Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by iWannaeh sad ne znamo da li se salila vidis da je nema opet..
Eto vidite da se *Candy* salila!
Sad mi je vec lakse...![]()
Originally posted by *Candy*Spremna i orna da udari na svakog ko joj stane na put, svojim ostrim jezikom, pardon, ostrom tastaurom, i otrovnim slovom W.
...Chu nema me o5...Pa necu citavo vreme da blesim ovde na Forumu...No,no,no...![]()
_________Eo sada sam tu____________:andjela:
Originally posted by E. M. O.Jesi li ti tebra neki reper ili sta vec...Jer rime su ti ono,stvarno kretenske...Originally posted by *Candy*Spremna i orna da udari na svakog ko joj stane na put, svojim ostrim jezikom, pardon, ostrom tastaurom, i otrovnim slovom W.
...Chu nema me o5...Pa necu citavo vreme da blesim ovde na Forumu...No,no,no...![]()
Originally posted by *Candy*S'a bre lose rime?! O's , bre, sestro ti napakujem mafiju, a?!Originally posted by E. M. O.Jesi li ti tebra neki reper ili sta vec...Jer rime su ti ono,stvarno kretenske...Originally posted by *Candy*Spremna i orna da udari na svakog ko joj stane na put, svojim ostrim jezikom, pardon, ostrom tastaurom, i otrovnim slovom W.
Moja testatura ostra nimalo nije,dok se slovo W u mojim recenicama vise ne spominje...![]()
Originally posted by E. M. O.A wazda neke celawe mafije...Sto je owo...Xmmm danas swaka boodala koja ima britwicu misli da je neki mafijash...
S'a bre lose rime?! O's , bre, sestro ti napakujem mafiju, a?!
Originally posted by *Candy*A zsto mislis, da ja, uopste i dolazim ovde?Originally posted by E. M. O.A wazda neke celawe mafije...Sto je owo...Xmmm danas swaka boodala koja ima britwicu misli da je neki mafijash...
S'a bre lose rime?! O's , bre, sestro ti napakujem mafiju, a?!![]()
![]()
Od kada sam ja tebi sestra...?!Zar je moguce da imam josh jednog brata,a to nisam ni znala...A cale,cale...Swugde li se ti umesas...![]()
(Shala,ne zameri)
Originally posted by E. M. O.Xexexexe...oky-oky...
A zsto mislis, da ja, uopste i dolazim ovde?
Naravno da razumem salu.
Pa kako bih, bre, ja bez tebe?
A sto se srodstva tice, ako me prihvatas...
Wowi tebe twoj E. M. O.![]()
Originally posted by *Candy*Dakle, strasno!!! Zamisli da ja sada tebi kazem: ,,Jebem ti dete u detetu." Da li bi ti bilo prijatno?D li si svesna tezine svojih reci?
A ti JovanaBeograd vestice mala...Kakav si mi ovo nadimak dala...msm. na Kendislava...?...!...Dabogda ti grob kopale svinje...
![]()
![]()
Originally posted by *Candy*Drago mi je da znas, jer to znaci da si nam se vratila.
The1...Lepo ti bogami...ono sto se ja i ti dop. na MSN...vidim znam citav Forum......XaXaXaXaXaXa...
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!