Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By ~ Le Saint X ~
I ja uvek imam najmanje dve razlicite paste za zube koje menjam - tj, jedan dan sa jednom, drugi dan sa drugom perem

:zubi:

uh, neku sa propolisom + whitening sad imam
i
jednu sa kamilicom + whitening
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Imam trenutno neku Blend a Med...nesto luxus whitening kosta 350 dindzi ...bila najskuplja od svih pasti...obecava extra bele zube nakon 2 nedelje upotrebe-medjutim meni je nekako kao krec tvrda pasta i plomba mi je jedna ispala otkad je koristim :merlinka:
By iWanna
LOL

pa zato sto je u fazonu da ti poput smirgle skine malo zubne gledji

nema te paste ni postupka koji ce ti zube uciniti beljim a da ne zrtvujes kvalitet zuba

neka se javi neki student ili diplomirani stomatolog da potvrdi ovo :cekam: :sleep:

koristim signal/blend-a-med/colgate/za koju se prvo uhvatim
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Lakiboy_ns
Imam trenutno neku Blend a Med...nesto luxus whitening kosta 350 dindzi ...bila najskuplja od svih pasti...obecava extra bele zube nakon 2 nedelje upotrebe-medjutim meni je nekako kao krec tvrda pasta i plomba mi je jedna ispala otkad je koristim :merlinka:
Pa normalno .. ne može isto da košta pasta koja samo pere zube, i ona koja pere, izbeljuje i vadi plombe! Čudo da ne košta 500 din.

Što se tiče paste koristim neku 24h ... ali ne traje toliko :) lažu :D (možda traje, ako ne jedeš ceo dan)

Inače, imam ortaka koji je izbelio zube tako što ih posle svakog pranja prodžara četkicom sa 3% hidrogen peroksida ... i stvarno ima belje zube, ali ja se ne usuđujem da probam
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by KiWi
Pa normalno .. ne može isto da košta pasta koja samo pere zube, i ona koja pere, izbeljuje i vadi plombe! Čudo da ne košta 500 din.

:lol:
By Sixto

Što se tiče paste koristim neku 24h ... ali ne traje toliko :) lažu :D (možda traje, ako ne jedeš ceo dan)

Inače, imam ortaka koji je izbelio zube tako što ih posle svakog pranja prodžara četkicom sa 3% hidrogen peroksida ... i stvarno ima belje zube, ali ja se ne usuđujem da probam
Pa nece ti biti nista, hidrogen je dezinficijens inace al kako bi on mogao da izbeli zube ich nemam pojma!
Korisnikov avatar
By Rei
Colgate Max Fresh

Znachi da izbegavam whitening paste... Bash sam kontao da uzmem neku da probam
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja kao majmun, gde piše više ultra extra giga fluoresentno- za tu se hvatam.
OK, ne za sve. Blendamed i Signal uglavnom.
Korisnikov avatar
By Myto
meni je nekako kao krec tvrda pasta i plomba mi je jedna ispala otkad je koristim :merlinka:
Meni bi to bio dovoljan razlog da prestanem da je koristim.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Za izbeljivanje zuba, radim shto su ljudi pre par eona radili...ostavim urin da odstoji i s istim ispiram zube.
By iWanna
Originally posted by V I V I S E C T
Za izbeljivanje zuba, radim shto su ljudi pre par eona radili...ostavim urin da odstoji i s istim ispiram zube.
:wow:
moracu da ne probam
Korisnikov avatar
By Allkey
Moja majka juri jajjeftinije, a meni najviše odgovara Colgate.

Jer su mi sve druge previše blage i previše brzo prestanu da pene, to jest kao da nestanu iz usta.

Ali nikako one Herbal verzije Colgate-a. Ni one medene. Nego klasične, sa granulama gadosti... One plave boje uglavnom. xD
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Sixto
Pa nece ti biti nista, hidrogen je dezinficijens inace al kako bi on mogao da izbeli zube ich nemam pojma!
Kad smo već kod toga ... sajtovi poput http://drinkh2o2.com/#drinking-hydrogen-peroxide i još nekih tvrde da H2O2 kada uđe u telo postaje voda i kiseonik, da daje energiju, direktno hrani ćelije i ubija kojekakve gamadi i bakterije

Sa druge strane, ima sajtova koji kažu da je sve gore navedeno istina, ali da H2O2 ne sme da se pije, jer ta količina kiseonika u krvi stvara armiju slobodnih radikala, a svi znamo kakvi su ti radikali ... opasni!

Sa treće strane, ima sajtova koji kažu da H2O2 može da pomogne oko svega što je ovaj prvi sajt napisao, ali samo ako se uzima foodgrade tj. onaj za unutrašnju upotrebu ... po apotekama se prodaje H2O2 koji ima stabilizator u sebi, jer se H2O2 razlaže na svetlosti na vodu i kiseonik koji ubrzo prelazi u ozon (O3)

Četvti kažu da nikad sa sigurnošću ne možeš da znaš koji je foodgrade a koji nije, nego da moraš sam da uzmeš destilovanu vodu i UV lampu i tako praviš hidrogen (ako ga je tako uopšte moguće praviti)

Šta je, poštovani sixto, od toga istina?

Inače, pošto se hidrogen u ustima rastvara na vodu i kiseonik, ima smisla da kiseonik izbeljuje zube (jer sve ove paste se kurče da imaju neki oxyaction ili tako nešto)
Korisnikov avatar
By KiWi
Ovim trenutno perem zube...

Slika

slika odrađena isključivo za potrebe ove teme (fotkano pre minut)
Korisnikov avatar
By horus.
ne budu... pigmentacija zuba mi je takva da ne mogu imati holivudsko beli osmeh...

ne opterecujem se time, jer mi je najbitnija higijena...
Korisnikov avatar
By Blady
Colgate... uglavnom... mada mi se nekad i omane neka druga....
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
koristim neku blend-a-med, neku extra ljutu, jer samo takve mogu da podnesem... i neku sa nekim zrncima, nesto sta znam, ne znam ni da procitam tacan naziv, ali radi, savrseno ispolira zube...:blenta:
By Kragi
Signal :) (White & X-Fresh)
Mada mislim da je cetkica isto tako jako bitna (ja soje menjam svakih 15-ak dana) :loodsam:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
kolinos, ona zhuta pasta, to jest zhuta tuba, sluchajno sam otkrio da je najbolja ^^
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Jesi li ti siguran da je to pasta za zube? :lol:

Koristim razne paste svaki put kupim neku drugu.
Korisnikov avatar
By LordOfSex

3% da izbeli zube, nema sanse to je previse slabo.
Korisnikov avatar
By Vespertine

A ti probaj sa 6% :D

colgate 3d white
Korisnikov avatar
By Dirrty
Negde cuh da zubi u sustini ne mogu biti belji bez hemikalija, jer se mi radjamo sa odredjenom bojom zuba odnosno dal' svih kostiju... i to ti je sto ti je!

A hemikalije ce te ostaviti bez zuba, mnogo brze nego starenje.

Jedino ako zelite porcelan u vilici, ali mene strah od same pomisli usrafljivanja toga u vilice! :uplasen:
Korisnikov avatar
By Rei
Ushrafljivanja? To se ushrafljuje? :uplasen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!