- 20 Mar 2009, 10:56
Meni se tako nesto desilo, pa me otkacila posle 2 nedelje. Njihova veza ionako nije funkcionisala (niti sam ja prva s kojom ju je varala), mozda joj je samo trebao razlog da raskine tu disfunkcionalnu vezu, a mozda se stvarno zaljubila, a ja se ponasala kao skot (jer u neku ruku jesam). Ne znam, bila sam mlada i slabo iskusna i o vezama nisam znala ama bas nista, i u tom pokusaju sam se ponasala kao s ljubavnocim i drzala je na distanci, ipak. Tako da ni dan danas ne znam sta je od tog dvoje, i da li su oba ili nesto trece bili razlog za raskid. U svakom slucaju, ne znam sta bih radila. Ja u veze ne ulazim olako, i ne ulazim nikako pre nego sto bivsu izbacim iz sistema potpuno, tako da negde i od druge strane ocekujem novi list, mada ne znam koliko bih bila dosledna u tome da upoznam nekog u datoj situaciji, a da mislim da je to to.
Jbg, ako mislis da je vredna toga i da ces moci da joj verujes, onda probaj, ako ne... ne znam. Sve varijante izmedju su mi nekako, paaa - ono sto se meni desilo.
Jbg, ako mislis da je vredna toga i da ces moci da joj verujes, onda probaj, ako ne... ne znam. Sve varijante izmedju su mi nekako, paaa - ono sto se meni desilo.