Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by *Candy*Pa, Candy, sudeci po tvojoj izjavi, ako podjeno od tvoje pretpostavke da si extra riba dolazimo do zakljucka da si, po sopstvenim recima... Pa,... Glupa.Originally posted by sleepingsun
i da candy nikki je glupa kao noc a jenny je tkao ispustala kraljevski uf kakve ispale..![]()
Ehhh pa jbg...lepota i pamet ne idu zajedno...![]()
![]()
Ali je brate riba za pozeleti...![]()
![]()
Originally posted by *Candy*E jebes me ako znam.
...Da vas pitam...je li moze nekako da se otkrije sta ko pise na MSN...?
Meni sada neka Jelena imam je u kontakte pos.por...Your messages are LEAKING. I found all these last night i dade mi neki link...bla,bla...sa mojim pocetnim imenom e-maila...!!!!Ja udjem da vidim sta je,ono treba da se ulogujes...i neke slike nekih cura...A i prije mi je ta Jelena,tacnije pre dva dana slala nesto tako....!!!!Da nije neka zamka????
Originally posted by *Candy*A zasto ti tu Jelenu ne pitas zasto ti to salje i sta to znaci?
...Da vas pitam...je li moze nekako da se otkrije sta ko pise na MSN...?
Meni sada neka Jelena imam je u kontakte pos.por...Your messages are LEAKING. I found all these last night i dade mi neki link...bla,bla...sa mojim pocetnim imenom e-maila...!!!!Ja udjem da vidim sta je,ono treba da se ulogujes...i neke slike nekih cura...A i prije mi je ta Jelena,tacnije pre dva dana slala nesto tako....!!!!Da nije neka zamka????
Originally posted by *Candy*Ajde ljudi da pomognemo nasoj Candy, nek svako posalje po jedam, hm... Pokloncic doticnoj.Originally posted by DeleteA sto je josh cudnije ona cim posalje poruku odmah je offline...!!!!!
A zasto ti tu Jelenu ne pitas zasto ti to salje i sta to znaci?
Mis`im, cim se ona zove Jelena, sigurna sam da je neka zamka, kao sto i sama pretpostavljas![]()
A da nam ovde napises i njen MSN kontakt?![]()
...jecka_dj@live.com...ovo joj je e-mail...!!!!!!!!!
Originally posted by DeleteNe moj da je addujete breeeeee....u pitanju je zamka...!!!!!!!!To je i meni najcudnije odakle ona uopste u mojim kontaktima!!!A i pre svega ne verujem da je zensko...Vec neki muskarac verovatno!!!Ja sam ga delete pa neka radi ste hoce!!!!!!!
Pozvacemo je na forum![]()
A kako se ona uoppste nasla medju tvojim kontaktima, ako ne znas ko je?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!