Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by *Candy*Hej, pa i ja sam deo ovogu. Samo bez
....Sexualni manijaci....![]()
Originally posted by Azdaja...a za predah...
22 strane![]()
Originally posted by *Candy*
...xaxaxa...moja tema je mnogo popularna:kralj:
Originally posted by *Candy*Ja sam ih posebno volela u tvojim godinama. Ustvari ne, ali od sestog do osmog osnovne, recimo. Sad su se skroz proжgadili.
http://www.youtube.com/watch?v=yBZod5BxtPw
OWO JE NAJJJACA PESMA!!!!!!!!![]()
Originally posted by the1whowishedI ja sam ih bas tako negde zavolela...msm.da je bilo u sedmom razredu...Drugarica mi je narezala njihove pesme...
Ja sam ih posebno volela u tvojim godinama. Ustvari ne, ali od sestog do osmog osnovne, recimo. Sad su se skroz proжgadili.Prvi put sam probala pivo na njihovom koncertu.
Originally posted by *Candy*Bila sam 6. razred osnovne, pa ti racunaj. Nisam se napila- ispljunula sam ga, bilo mi je gadno.
Hahaha a sa koliko godina si probala pivo?Ja sam se prvi put napila 2008god. i to za Dedinih 40 dana od smrti...![]()
Originally posted by the1whowishedCeniš da će stići? Popodne mora u školu!Originally posted by *Candy*Bila sam 6. razred osnovne, pa ti racunaj.
Hahaha a sa koliko godina si probala pivo?Ja sam se prvi put napila 2008god. i to za Dedinih 40 dana od smrti...![]()
Originally posted by ...Sitnicava...Samo cu da iskuliram....Originally posted by the1whowishedCeniš da će stići? Popodne mora u školu!Originally posted by *Candy*Bila sam 6. razred osnovne, pa ti racunaj.
![]()
Originally posted by DeleteDelete pazi maloooo...Originally posted by ...Sitnicava...U ovoj temi je sve dozvoljeno.
Da li se sme na forumu korisnicima obratiti sa "kretenu"?
Originally posted by E. M. O.Originally posted by sleepingsunJa kada je vidim placem od srece.
jao aova tema je mnooooooooogo gotivna:blenta:
Jos 3 dana pa zurka.
Bas me zanima da li ce je smuvati, ili ce Candy ljubav naci u nekoj od forumasica?
Originally posted by the1whowishedNekako istovremeno smo ih volele
Ja sam ih posebno volela u tvojim godinama. Ustvari ne, ali od sestog do osmog osnovne, recimo. Sad su se skroz proжgadili.Prvi put sam probala pivo na njihovom koncertu.
Originally posted by *Candy*Ako insistiras, mogu ja da okusam srecu i da te oslovim sa "kretenu" (biraj, veliko ili malo slovo), spremna da prihvatim sve konsekvence, koje mogu da uslede zbog toga.Originally posted by DeleteDelete pazi maloooo...Originally posted by ...Sitnicava...U ovoj temi je sve dozvoljeno.
Da li se sme na forumu korisnicima obratiti sa "kretenu"?...u ovoj temi niko nikoga nije nazvao KRETENU...
...Ili ja nisam primetila nigde tu reč...
![]()
![]()
Originally posted by *Candy*Jao kako je to lepo.Originally posted by E. M. O.Originally posted by sleepingsunJa kada je vidim placem od srece.
jao aova tema je mnooooooooogo gotivna:blenta:
Jos 3 dana pa zurka.
Bas me zanima da li ce je smuvati, ili ce Candy ljubav naci u nekoj od forumasica?
Neeeeee...necu je smuvati...jer me ne zanima vise:spijun:
A nasla sam ljubav u ljubav91......Upravo se dopisujemo na MSN...
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!