Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By iJazz
Video to... super :D .
Korisnikov avatar
By Rei
Poznat mi je sajt od ranije, ali hebem ih opet sam morao da kliknem :D
Posle par minuta iskochi mi ono pitanje did you miss clicking, i ja kliknem na yes :lood:

Ideja je dobra, ali morash da pazish kuda pomerash misha da ne bi uchitalo pogreshno, shto je bezveze...
Korisnikov avatar
By tramp
ja morala da kliknem na kraju ... cista adikcija :sigh:
Korisnikov avatar
By dEIVVAN
da, odlicna ideja.
nece u buducnosti biti kliktanja.
surfovacemo kroz prostor i podatke bez ruke.
ih, pih, dosadna stara tehnologija kliktanja:)
Korisnikov avatar
By Kittrie
ja se jadna osecaLLa ko da sam na iglama, i NIKAKO mi nisu dali vremena doUvoljno da budem BASS sigurna - missim, pitali me DID U tralalalalallala u roku od kao 20 sec ( a ja uglaVnom pazila na dizajn sajta, i onu heBenu ruku !!) , ali , da, sto bi natasa B. rekla :navika je TOOOOOOOOOOOOOOO , i odgovoRih sa :yes:

mada kontam da su mi dali malo vise vremenA , vrlo moguce da bi bilO ne...
Korisnikov avatar
By svejedno
Kul sajt & ideja. Sve sam pogledao, yebo misha, pa se smorih 'n' kliknuh da vidim sta ce da bude.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a šta zapravo treba da se radi tamo? skontao sam da se miš pomera na ekranu kako ja pomeram svog i da mi se pove?ava onaj tekst. i šta sad? :njami:
Korisnikov avatar
By IriS
ni ja nisam kliknula :giggle: naterala sam sebe da to ne uradim i ispoštovala svoju volju... eh kad bih to uspela i sa mnogim drugim stvarima u svom životu :sigh:

skroz je kul fora...
By жњ
mnogi nisu shvatili :giggle:
Korisnikov avatar
By m..
Nisam kliknula, medjutim, izludjivao me je taj rollover fazon, ja proto volim da vozim mish tamo amo, i uvek to radim, a ovde se linkovi otvaraju na rollover (znam kako se pravi ovakav sajt)...
By жњ
Originally posted by m..
Nisam kliknula, medjutim, izludjivao me je taj rollover fazon, ja proto volim da vozim mish tamo amo, i uvek to radim, a ovde se linkovi otvaraju na rollover (znam kako se pravi ovakav sajt)...

nije uvek na rollover. negde je fora da napravis ciklican potez ili povuces preko linka ulevo ili udesno. :merlinka:
Korisnikov avatar
By m..
Pa da, ali dodje mu na isto.
By жњ
Originally posted by Kittrie
aj poBIte se ssad :D

:jerry:

kitt, nemoj da si od onih :backstab:

:grouphug:
Korisnikov avatar
By Kittrie
nijesma od tih,....
ja samo napaljenOU klimam glavom :yes:
;)
Korisnikov avatar
By Allkey
Ја не капирам ово... :) Намерно сам кликнуо да видим шта би се десило, али нисам схватио о чему се ради...

Шта, желе прекину кликове и да омогуће активирање одређених опција једноставним roll-over-ом курсора преко ставке? То би могло бити корисно онда... Али како би се ту ускладио десни и леви клик?
Korisnikov avatar
By KiWi
Sajt kroz koji možete da prođete kao i kroz bilo koji drugi, sa tom razlikom što ovaj sajt traži od vas da ne kliknete nigde. On zapravo kroz pokrete miša "razume" gde želite da idete dalje. Jedini klik kroz ovaj sajt je na početku gde piše click here.

Ako posle toga tokom surfa opet kliknete, sajt se "zasneži" :)

http://www.dontclick.it/

Kako vam se dopada?

Meni je ideja zanimljiva, ali baš ne vidim praktičnu primenu (osim kod osoba sa teškom upalom zglobova šake)
Korisnikov avatar
By Allkey
i would like voice commands better. xD
By J...
Ne dopada mi se! :tuc:

A i nije mi jasno kako se vraca na pocetnu stranu.
Korisnikov avatar
By Rei
Matoro... I neprirodno :)
Korisnikov avatar
By Calypso
Meni je bas zabavno ali trenutno suvise brzo jer usled sirenja jedne zenice skiljim :D
videcu sutra kako mi ide :)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by REI
Matoro... I neprirodno :)
:up:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
zanimljiv eksperiment u dizajnu interfejsa. a vidim i da su dosta ozbiljno prišli celoj stvari. najveći problem je promena navike, jer treba naučiti korisnike na novu vrstu povratne informacije. bilo bi interesantno videti i rezultate ovakvog eksperimenta kad je u pitanju neka komercijalna aplikacija ili sajt.
By Kragi
Jao da od kad je ovaj site .... Svojevremeno je i nagrade dobijao .....
Korisnikov avatar
By Vel boy
Meni ni chitav tekst s tog sajta ne stoji na skrinu. sem shto je izvrnuto vodoravno pa nadesno, ni skrolancije ni klikancije. bez' bre. :zev2:
Korisnikov avatar
By Berserker
KiWi, kasniš za Nadala, kasniš za ovo, what's next? :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!