Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Bas danas sam bila na picu sa jednom ekstra dewojkom koja je mladja od mene..i ona mi je iznela svoj stav o tome da planira sutradan brak sa tipom i decu..jer ne moze sebe da zamisli u vezi sa ribom za ceo zivot.I jos jedna devojka koju znam isto mi je rekla..kao bice sa ribama jos par godina..a onda muz,klinci,,bla bla.Jel mislite da je to u redu>Biti sa nekim samo zbog toga sto tako treba..imati sve po unapred predvidjenom rasporedu..ili biti svoj pa ostati sa tom osobom jebenog istog pola ako je vec sudbina tako zadesila. :smug:
Ovim ne osudjujem ni jedne ,ni druge.Znam da je jebeno ziveti sa sobom kada roditelji ne znaju za vas..a imate divan odnos..a unistilo bi ih da saznaju da su im sin/cerka gay..kakva su vasa razmisljanja povodom toga?
By Hans
Jao, ne znam sta bih ti rekao. Jako cesto razmisljam o tome. Mislim da bi me mnogo vise boleo zivot sa zenom, i to da su svi srecni oko mene a da ja trulim iznutra. Zavisno od toga gde zive, gay ljudi ce u tolikoj meri biti i srecni. Da sam u Holandiji, bilo bi sve mnogo drugacije. Srbija je takva zemlja gde je bitno i da su komsije srecne kad vide lepe porodice, pa da onda ogovaraju...Opet, ne znam zasto bi brak bio dokaz necije heteroseksualnosti. Sijaset straight ljudi se ne zene/udaju...Brak je kriticno polje danas kako god se uzme. Sve je nekako instant, tako i partneri...ne znam kuda ce nas to odvesti.
Korisnikov avatar
By jenny
Bar danas nije tolika katastrofa ne biti u braku! Nekad je to bilo mnogo teze..
By J...
Bojim se da imam sve manje razumevanja za ljude koji hoce da zive dvostruki zivot i da lazu sami sebe. Kao sto jenny rece, ima i neudatih/neozenjenih strejtera. :mete:
By iWanna
Ja i da hocu(a necu)- ne mogu. Izvin'te ali ja sam mali i neiskusan i stvarno mi nije jasno kako gej muskarac moze da ima seksualne odnose sa zenom. :retard:
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by sleepingsun
.Jel mislite da je to u redu>Biti sa nekim samo zbog toga sto tako treba..imati sve po unapred predvidjenom rasporedu..ili biti svoj pa ostati sa tom osobom jebenog istog pola ako je vec sudbina tako zadesila. :smug:
Pa ako je nekom bitnije da zivi po heteropatrijahalnom normativu onda nek ispostuje "tradiciju" redom sve "kako treba" i imace tu satisfakciju u zivotu - da je po meri i zelji drustva/roditelja/crkve/cega god.
I to je nesto valjda.
Ovim ne osudjujem ni jedne ,ni druge.Znam da je jebeno ziveti sa sobom kada roditelji ne znaju za vas..a imate divan odnos..
Hehe divan "iskren" odnos ;)
a unistilo bi ih da saznaju da su im sin/cerka gay..kakva su vasa razmisljanja povodom toga?
Mozda ovo nema veze sa temom ali ja sve vise postajem ubedjen da je ta roditeljska tuga/propast koju izrazavaju nakon autovanja malo naduvana kao i nasa briga da ce oni da budu unisteni i skrhani bolom. Svako cudo tri dana.

Meni keva jednom rece da ce da crkne ako ja promenim pol a ja rekoh da cu ja da crknem ako ga ne promenim pa nek bira - ili ona ili ja. I nesto mi se cini da je ipak resila da ne crkne.
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by Momo

Mozda ovo nema veze sa temom ali ja sve vise postajem ubedjen da je ta roditeljska tuga/propast koju izrazavaju nakon autovanja malo naduvana kao i nasa briga da ce oni da budu unisteni i skrhani bolom. Svako cudo tri dana.

Meni keva jednom rece da ce da crkne ako ja promenim pol a ja rekoh da cu ja da crknem ako ga ne promenim pa nek bira - ili ona ili ja. I nesto mi se cini da je ipak resila da ne crkne.
Sa ovim se slazem 100%.
Korisnikov avatar
By Insorcer
To je autohomofobichno davanje legitimnosti postojanju homofobije kod roditelja, rodbine, komshija..i koga vetj sve ne.

Ne osudjujem takve ljude, prosto neki ne mogu drugachije osim da idu linijom manjeg otpora....

