Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by Ulix
Originally posted by Lunja
Cekaj, prvo treba Sibil Bamer da pobedi. A ta matora baba zna Anu do ludila da dovede. Samo kad se setim kakvo je mucenje bio onaj mec u Berlinu prosle godine. :pop:
bammer je pre 2 godine, bas u i.wellsu, pobedila anu. :oklagija:

:fige:
Znam. :(

Zato se nadam da ce Ana biti posebno motivisana i da ce je razbucati. :ples:
Ako je pobedila Pennettu, Bammer ce lako. U Linz-u je Ana trenirala Bammer jurenje lopti koje se ne stizu.

Nego mala smesna Azarenka je pobedila Safinu :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Odakle tebi da je Azarenka smešna?

Mala jeste, ali smešna i naivna... :nono:
Korisnikov avatar
By mmiki
ne u smislu smesna-naivna vec u smislu smesna-simpaticna :) bar meni :P
Svaka joj cast! :)
Korisnikov avatar
By Kylender

Jao da. Taj intervju me je uzasnuo. Kakva sirovina. :shtap:
Mrzi me da tražim taj intervju, ali nije mi teško da pretpostavim koliko loše može da bude. Ali, ako bismo pod neki skener stavili Novaka, Anu ili Jelenu, takođe bismo dobili prilično isprazne (jedva) persone. I to je u opisu njihovog posla, mogli su biti bolji, verovatno nisu imali vremena da to i postanu.

Nikada se ne bih družio ni sa kim od njih.

Sa druge strane, uprkos prostakluku Viktora Troickog, on će uvek imati moje poštovanje. Dok su drugi (ovo troje) imali sreće da se rode u imućnim porodicama ili pak da nabave kakvog sponzora koji su im omogućili školovanje kod najboljih trenera u izvrsnim uslovima, Viktor je najveći deo puta prokrčio sam. Ne mogu da zaboravim koliko mi ga je bilo žao kad smo neke 2 nedelje početkom 2007. zajedno trčali po 25. maju. Mislim ne baš zajedno, ali u isto vreme. Oko njega nije bilo nikakvog tima - stručnjaka za fitnes, za udaranje loptica, za ishranu, za medije, za čitanje priča za laku noć i ostalo...

Iz nekog sličnog razloga poštujem i današnju Aninu protivnicu. Kad sam je prvi put gledao (pre nekoliko godina) igrala je u patikama koje su se raspale i bile su bušne kod palca. Obe. Sve to na turniru u Lincu. Sa takvog dna - jbt, ja u svakom trenutku imam novca bar za nove patike, ona je postala teniserka koji svi moraju poštovati. Da ne ponavljam - sama je to uradila.

Nikada njih dvoje pomenutih neće doći na prvo mesto niti verovatno do nekog Gran Slam-a, ali zaslužuju moje poštovanje kao svojevrsni heroji merkantilističkog profesionalnog tenisa...
Korisnikov avatar
By mmiki
...a jos se Bammer vratila kao teniserka-majka.

Vidi se kod nje da je nekako propala za razliku od ostalih negovanih damica.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pa sad kad je Safina ispala Ani je otrvoren put da osvoji I.W :cheer: ...mislim sto se tice favorati ona je jedina ostala u igri :harmonika:
Korisnikov avatar
By mmiki
sto li svi zaboravljaju Zvonarevu.....
Korisnikov avatar
By Kylender
Ili zaboravljaju Zvonarevu, Azarenku i ostale, ili misle da Ana ne može da kiksne protiv slabije rangiranih teniserki (Zvonareva nije čak ni slabije rangirana)... Bogo moj, itekako može! Mnogo puta videsmo da njoj svako, ali baš svako može da bude problem. Zato meč po meč i u svakom treba da držimo palčeve :fige: :fige: :fige: !
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja sam nekako uvek optimista :D
Ja jos verujem da bi i Nole mogao nekako da odbrani titulu :)
Sve je moguce deco :blenta:
Korisnikov avatar
By Kylender
Naravno da je sve moguće, ali dosta je različito kad napišeš da je sve moguće i da je Ana jedini preostali favorit za titulu ;) .
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ma Ana ce osvojiti I.W pazi kad ti kazem a Dzej Dzej ce se furiozno vratiti u formu i osvojiti turnir u Majamiju i nakon toga io Grand Slam :fige:

