Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Za visi cilj nekad vredi i oprostiti, ali samo jednom. A tad doneti odluku sta ce da se dogodi, ako se prevara ponovi...jer, obicno jednom nece biti SAMO jednom. A mnogo teze je preci preko drugog puta, nego preko prvog.
By Kragi
Valjda je ok oprostiti jednom, ali ako neko permanentno radi tako nesto i samim tim te povredjuje onda mu definitivno nije stalo do tebe .......
By ...Sitnicava...
Originally posted by Delete
jer, obicno jednom nece biti SAMO jednom.
Ne znam zašto je to nepisano pravilo kada su u pitanju prevare.
Korisnikov avatar
By horus.
ja sam veliko zlopamtilo i verujem da bih posle prevare ostao u vezi, ali ne bih bio sposoban da i oprostim...
imao bih potrebu da se izivljavam na toj osobi i svetim...
posle nekog vremena bih shvatio da osobu koju sam nekada voleo, pocinjem da mrzim i onda bih raskinuo, jer bi sve postalo besmisleno...

budale, ili veliki ljudi? ne znam... ljubav nije matematika i tu 2 i 2 nije 4...
By iWanna
ja bih sve mogao da oprostim nekom koga sam do neba uzdigao ali ja sam navikao na patnju
to ce kasnije verovatno opet puci ali opet sve zavisi od te osobe i da li si talenat da budes otirac
koliko ce trajati ta tvoja naklonost i kad ce je zameniti ogorcenost
By Kragi
Originally posted by horus.
ja sam veliko zlopamtilo i verujem da bih posle prevare ostao u vezi, ali ne bih bio sposoban da i oprostim...
posle nekog vremena bih shvatio da osobu koju sam nekada voleo, pocinjem da mrzim i onda bih raskinuo, jer bi sve postalo besmisleno...

budale, ili veliki ljudi? ne znam... ljubav nije matematika i tu 2 i 2 nije 4...
Kapiram te donekle, ali ne mislim da osobu pocinjes da mrzis nego si samo malo povredjen (sujeta) pa .... Meni se nesto sl desavalo u zivotu medjutim kad prestanu emocije i kad se sve prevazidje, prosto mi je svejedno. Nikako ne mrzim tu osobu, naprotiv sad se secam samo lepih trenutaka koje smo imali :)
By ...Sitnicava...
Originally posted by the1whowished
veliki ljudi
O, ne. Baš kad je meni do uplitanja u temu, ti bivaš nerečita.
Korisnikov avatar
By scout_finch
volela bih da mislim da bih oprostila prevaru,al' slaba vajda.ako mi je mnogo stalo do devojke onda bi me prevara bas mnogo povredila,a ako mi nije toliko stalo onda ne vidim poentu ostajanja u toj vezi.u svakom slucaju,tesko da bih ostala sa nekim ko me je prevario. sto ne znaci da su ljudi koji oprastaju budale,vec da ja nisam dovoljno veliki covek da uradim tako nesto.
Korisnikov avatar
By olgic
Zavisi kome i kad. Mislim da svako u odredjenom momentu moze samo sam da odlucuje o tome a mi ili bilo ko da prica sta je pametno ili ne za tu osobu i tu vezu ili sta vec ne mozemo jer se nikad ne zna sve! iskustvo od pre par dana...
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by KgCS3
Originally posted by horus.

Kapiram te donekle, ali ne mislim da osobu pocinjes da mrzis nego si samo malo povredjen (sujeta) pa .... Meni se nesto sl desavalo u zivotu medjutim kad prestanu emocije i kad se sve prevazidje, prosto mi je svejedno. Nikako ne mrzim tu osobu, naprotiv sad se secam samo lepih trenutaka koje smo imali :)
izdaja u meni budi sadistu ... ako na to dodamo cinjenicu da sam i paranoican i da i ako nekim cudom i oprostim, nikada vise toj osobi necu verovati...

nikada mi nije bilo jasno zasto ljudi odredjuju pravila kojih kasnije ne mogu da se drze...
Korisnikov avatar
By Dzi
jojj krenula sam prvo da citiram azdaju i lorda ali ovaj

ma zavisi koliko ima tu ljubavi..

ako se par zaista voli ali zaista onda je to humana stvar oprostiti ali ukoliko nema toliko ljubavi sa obe strane onda tu treba i zavrsiti..

ps. ipak svaki ziv covek gresi pa treba i oprostiti grehe :saint:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by ...Sitnicava...
veliki ljudi
O, ne. Baš kad je meni do uplitanja u temu, ti bivaš nerečita.
Prevara nije tako jednodimenzionalna stvar kakav je sam cin prevare.
I ne moze se sa pouzdanoscu znati koji nagoni i kada vladaju u tim trenucima. To mogu biti i nagoni samounistenja.
Onaj ko oprosti ne iz straha, slabosti, ili prinude, vec uvidevsi kontekstualnost cele price i nadvlada onaj, svakako razumljiv, poriv za odstranjenjem nekoga ko mu/joj je naneo bol, jeste veliki covek.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne znam... Bas ne znam sta bi rekla na ovu temu...

