izvinjavam... ali moram ..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(mislim da sam ostavila vecheras 3-4 posta i sve su bili off-ovi :lol: :lol: )
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by everythingISboring
Ako se ja do tada ne pretvorim u lezBILJKU :pms: :egzorcist: :egzorcist: :egzorcist: :egzorcist: :egzorcist: :egzorcist: :egzorcist: :egzorcist: :egzorcist:
ahahahahhahahahhahaha :hail2:

i, ne, stvarno, jel tako zeli vezu?

@Tinkela: udri, udri :smeh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hm....ti hoces seks...ona nece seks......moguce je da niste, a?

ja ne bih mogla...
By everythingISboring
A jel ona bas tako rekla-da hoce vezu bez seksa?
Ma nije ona to rekla, rekla je da zeli da joj pokazem da je ne gledam samo kroz sex, i ja sam joj rekla uredu necemo ga imati, sve dok ona ne pozeli to.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by hlaefdige
hm....ti hoces seks...ona nece seks......moguce je da niste, a?

ja ne bih mogla...
ditto....
By everythingISboring
@hlaefdige nemam pojma,ako njoj zaista nije do intimnosti, moguce je da nismo...bice ovde nekog veeelikkkog raskida

@Hys. ne buni se mlada dama uopste oko toga od kada je restrikcija pocela!
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa...videces onda vec sama...ako nema promena...a ti nisi srecna...jbg.
By everythingISboring
Znaci sta da radim:
da kuliram i dalje, pravim se da je sve u normalnom redu i posmatram njene zelje i potrebe?
Korisnikov avatar
By Darling
:doh: Ne znam sta da kazem na ovo.... Prosto ne mogu da verujem da ovako nesto postoji...

Svaka ti cast za ta tri meseca, ne znam zasto Dina misli da niste jedna za drugu, dovoljno si izdrzala...
Razumem tvoji devojku sa jedne strane, ali tri meseca....

"Znaci sta da radim:
da kuliram i dalje, pravim se da je sve u normalnom redu i posmatram njene zelje i potrebe?"
A, sta je sa tvojim zeljama i potrebama?!
Korisnikov avatar
By Dina
Darling,
iskreno nisam ni obratila bas paznju na to "izdrzavanje" od tri meseca. Meni je prica bila zanimljiva - kao neki film. A devojka sa njenim zahtevom je neka krajnost, a ako neko na to odgovori sa - to je bolesno, nezdravo i tome slicno onda meni deluje kao osoba koja na vezu gleda kao nesto propisano... a krajnost i propisano nisu jedno za drugo... Mozda kada bi bila u pitanju neka velika ljubav zbog koje bi izasle iz svojih vidjenja... Naravno ko zna sta je tu pozadina ;) Nego to je bio moj prvi utisak kad sam citala post pa to i napisala...
By everythingISboring
Originally posted by Darling

A, sta je sa tvojim zeljama i potrebama?!
Mojim potrebama...pokusavam da pokazem sebi da nije samo to sto zelim od nje, ne znam mozda je to glupos sto radim sebi,ali hocu da izdrzim koliko mogu jer cu je verovatno vise ceniti ... ona smatra da je to pravi nacin da naucim da je postujem i ja se trudim da tako bude, ali se bojim da se ne ugasi sve medju nama,tacnije da se njena zelja nije vec ugasila.... :sarana: :pop:
Korisnikov avatar
By jenny
Pa meni to sve pre lici da se njena zelja vec ugasila..
By everythingISboring
Ne znam da li shvatate, ali kada si sa nekim duze vreme, i kada mu dajes sebe, celu sebe...i kada ti to odjednom nestane osecas se ocajno, tesko i tuzno...ja ne pricam sada samo o sexu vec o tome sto je taj zahtev doveo do vecih udaljavanja, a oni mnogo vise bole.
By everythingISboring
Ne znam da li shvatate, ali kada si sa nekim duze vreme, i kada mu dajes sebe, celu sebe...i kada ti to odjednom nestane osecas se ocajno, tesko i tuzno...ja ne pricam sada samo o sexu vec o tome sto je taj zahtev doveo do vecih udaljavanja, a oni mnogo vise bole.
Korisnikov avatar
By Delete
Cim si ti nama otvorila ovakvu temu, pokazala si koliko ti je stalo do sexa :)

Pitaj ti nju da li bi se ona ljutila da ti imas sex sa drugim ljudima, a da vi i dalje ostanete u vezi. Mislimd a bi joj na taj nacin dokazala da nisi sa njom samo zbog seksa.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!