Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by maka
kad sam jutros otvorila oci i pomislila na Tebe osetila sam leptirice.. to mi se eto jos nije desilo.. :love:
:meda:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Deco, u redu je to sa leptiricima, ali nemojmo, molim vas, mesati babe i zabe.
Jedno je kad se uvece najedemo teske hrane, pa ujutro osetimo kompresiju i turbulenciju u stomaku, a drugo su ti ljubavni leptirici.
Uglavnom, pozeljno je razluciti da li smo zaljubljeni, ili samo imamo purgativnih problema.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Pa to ti kazem... :smug:

A i ono sto si napisao o navali krvi u odredjeni deo tela kao pokazatelj da je to to je sasvim tacna konstatacija.
I ja recimo, dok ne osetim salivaciju ispod stomaka, ne verujem mnogo u te leptirice u stomaku.
:)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ma, leptirici kad dodju i odlete i nisu strasni, ali kada te stalno spopadaju to je vec opasno po srce ! ;)
Korisnikov avatar
By KiWi
Kada ste poslednji put osetili da vam korak nije odvažan kao pre, izazvano nekim pogledom, dodirom ili jednostavno leptirićima?

Ja upravo ... zapravo, još mi se tresu noge.

Imam jednog komšiju iz zgrade pored koji je totalni macan, fizički nema ni jednu manicu, fenomenalno definisan, prelepih očiju, zapravo celog lica.

Obično ga vidim sa košarkaškom loptom u ruci u nekoj trenerci ili ako je leto, samo u nekom šorcu .... Do sada mi se nije javio kada si mimoiđemo, ali sada se javio ... zašto :) pojma nemam :D

nisam dao povoda sigurno :D ali to je dovoljno da leptrići polete (što je veoma čudno za mene, jer sam osetio svega par puta, u svim ostalim ljubavnim situacijama sam bolesno proračunat)
By alexandermagic
Svega tri puta sam ih osjetio. :pinknaocari:

Prvi dečko, aktuelni i u avgustu/septembru prošle godine, dakle tokom sadašnje veze i to prema fizički neuglednoj osobi. Svejedno, neobjašnjivo je djelovao na mene. :drama:
Na svu sreću, u posljednjem slučaju, uspio sam da se suzdržim i ne preduzmem ništa, a leptirići, pošto mi se nisu uklapali u planove, su ubijeni. :bubbles:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ima kompozicija "Leptirici" od Golde Piters na youtube, nadjite je i sve ce vam se kazati samo.
Korisnikov avatar
By scout_finch
pre 4 godine,193 dana i 4 sata.mada nisam uracunala promeranje sata dva puta godisnje,u svakom slucaju desilo se oko 5 popodne.
Korisnikov avatar
By starsailor
pa nisam ih osetila od novembra 2008, sve do januara 2009. od tada ne prestaju :love:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
ti leptirici su divni. osetim ih u stomaku kad se poljubim sa nekim ko mi se jako svidja ili samo pomislim na tu osobu. i nekad tokom sexa, u posebnim trenucima.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Vec postoji tema

Ali u svakom slucaju pohvalno da jos neko veruje u leptirice. :)
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm..i dan danas imam leptire nesto mi se odsece u stomaku na jednu Enu u Ns koja je toliko jebeno lepa,ima stav ,savrsenu frizuru..ma sva je fuf/./noge mi se odseku i da mogu propala bih u zemlju..blago onom ko se budi pored takve dewojke..:hypno:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Originally posted by ROYAL
Ena Popov? :lol: :lol: :lol:
To i meni palo napamet, ali rekoh da ne provociram, nacice se vec neko :lol: :lol: :lol:
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ne ne ne
ma kakva Ena Popov
ova ima kracu kosu
i podseca na hm......
ma sva je jedinstvena:smilegrin::smokin:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by Nocturnal
Originally posted by ROYAL
Ena Popov? :lol: :lol: :lol:
To i meni palo napamet, ali rekoh da ne provociram, nacice se vec neko :lol: :lol: :lol:
:sesir:
NOX
Htede reći naći će se već neka budala, jel? :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Svako ko izaziva lezbejku je po meni ili strasno hrabar ili :lood: .
:lol: :lol: :lol:
NOX
Korisnikov avatar
By sleepingsun
posto nisam gay vec bi onda angry lesbian nema:yes:
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Ma nisu ti leptirici neki posebno prijatan osecaj. Kod mene se to odma' pomesha s ljubomorom, makar bio u pitanju samo komshija od prekoputa, kao ovaj Kiwijev mackic. Svakog zgodnog kliconoshu leptirica, vreba bar 300 dusha zarazhenih leptiricima!
Korisnikov avatar
By Kittrie
kao mala kad sam prvi, drugi... put ih osetila (bila sam ludo zaljubljena), nazvala sam ih leptirici i objasnjavala drugaricama u detalje taj osecaj neopisivog blazenstva koje krece iz stomaka i polako osvaja celo telo.

kad sam kasnije saznala da je taj izraz vec u opticaju, bila sam malo zbuDZena, ali i odusevljena sto neko ima isti filing kao i ja.

kad? letos
By pipinveliki
ja to osetim prema svakom ko mi je fizicki jako privlacan
tako da ne znam cemu tolika fama

da bi mi se neko svideo pita se onaj racionalni sud
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!