:mete:

..meni se jebe da li tje, i koji deo, homofobne gomile da odapne jer sam peder!
Korisnikov avatar
By mirth
Ok mi je kad veoma mladi ljudi gaje takve iluzije... Razumljivo mi je, to jest.
Doduse, ne smetaju mi mnogo ni oni koji se ne opasulje nikad, retko nam se sudaraju svetovi...
Korisnikov avatar
By Rei
Pa ja lichno ne bih mogao da zamislim sebe u vezi sa nekom devojkom godinu ili dve pre nego shto je zaprosim pa josh onda sa detetom, ali ako njoj /ili bilo kome drugom/ tako neshto odgovara, nemam shta da joj sudim i branim. Mozhe se i predomisli na pola puta, a mozhe i da nadje srecu, nikad se ne zna, a u svakom sluchaju mislim da je kod devojaka dete ipak najveci motiv za to, tako da pretpostavljam da bi dete volela i potrudila se da bude dobra majka chak i ako brak ne uspe. Meni neshto sasvim normalno.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by REI
Pa ja lichno ne bih mogao da zamislim sebe u vezi sa nekom devojkom godinu ili dve pre nego shto je zaprosim pa josh onda sa detetom, ali ako njoj /ili bilo kome drugom/ tako neshto odgovara, nemam shta da joj sudim i branim. Mozhe se i predomisli na pola puta, a mozhe i da nadje srecu, nikad se ne zna, a u svakom sluchaju mislim da je kod devojaka dete ipak najveci motiv za to, tako da pretpostavljam da bi dete volela i potrudila se da bude dobra majka chak i ako brak ne uspe. Meni neshto sasvim normalno.
I Bog stvori vestacku oplodnju.
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Armand
To je autohomofobichno davanje legitimnosti postojanju homofobije kod roditelja, rodbine, komshija..i koga vetj sve ne.
:up:

meni na trenutak bude smesno kad se setim da sam se nakon autovanja osecao nelagodno a onda me obuzme bes prema samom sebi upravo zbog te doze autohomofobije koja je u meni postojala, prosto ne mogu da poverujem da sam mogao tako da se ponasam i na taj nacin da im objasnjavam...

voleo bih da mogu svima da se autujem iz pocetka, bas me zanima kakvo bi stanje stvari bilo danas nakon mog drugacijeg nastupa i pristupa :evil:
Korisnikov avatar
By Hys.
E pa ne znam...evo citam, citam i pokusavam da dam neki smislen odgovor, ali to je toliko van mog iskustva i poimanja.

Mozda smislim nesto :nerd:
Korisnikov avatar
By jukie
.I jos jedna devojka koju znam isto mi je rekla..kao bice sa ribama jos par godina..a onda muz,klinci,,bla bla.Jel mislite da je to u redu>Biti sa nekim samo zbog toga sto tako treba..imati sve po unapred predvidjenom rasporedu..
Naravno da nije u redu. Jedno su roditelji a drugo je odgovornost i iskrenost prema tom supružniku. Sutra ti roditelji umru a ti si u braku sa nekim ko te ne interesuje. Najveća glupost.

I moja mama stalno kad god vidi neko dete predškolskog uzrasta krene da vapi kako želi da bude baba i da vodi dete za ručicu po komšiluku i da joj se svi dive, kao nekoj ženi (pa ide ime). To naravno uvek presečem horor-pričama o tome šta deca rade babama kad postanu tinejdžeri (prodaju im stvari po kući da kupe drogu itd.)

Doduše ta žena se u međuvremenu odselila pa više ne živi sa unučetom, a i mali je gađao mamu kamenjem jer je nevaspitan (pardon, vaspitan u skladu sa najmodernijim teorijama), tako da ona sada povremeno ide kod mog brata od ujaka koji ima dete tog uzrasta da dobije svoj dvonedeljni fiks druženja sa predškolskim detetom.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by jukie
pardon, vaspitan u skladu sa najmodernijim teorijama
Ti si mi omiljeni morao sam da citiram.
Pa ti bas volis decu.
Korisnikov avatar
By jukie
Da, to su moji omiljeni primati :zvizdi:
Korisnikov avatar
By lostinspace
Ako ce je to uciniti srecnom, neka nadje sebi tipa. Samo mislim da ona ne dozivljava ni brak ni porodicu na pravi nacin, ali dobro. Sem ako ne planira da se uda za gej tipa, pa ono da imaju zajednicki paravan. Ja to ne bih mogao da uradim ni sebi ni svojoj porodici, umro bih na kraju od toliko lazi. Trenutno i nemam zivot, a opet se nerviram sto ga "krijem". Mozda je stvar u tome sto trenutno ne zelim decu, pa ne mogu da se pronadjem u toj situaciji.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by lostinspace
Trenutno i nemam zivot, a opet se nerviram sto ga "krijem".
A kako si dosao do tog zakljucka, majke ti?
Korisnikov avatar
By sleepingsun
verovatno je skenjan,a nema razloga.Evo i ja se trenutno osecam ko k...pa opet se trudim da razmisljam pozitivno:happysmoke:
By iWanna
sta ste vi, dezurni cheer upper-i? :lol:
verovatno je skenjan,a nema razloga.
a kako si ti dosla do ovog zakljucka? :puzzle:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
pa ne znam..ja sam kao dezurni cheer upper i nadam se da niko nema razloga da kaze da nema zivot...:andjelak:
By iWanna
Originally posted by E. M. O.
iWanna, gusis!
smanji dozu :lol:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by iWanna
Originally posted by E. M. O.
iWanna, gusis!
smanji dozu :lol:
Ne mogu.
Korisnikov avatar
By lostinspace
Koma, kakvi cheer-upperi?! I'm perfectly fine. Pod nemam zivot mislio sam - currently not involved with anyone, nista vise. :D
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Dobro je, to se lako da popraviti. Ja rekoh...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
A, u kom si to, tacno, prostoru izgubljen?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!