Hoces da se kladimo? :volinevoli:

:lol:
Korisnikov avatar
By Kylender
Za Anu se ne bih kladio, počinje ponovo da igra kako može. Sa Jelenom je već druga priča... Bojim se da bih ti uzeo novac (ili šta bi mi već ponudio za opkladu) :fuckbed: he he he

Ali, onda bi to značilo da ja to priželjkujem, tako da odustajem ;) .
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ne smes...ne smes :jezik:
Salim se, ajd nastavite o tenisu necu da oftopikujem :)
By Ulix
Originally posted by Kylender

Mrzi me da tražim taj intervju, ali nije mi teško da pretpostavim koliko loše može da bude. Ali, ako bismo pod neki skener stavili Novaka, Anu ili Jelenu, takođe bismo dobili prilično isprazne (jedva) persone. I to je u opisu njihovog posla, mogli su biti bolji, verovatno nisu imali vremena da to i postanu.
Ne verujem da je bilo ko od njih isprazan. Da su neobrazovani, u to verujem. Ali i ne ocekujem da sa njima pricam o poljskoj knjizevnosti s pocetka XX veka, nisam pao s kruske. :)

Ali Troicki je... sto rece Marvin... iz njegovih intervjua kapce testosteron. I to mi je ruzno.

Sto nema nikakve veze sa njim kao teniserom... I dalje volim da ga gledam kad igra, ne vidim zasto ne bih?
:sesir:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by mmiki
KAKO SE USUĐUJETE DA ZABORAVITE VERU?

Ona mi je najomiljenija sad u top10...
By Ulix
Originally posted by mmiki
Ne znam. Mene vise plasi Anin moguci susret sa Zvonarevom nego sa Safinom.
Korisnikov avatar
By Berserker
Mene plaši da Vera neće ući u finale zbog Safine... To će zavisiti od Safine najviše...
By Ulix
Originally posted by Vukodlak
Mene plaši da Vera neće ući u finale zbog Safine... To će zavisiti od Safine najviše...
Mene bas briga za Veru. :sweet:

Ovo je Anin turnir i ponasajmo se shodno tome. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Kylender

Ne verujem da je bilo ko od njih isprazan. Da su neobrazovani, u to verujem. Ali i ne ocekujem da sa njima pricam o poljskoj knjizevnosti s pocetka XX veka, nisam pao s kruske. :)
Ma gde nisu isprazni... I sasvim obični po svim drugim kriterijumima izuzev naravno izuzetnog talenta za tenis. Neko će reći da je i to dovoljno, ali ipak verujem da neke osnovne stavke svake ličnosti moraju biti zadovoljene. Ipak, zbog njihove preokupiranosti tenisom, razumem da su ponešto ostavili za posle kačenja reketa o klin.

A što se tiče ispraznosti, ja zaista dugo i puno pratim tenis, naročito naše tenisere i teniserke ali nikada nisam čuo bilo šta što bih okarakterisao kao mudro. Pritom, to ne podrazumeva neka široka znanja, samo nešto više od 10ak rečenica koje izbacuju pri svakom intervjuu. Od kojih bar 5 nema nekog posebnog smisla...

I ne mislim da su lošiji od većine, ja ih samo želim savršene, i kao tenisere i kao ljude :) . skromno ;)
Korisnikov avatar
By Berserker
Ma meni je želja da Vera ode u finale!

A šta će da uradi protiv Ane... it's up to them...
By Ulix
@Kylender:

Ne poznajem nikog od njih, ne druzimo se. Na osnovu njihovih izjava, stvarno ne mogu da zakljucim kakvi su, posto novinari uglavnom vrte istih petnaestak pitanja. U tom smislu ne odudaraju od ostalih tenisera, svi zvuce manje-vise isto. A ne pratim ni ja tenis od juce.

