Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Moju vrlu prijateljicu Radojku Džekson sam vam vec spominjala u par navrata kao jednu milu, neiskvarenu i dobru zenicu, sto ona svakako jeste.
Ona je plod velike ljubavi iz vremena politike nesvrstanosti, kada se pre cetrdesetak godina jedna Rozalija Horvat zagledala u stasitog Afroamerikanca Pola Dzeksona, koji je u sklopu jedne medjunarodne delegacije bio u prijateljskoj poseti Jugoslaviji. Rozalija je bila sekretarica, udruzivala je rad u jednom uglednom SIZ - u, pa je sudbina htela da na jednoj diplomatskoj veceri ugleda Pola i da im se pogledi sretnu. Ljubav je buknula i uskoro se iz te ljubavi rodila Radojka.
Rozalija i Pol nisu ostali zajedno, niti su se vencali, ali je on priznao Radojku za svoju kcerku sa svim pravima koje joj na osnovu toga pripadaju.
Ne bih dalje opisivala uzbudljivu zivotnu pricu ove jedinstvene zene, moje prijateljice, ucinice ona to sama, jer je izrazila zelju da se pridruzi ovim diskusijama. Mnogi korisnici su u mom kaficu potpirili ovu ideju, izrazivsi zelju da bilize upoznaju ovu damu.
Iskreno, ja sam je savetovala da to ne cini ( bar za sada ), jer - poznavajuci mentalitet i temperament korisnika koji se muvaju ovuda, imam opravdanu bojazan da ce Radojka biti docekana na noz.
Prostije receno, plasim se da ce je korisnici narodski receno zajebavati, a ona je jako osetljiva i ne bih zelela da bude povredjena.
Zato sam nasla da je svrsishodno da vas pitam da li ste spremni da Radojku prihvatite kao ravnopravnu i da je ne diskriminisete ako se eventualno registruje.
Samica je, nikad se nije udavala, a nije jos imala ni curu.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Pa vidis da sam oprezna, savetovala sam Radojki da se za sada ne registruje, jer ne zelim probleme.
Znam koliko je to osetljiva tematika.
Korisnikov avatar
By avalon
Ma naravno...zato si inkognito usetala na Forum sa sve marijaci orkestrom, a sve u cilju diskrecije :lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Diskrecija je moje drugo ime, to je bar poznato.
:dude:
Korisnikov avatar
By avalon
Znam, znam...diskretna si i dok pusis :sweet:
Korisnikov avatar
By Mahoney
tetka daco, je li i radojka dzekson iz subotice?

ja sam spreman za radojkin dolazak.

:duh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Deni ti si promasio profesiju mani se prava i pocni da pises trash ljubavne romane i scenarije za sapunice :gatara:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by avalon
Ja sam strastvena pusacica, stono kazu - pusim iz duse, tako da je razumljivo sto sve ostalo, pa i diskrecija u tom pogledu pada u drugi plan.
:cigareta:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Mahoney
tetka daco, je li i radojka dzekson iz subotice?

ja sam spreman za radojkin dolazak.

:duh:
Kako da ne.
Nase gore je list i upisana je u maticnu knjigu rodjenih u Subotici.
:)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Lakiboy_ns
Deni ti si promasio profesiju mani se prava i pocni da pises trash ljubavne romane i scenarije za sapunice :gatara:
Laki, koja ti je moja ?
Kakva prava, kakve sapunice, kakvi trash romani ?
:neznam:
Korisnikov avatar
By Myself
Radojka, dobro nam dosla! :klap:
Konacno jedno osvezenje na ovom ucmalom Forumu. :mete:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Daliborka
Ja sam strastvena pusacica, stono kazu - pusim iz duse, tako da je razumljivo sto sve ostalo, pa i diskrecija u tom pogledu pada u drugi plan.
:cigareta:
Znate vi teta Daco vrlo dobro nakakvo pusenje sam ja mislio...Toliko je diskretno da ni musterije ne primecuju :smug:
Korisnikov avatar
By Daliborka
avalone, zamolila bih te da prestanes da ispisujes postove sa dvosmislenim sadrzajima, koje neko moze da protumaci i kao lascivne, cime bi mogla da bude narusena moja zenska cast.
Korisnikov avatar
By gorilica
Ma naravno...zato si inkognito usetala na Forum sa sve marijaci orkestrom, a sve u cilju diskrecije :lol:
:pucaodsmeha:

Idi bre avalone u djavola. Zacenih se od smeha. :lol:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Daliborka
avalone, zamolila bih te da prestanes da ispisujes postove sa dvosmislenim sadrzajima, koje neko moze da protumaci i kao lascivne, cime bi mogla da bude narusena moja zenska cast.
Tetka Daco...vi ste pramasili dimenziju casti, posebno zenske. A sve sto navodim prosto moze da se kaze u jednoj recenici: GODINE ISKUSTVA, GARANCIJA KVALITETE :smug:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ja se iskreno nadam da ovo nije ono sto mislim da jeste :no:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by unic0rn
ja se iskreno nadam da ovo nije ono sto mislim da jeste :no:
LOL
Korisnikov avatar
By Seaman
Pozdravi Radojku i neka dovuce dupe na forum. :lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
:uplasen:
Ne smem od unic0rna, a i avalon na to popreko gleda.
A zna se da su unic0rn i avalon ovde ono sto je bracni par Causesku bio u Rumuniji.
:uplasen:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Mahoney
hocemo radojku dzekson!!!

:njami:
Prvo moramo da stamanimo unic0rnellu i avalindu, pa tek onda moze Radojka da dodje.
Vidis da postoji sveopsta cenzura...
Moramo, dakle, prvo da streljamo avalindu i unikokicu.
:avalon: :avalon: :avalon:
By Sixto
Dakle na forumu se delimo na rojaliste i laburiste!

Lizace dupeta i revolucionare! Evo ja i Swan cemo da budemo dupeuvlake i da podrzavamo vladajuci rezim kontramitingom!

:protest:
By iWanna
ne dopada mi se ideja

da se ja pitam(a ne pitam se)

:goran:
Korisnikov avatar
By V25
Da! Hocemo Radojku!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!