Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by *Candy*Kakve to veze ima sa mnom, tj. sa mojim postom gore?Originally posted by DeletePa znash kako...Ljudska glupost je večnija i od svemira,a mašta je vaznija od znanja...Tako daaaaaa...
Koji si qrac otvorila temu u ovom poDforumu?!![]()
Ne smem da ti odgovorim na ovo! A nije da ne znam sta bih ti napisala![]()
![]()
Originally posted by sleepingsun
ole!!!Mashta radi svasta..bas mi zanimljivo kako si uspela da nadrkas volko ljudi na ovolicnoj temi..![]()
Originally posted by sleepingsunNisam ja nikoga nadrkala...Ja sam ovu temu ozbiljno napisala:neznam:!!!
ole!!!Mashta radi svasta..bas mi zanimljivo kako si uspela da nadrkas volko ljudi na ovolicnoj temi..![]()
Originally posted by Hys.bas zbog ovoga sam nekoliko strana unazad napisala da mi nije jasno zasto zene/devojke uveliko dele savete na ovoj temi. cak sam i pomislila da ne savetuju Kendi nego eto...moraju da ...savetuju
Ma mora da je dupli nalog.
Originally posted by *Candy*Pa, i zamerka se mora prvo primetiti.
"Pametan čovek primećuje sve,dok glupi ima za sve po neku zamerku"!!!!!!!!
Originally posted by *Candy*Originally posted by jovanabeograd...Cekaj da se ismejem pa cu da ti odgovorim...
pocela je i sa citatima![]()
nego *Candy*, kad cemo da se smuvamo? Obecala si mi, da, da.![]()
![]()
Originally posted by starsailorDupli Nalog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Originally posted by Hys.bas zbog ovoga sam nekoliko strana unazad napisala da mi nije jasno zasto zene/devojke uveliko dele savete na ovoj temi. cak sam i pomislila da ne savetuju Kendi nego eto...moraju da ...savetuju
Ma mora da je dupli nalog.
Originally posted by jovanabeogradI dalje se smejem...xaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxa...Zalostiiiiiiiiiiiiii...Originally posted by *Candy*Originally posted by jovanabeograd...Cekaj da se ismejem pa cu da ti odgovorim...
pocela je i sa citatima![]()
nego *Candy*, kad cemo da se smuvamo? Obecala si mi, da, da.![]()
![]()
Take your time, oh, my beloved *Candy*... :vitez:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!