Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by deranNo,do tad da ne čačkam-jako se teško pokrene posle.
Pa kad budem nešto budem probao da konvertojem,snimiću ekran-kažem da se to ne može tako copy/paste-jednostavno,desni klik ne reaguje...
Originally posted by deranOriginally posted by iWannaIWanna,kad od svojih zarađenih novaca budeš kupovao nešto skuplje od cigara,ovakvi komentari će ti biti na mestu..Originally posted by andjela
u 2009. godini?
jao breeeeEEEEEEEEEEEEEEEE
Originally posted by andjelaNije mi zasmetalo ništa i naravno da me nisi uvredila...
ovaj znas koliko kosta 1GB memorije danas?
neko potrosi 3 puta vise za izlazak u grad, e sad ne znam stvarno sta u tom postu moze da zasmeta... danas je za normalan rad na racunaru minimum 1GB rama, ako imas Vistu onda je to 2GB
izvinjavam se ako sam nekoga uvredila, mogu ja i da ne pise ovde nije mi problem
Originally posted by REINe znam za ta tri resursa,zvanično ima 512 rama,ali zbog već pominjane ploče,na raspolaganju je koliko sam gore napisao...
Ali on ima najmanje 3 razlichita RAM modula u kompu![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!