Mislim da bih mogla da oprostim, ali samo pod uslovom da tu devojku mnooooooooooooogoooooooooooo volim i da mi puno znači, ali bih bila slomljena skroz i trebalo bi mi dugo da se oporavim i budem normalna u toj vezi, a na stranu to sto ne znam koliko bi ta druga strane mogla da trpi tu moju smorenost i tugu...
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ne znam.Ne volim prevare .Ne varam i ne volim da me varaju:hand:
Korisnikov avatar
By Delete
Onaj ko oprosti ne iz straha, slabosti, ili prinude, vec uvidevsi kontekstualnost cele price i nadvlada onaj, svakako razumljiv, poriv za odstranjenjem nekoga ko mu/joj je naneo bol, jeste veliki covek.
Sta u slucaju kad nije u pitanju bol, nego princip?

Ne pamtim kad me neka tema na forumu sjebala kao ova.
Svaka prevara ima neku svoju pozadinsku pricu, koje se razlikuju u manjoj ili vecoj meri. Nekad veci covek ispadas ako ne oprostis, tj. ako ne predjes preko prevare, nego to prihvatis kao sopstvenu pobedu nad osobom kojoj je bitnija licna satisfakcija od toga kako ce se prevareni osecati i poneti kad sazna sta se dogodilo.

A, opet...neki prevareni, koji oproste prevaru su najobicnije pickice, koji bi i preko mrtvih gazili, samo da zadrze osobu u koju su zaljubljeni i pristaju na sve, trazeci nacin za kompromis i izlaz iz (za neke druge ljude) bezizlazne situacije.

Ali, sve to zavisi od veze do veze i od tipa konekcije koju imas sa osbom koja te je prevarila. Ne mora prevara neminovno da boli i da joj se prida veliki znacaj.
Korisnikov avatar
By Azdaja
ajmo ovako...s nekim si(ne bitno s kim...) i prevarices tu osobu?

ne bitno da li je strast ili sta vec...

ne znam, kad sam u vezi, meni je bitna ta 1 osoba:)
By iWanna
A, opet...neki prevareni, koji oproste prevaru su najobicnije pickice, koje bi i preko mrtvih gazili, samo da zadrze osobu u koju su zaljubljeni i pristaju na sve, trazeci nacin za kompromis i izlaz iz (za neke druge ljude) bezizlazne situacije.
taj sam :peace:

edit:
nisam dobro procitao

"koje bi i preko mrtvih gazili"

to ne vec bili gazeni
By ...Sitnicava...

Ne pamtim kad me neka tema na forumu sjebala kao ova.
Izvinjavam se što svoju sjebanost usađujem u vas...

Usput, slažem se sa tobom i the1.
Korisnikov avatar
By Rei
Mozhda usamljeni ljudi koji se boje da izgube i to malo shto je ostalo od te veze...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Meni se čini da, ako dovoljno dobro poznaješ osobu koja je prevarila, lakše možeš doći do razloga za takav čin, pa samim tim i do rešenja dileme da li je pametno oprostiti ili ne.
By sense
mnogo je to kompleksno pitanje, ali jedno je sigurno- posle prevare nista vise nece biti isto... izgubice se svako poverenje i tu pocinje paranoja koja ni po jednog od partnera nije dobra... nikad mu/joj vise necete verovati i stalno cete ga/je proveravati, pogotovo ako vam je stalo do veze i do njega/nje. govorim to kao osoba koja je trenutno u takvoj vezi... vremenom sve to postane mucenje, kako za vas, tako i za drugu stranu... moze biti da je prisutan strah od gubitka i samoce... tako da, i ako oprostite, to vise nece biti to...
Korisnikov avatar
By zivotjeljut
Ko te prevario jednom prevarice te i drugi put.
I treci put..
I ...
By alexandermagic
...budale i to na kvadrat.

Nikad ne bih oprostio prevaru. To je za slabiće.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja se nadam da necu vise biti u situaciji da se tim bavim, posto sam u slobodnom braku, a ne verujem da cu i u ostale odnose da ugradjujem/uslovljavam obaveznu vernost...

Ali iz proslosti i u onoj situaciji "sta bi bilo kad bi bilo" - najverovatnije da ne bih. Prvo ja ne oprastam nista, nisam ja svestenik pa da dajem oproste grehova ;) Sasvim je legitimno pravo ljudi da zive u vezama koje zovu monogamnima a varaju se iza ledja, samo ja ne zelim da u toj prici zivim. Osoba ako je u vezi sa mnom sklapa neku vrstu usmenog "ugovora" i ja ocekujem da je ta osoba dovoljno zrela i iskrena prema sebi a onda i prema meni, da zna sta moze a sta ne moze da ispuni.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!