Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By greek_lover
On se meni svidza ali ON zeli da se druzimo ... pih ...
hajde da zanemarim cinjenicu da mi se to precesto, da bi bilo istinitino, dogadja, ali ja drugarica za heklanje imam vise nego sto cu konca za isto skupiti dok sam ziv (hajd' da opet zanemarimo da mi mnogo nije ni ostalo)

A kako ste se vi snalazili u takvim situacijama, a? :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Čega ti nije mnogo ostalo? Života? Vi umirete? Vidim da umirete! :lood:

Našla bih drugu, tog izostavila i iz druženja i 'ajmo dalje...
Korisnikov avatar
By Dina
Pa prihvatim druzenje... uz nadu da ce osoba ipak shvatiti da sam ja jedna fatalna :lija: :smeh:

A ako ne... presaltujem se na drugarstvo, ko zna zasto je to dobro :kiselojegrozdje: Iako i ja imam prijatelja i poznanika da ne mogu da se izvidjam sa njima ali hajde... ako mi je ta osoba bila vredna za svidjanje sigurno ce i za drugarstvo :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
poznavajuci sebe.....ja bih iskreno rekla da hocu da se druzim, pa se smorila posle devet dana....
Korisnikov avatar
By greek_lover
Jao Dina, ja se toga najvise i plasim ... da gajim nadu a da on pocne da mi prica koji mu se tipovi dopadaju ... been there, done that ...

Poznavajuci sebe i ja bih prihvatio druzenje ... i onda bi se opijao ko stoka i tako pijan ga pokushavao namamiti u krevet pod izgovorom da neznam sta radim :smeh: ... i govorio sebi kad se otreznim da cu sledeci put to uraditi u treznom stanju!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
sam si odgovorio - drugarica za heklanje imas sasvim dovoljno. Ako nece, nek' ide da daje guzu gorima od tebe. Nisi ti kriv sto on to ne kapira.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by hlaefdige
poznavajuci sebe.....ja bih iskreno rekla da hocu da se druzim, pa se smorila posle devet dana....
Rekao bih da hocu da se druyim, i ne bih se javljao narednih mesec dana.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by greek_lover
Jao Dina, ja se toga najvise i plasim ... da gajim nadu a da on pocne da mi prica koji mu se tipovi dopadaju ... been there, done that ...
Zavisi da li je svidjanje ili zaljubljenost... Kod mene je svidjanje leprsavo i pomalo nedefinisano osecanje, samo onako prijatnost da je ta osoba tu. Ali ako vidim da nema interesovanja za mene sem u drugarskom smislu onda me prodje i pocnem i ja to da shvatam kao poznanstvo/drugarstvo. Ako je zaljubljenost onda bi i meni ostajanje kraj te osobe bilo bolno a i bilo bi neiskreno da se pretvaram da nas vidim kao prijatelje ako to ne mogu.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Hm, pa sada ... mislim, pocinje ljubavni zivot da mi lici na vic: sta rade dva pedera na prvom date-u: kresnu se! sta rade na drugom date-u: KOM DRUGOM DATE-U?!?! :lol:
Dobro, to kresanje, nije da me je na silu odvukao, jel'te ali sad ... shit happend ... ali bre ... pih, vise ne znam ...
By pipinveliki
da nekom budem second best :ubise:

NO WAY!!! :gord:

pre cu ovde anonimno da kukam :D
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by pipinveliki
da nekom budem second best :ubise:

NO WAY!!! :gord:

pre cu ovde anonimno da kukam :D
join the qq club!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zelim i ja da cujem odgovor na pitanje iznad, pa cu onda sastaviti svoj odgovor na temu.

P.S. Kada sam ja u pitanju, sto se tice takvih stvari... ili po mom, ili nikako!
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by A.F.K.A.OB
Cekaj, vi ste se vec kresnuli?
DA! Can you blame me? I uopste nije bio bad fuck, naprotiv!