Meni je dovoljno to sto igraju dobar tenis, jer je to sve sto od njih trazim. Sto se mene tice, mogu biti i nepismeni (zapravo, vrlo verovatno i jesu :giggle: ), meni je vazno da se popravi Anin servis, a ne da li ona cita Aristotela u slobodno vreme.
Korisnikov avatar
By Kylender
Ma Vera će i da ode, što se mene tiče, može pravo tebi u zagrljaj posle toga :hug: ...
Korisnikov avatar
By Kylender
@Kylender:

Ne poznajem nikog od njih, ne druzimo se. Na osnovu njihovih izjava, stvarno ne mogu da zakljucim kakvi su, posto novinari uglavnom vrte istih petnaestak pitanja. U tom smislu ne odudaraju od ostalih tenisera, svi zvuce manje-vise isto. A ne pratim ni ja tenis od juce.

Meni je dovoljno to sto igraju dobar tenis, jer je to sve sto od njih trazim. Sto se mene tice, mogu biti i nepismeni (zapravo, vrlo verovatno i jesu :giggle: ), meni je vazno da se popravi Anin servis, a ne da li ona cita Aristotela u slobodno vreme.
He he... Ali ti smeta Viktorov testosteron ( kakav čudan gay si ti, he he he)...

No hard feelings, ja sam upravo i reagovao isključivo zato jer mi se učinilo da je tebi stalo do njihovih personalitija ;) .

:pomirenje: ?
Korisnikov avatar
By Sunce
Ana :molise: !

Azarenka:

"The image I had in my head there was actually (Rafa) Nadal, the way he plays all the time," Azarenka said, explaining her comeback in the third set.

"No matter what, he fights. I think his mentality, for me, it is the best mentality anybody has ever had. I was just trying to fight as good as him, and it was pretty good for me."

Zverkica je divna:

Zvonareva, who reached the last four at the Australian Open in January, won a tight first set and then eased through the second.

In the past, Zvonareva has let her emotions get the better of her, especially in pressure situations, but she said she would not change the way she is on court.

"I think I'm still an emotional player, because I think I like to create on the court," she said.

"I like to play a different game, and I think emotion can help and emotion can harm a little bit.

"I think with experience, I have learned to let the emotions out when I need it, and to focus on myself when I don't need them.

"But other than that, I don't really pay attention to what people say. I think the most important is to stay focused on my game and try to improve. Because I know if I play my game, I can beat anybody."

A ovo je bio mec :hail: Podloga u Majamiju mi se vise dopada :giggle:

http://www.youtube.com/watch?v=K-ZfJF4rFKk

Jelena ove godine pravi pauzu. :lol:
By Ulix
Originally posted by Kylender

He he... Ali ti smeta Viktorov testosteron ( kakav čudan gay si ti, he he he)...

No hard feelings, ja sam upravo i reagovao isključivo zato jer mi se učinilo da je tebi stalo do njihovih personalitija ;) .

:pomirenje: ?
I know I'm strange. :lood:

Kod Viktora mi narocito smeta jer ga nisam zamisljao kao nekog ko ide okolo i vice "tebra extraaaaa". Ali kao sto rekoh: to sve nema veze sa njegovim tenisom.

Slika
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Sunce

"....because I think I like to create on the court," she said.
"...you know, like destroying racquet..." :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Sto rece jednom Ulix, Zvonareva kao da cisti metlom, takve udarce ima. Slicno radi i Novak. :giggle:

Zvonareva se lepo povije, i cisti lisce (loptice) sa terena. Nijedna ne igra tako povijeno. :giggle:

Jednom sam pisao na njenom sajtu: http://www.zvonareva.ru/ :tos:
Korisnikov avatar
By Berserker
Kada si pisao? Koji datum? Da ja to vidim... :)
Korisnikov avatar
By Berserker
Ovo je meni uvek u glavi kada se setim Vere. Ta poza mi je ostala urezana u glavu...

Slika
  • 1
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!