Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By gabitas78
Cao.
Prvi put sam na ovom forumu i cini mi se da je dobro mesto da postavim pitanje. Zanima me gde u Beogradu moze da se odradi muska intimna depilacija. Dobro bi bilo da bude nekom trajnom metodom (laser?). Hteo bih da se resim dlacica u odredjenim zonama ali mi je glupo da zovem salone i pitam, pa bi bilo dobro da mi neko kaze ako je radio gde moze da se uradi i po kojoj ceni.
Hvala.
By XanaX
sori, nemam odgovora, nisam iz BG, ali kada sam se ja rješavao dlaka na nekim određenim mjestima laserom, jednostavno sam nazivao ordinacije i salone i lijepo rekao što želim , koliko traje i kolika je cijena...

(naravno, kad je u pitanju "intimno područje" to je možda malo neugodno za pitati, no dok sam ja išao na tretmane, znam da je liječnica stalno ugovarala laserske epilacije "mini-bikini" i sl.; doduše, nikad nisam čuo da o tome razgovara s tipom)
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ma šta te blam, nazovi i pitaj šta te interesuje, neće ti na slavu doći...
Sve ordinacije koje rade laserom bi trebalo da rade i intimnu depilaciju
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Stvarno, bre, pa sto te blam?
Pozoves pa lepo pitas.
Skupi hrabrost, budi musko!:marinac:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by ROYAL
Sve ordinacije koje rade laserom bi trebalo da rade i intimnu depilaciju
Nema razloga da bude drugacije.
Sta izdepilirace me do pupka a nanize neee. :giggle:
By gabitas78
Ma meni je samo problem da ne odem negde gde to nisu vec radili. Mislim da mi ne bi bilo prijatno da budem prvi. Zamislite samo kozmeticarku koja je do sad radila depilacije nogu, nausnica itd , a sada mora da se bakce sa necijom alatkom i zadnjicom. Zato sam mislio ako je neko vec radio ili je cuo za neki salon gde se nece zbuniti kada im pomenem musku intimnu regiju da mi preporuci.
Korisnikov avatar
By Myto
Da si otisao i odradio to kad si se oglasio prvi put, dosad bi ti porasle dlake.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne znam, al' kad saznaš objavi. Ja imam šumu tamo dole...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!