Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Kada se napali kao luda da mi skuva nesto, pritom ne voli da kuva, kada zajedno kupujemo namirnice za ruchak, kada ne moze da se suzdrzi pred mojom sestrom i mora da me pomazi (iako sestra ne zna za mene), kada se izgubi iz kafica odjenom da bi otisla da mi kupi kinder jaje, kada se drzimo za ruke....... :love:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by KgCS3
....kad nas mrzi da ustanemo pa se mazimo ujutro...... :andjelak:
kad nas ne mrzi da se probudimo 15ak minuta ranije da bi se mazile ujutro
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Kada su sva svetla pogasena i svecice upaljene po celom stanu, neka fina muzika, nas dvoje sami... cokoladica za masazu koja se topi od toplote tela... puna kada misljave pene okruzena svecicama, neko pice...
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by ...Sitnicava...
Romantika je kada ležimo u krevetu, pijemo Coca-colu i suzdržim se da ne podrignem.

:zen:
:lol:

Meni bi bas bilo kul da neko podrigne :lol:

ja se ne suzdrzavam :lol: Namerno bih podrignula :lol:

ON: Kada lezimo u krevetu koji je pun peska i kad se mazemo jogurtom :smeh:

Jeeeesteeee :sweet:
Korisnikov avatar
By Khons
@ BB - spojis lepo i korisno, em romantika, em lep body scrubb
By Kragi
Originally posted by sleepingsun
hm..kada od 12 do 5 ujutru jer imas tu dial up skidaas jebenu pesmu Lucky you od 9 mb i onda je nazoves u 9 ujutru jer je tu pesmu trazila 3 meseca i ona se rasplace,,
kad das poslednjih 700 din i sledecih 7 dana jedes bukvalno krompire da bi joj kupis kalendar o Kubi sa starim automobilima jer bi tamo volela da ode jednog dana... :obraz:
:up:

Kad me preneses preko blada da ne isprljam bež cipele, a ti se pritom isprljas :)
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Iznenadjenje. Nesto lepo i neocekivano. Neki sitni gest, igra recima ili prosto neverbalna komunikacija koja porucuje "stalo mi je do tebe".
:sesir:
NOX
By Hans
Mnogo toga sto radimo se moze podvesti pod to. :)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Romantika je, po meni licno, sinergetika.
Mora da se sinergetski romanticno osetimo
To je romanticna sinergetija.
:)
Korisnikov avatar
By Dzi
Jel to postoji jos uvek?
Korisnikov avatar
By scout_finch
romantika je kad uvek pri sebi imas njenu omiljenu cokoladicu za slucaj da joj padne secer*

*kad joj se jedu slatkisi,a bez razloga trazi izgovor umesto da lepo kaze jede mi se nesto slatko:lol:
Korisnikov avatar
By umetnik
Za mene romantika moze da bude mnogo toga... Smatram da sam jako romanticna osoba, i bez nje mislim da ja ne bih bio JA...
Romantika moze biti kada vi odrecitujete svom dragom, ili on vama, neku pesmu i primetite kako mu zaiskre oci, smesak na licu, i jedna suza koja se spusta niz obraz (iako je on stariji od vas 17 godina).
Romantika moze biti kada se pod svetlosti samo jedne svecice gledate sa voljenim, i komunicirate pogledima i osmesima.
Romantika moze biti kada cele noci gledate svog voljenog kako spava, mazite ga, a da vam pritom osmeh ne silazi sa lica.

Ehhh... :cekam:
Korisnikov avatar
By umetnik
A ti mislis na raspolozenje.... ma to mi je ostalo ko zna od kad... nisam menjao... mada ni sada nisam daleko od toga kada se prisetim ovakvih stvari... ;)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by umetnik
Za mene romantika moze da bude mnogo toga... Smatram da sam jako romanticna osoba, i bez nje mislim da ja ne bih bio JA...
Romantika moze biti kada vi odrecitujete svom dragom, ili on vama, neku pesmu i primetite kako mu zaiskre oci, smesak na licu, i jedna suza koja se spusta niz obraz (iako je on stariji od vas 17 godina).
Romantika moze biti kada se pod svetlosti samo jedne svecice gledate sa voljenim, i komunicirate pogledima i osmesima.
Romantika moze biti kada cele noci gledate svog voljenog kako spava, mazite ga, a da vam pritom osmeh ne silazi sa lica.

Ehhh... :cekam:
A od kada godine imaju veze s romantikom?
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
2 umetnik:
U pa ti si moje godiste.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Daliborka
Romantika je, po meni licno, sinergetika.
Mora da se sinergetski romanticno osetimo
To je romanticna sinergetija.
:)

Daliborka,reč nemam-i sad mislim da je iskustvo romantika...:)
Korisnikov avatar
By umetnik
To mogu da ti kazem u PM... ovako javno ne govorim o takvim stvarima, a i idemo u offtopic...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
OK posalji na u2u, ako hoces, mislim.

ON: Ja sam romantik kada je u pitanju pogled na svet i na ljude. Uvek se trudim da u svima, i svemu vidim lepotu (sto je ponekad jako tesko).
Moze tako, ili da menjam?
Korisnikov avatar
By umetnik
vec sam ti poslao... a to gledanje lepote u ljudima... ne treba preterivati... posle moze jako da zaboli ta lepota...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by umetnik
vec sam ti poslao... a to gledanje lepote u ljudima... ne treba preterivati... posle moze jako da zaboli ta lepota...
Ma kome pricas.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
kupiti plawu ruzu od poslednjih para a onda skrivati 3 sata kao zmija noge da cimerka ne provali za koga to kupujes ,i otici peske do nje u 3 ujutru da joj to das..
Korisnikov avatar
By taurus
Upalish svece,pogasish svetla,chashe za vino i onda krece romantika spustish :piggy: glavu na sto,ischupash jezik jednim brzim zamahom i dash partneru da gricne iz tvoje ruke gledajuci ga pravo u ochi,onda elegantno izvadish mozak prinesesh ga svom tanjuru kao da cesh ga pojesti sam ali onda iznenada pokidash na dva dela i bacish njegovu polovinu ka njegovom tanjiru pod uglom od 45 stepeni kako bi vam se na polovini putanje susreli pogledi,ovde se desi taj klik i romansa pochinje...,njushku mu zapakujesh da ponese kevi a ushi caletu,kosti ako ima dzukelu,od oka mu napravish privezak a drugo mu neprimetno spustish u dzep kao iznenadjenje ......
Korisnikov avatar
By castor
kad mu posaljem komplet lepinju city expresom jer je voli :mljac:
Korisnikov avatar
By NewYorker
Kada me u sred noci probudi da odemo na Adu, i setamo i kupamo se (i ako zna da mrzim hladnu vodu :lol: )...
:sigh:
Where are those nights...
By Shteker
Kad me ćapi za pizdu.

Doduse, nemam pizdu (da je imam nick bi mi bio Stela), ali mi to bas zvuci romanticno.

Iz ovog, bezpizdinskog, ugla to je blejanje ispod Kosancicevog venca, iznenadan put u neku selendru u Srbiji, i bilo sta za sta ne treba toliko para, vec truda da bi se zaista odusevila voljena osoba.
By RuznaGlupaZla
hm, pa ne znam bas... nesto dosadno... nepotrebno... gnjavaza u svakom slučaju

:volinevoli:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!