'ajde Dirrty, sastavljaj!
Korisnikov avatar
By Azdaja
ma....ko ga jebe onda, on ti se svidja ti njemu ne, jel??? zeli da budete samo drugari - pa jebemu, verovatno imas dovoljno prijatelja...ako ne zeli nista s tobom ko ga Heb....

nemoj se zamajavati i terati u krug

samo moje misljenje ;)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Znaci on je za druzenje, a posto je kresa vec bilo, to znaci kres kombinaciju.

Pa mene bi licno vise povredilo, odnosno uvredilo da neko zeli obicno drugarstvo, a da ja npr. zelim nesto mnogo vise i intimnije.

Zasto ne bi jedno vreme bilo po njegovom, pa ko zna sta ce biti za nekih mesec dana.
Jedino ako ti se on bas toliko dopada, da osecas kako se vec zaljubljujes (ne'do Bog!), pa se plasis da se upustas u to, jer ako se izjalovi, da jos vise najebes?

Ja, licno, bih pristao na to, jer moguce da mu samo trenutno uopste nije do nekog intimnijeg vezivanja.
A ako ima hemije u krevetu, verovatnije je da ce to prerasti u nesto bolj i vise, no gore i manje.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Dirrty
Znaci on je za druzenje, a posto je kresa vec bilo, to znaci kres kombinaciju.

Jedino ako ti se on bas toliko dopada, da osecas kako se vec zaljubljujes (ne'do Bog!), pa se plasis da se upustas u to, jer ako se izjalovi, da jos vise najebes?
E, to je upravo TO!!! :sesir:
Sa sve ne'do Bog :lol:

Poslao sam ja danas poruku da ne zelim da se druzim, dobio sam odgovor da razume i da mu je zao zbog toga (kako bi kazala Skarlet O'Hara, Bog mi je svedok da je meni zao sto sam poslao tu poruku), ali sada ...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Dobro, ali procitaj ponovo i naredni deo posta.

Porazmisli jos malo.
Korisnikov avatar
By ROYAL
"Ja drugova imam, ne znam šta ću s njima,
moje srce želi dečka, bre, da ima"
By alexandermagic
Ah te beskrajne lamentacije... :lol:

Nađi si drugog, koji te shvata ozbiljnije. Očito ti ne bi škodilo da si malo manje "dostupan". :cigareta:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by alexandermagic

Nađi si drugog, koji te shvata ozbiljnije. Očito ti ne bi škodilo da si malo manje "dostupan". :cigareta:
Mislis to sto su se kresnuli?
Ako se nekome svidjas, dal' ste na prvom il desetom vidjanju to uradili nema mnogo razlike.
To shvatih posle puno inhibisanja i izvodjenja krivih drina...i mnogo propustenog seksa :smeh:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by greek_lover
Originally posted by A.F.K.A.OB
Cekaj, vi ste se vec kresnuli?
DA! Can you blame me? I uopste nije bio bad fuck, naprotiv!

'ajde Dirrty, sastavljaj!
Odmah salji poruku da si se predomislio :lol:

Ako ste se kresnuli jednom, kresnucete se jos jednom (najmanje).
Moze on da prica da ste prijatelji, kad tad ce ponovo pasti.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Hys.

Ako se nekome svidjas, dal' ste na prvom il desetom vidjanju to uradili nema mnogo razlike.
To shvatih posle puno inhibisanja i izvodjenja krivih drina...i mnogo propustenog seksa :smeh:
Ma da... Mada ja kad sam pisala odgovore mislila sam da se nista konkrevetno nije desilo... Ali slazem se sa Hys. mada sam ja to tako uradila jednom u zivotu koliko se secam, :doh: Kad bih mogla da budem manje komplikovana draze bi mi bilo... Mislim i ako nista ne bude dalje bar je bilo seksa, nemas sta mnogo da se kajes... ;)
Korisnikov avatar
By gorilica
Pametno si uradio.
Ne gubi vreme za dzabe. Biti drug sa nekim ko ti se svidja je pogreshna odluka i ti to dobro znash. Nisi dete.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Hys.

Da, trcanje tri kruga da ne ispadnes laka roba je so last seasson i tesko da vodi necemu osim propustanju sexa :shmi:
Divan odgovor, hvala Hys :obraz:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!