Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By iWanna
Originally posted by Delete
Originally posted by *Candy*
Iskreno mislim,da cim bih stupila u vezi sa nekom curom,ja bih ovu zaboravila... :trampolina:
Još uvek je voliš?
ja mislim da ju je volela danas oko 15:30
pa je onda pocela "Kasandra/Esmeralda/Whateveranda"
e onda ju je opet malo volela dok su bile reklame
a sad nis ne oseca
pitaj je opet posle
Korisnikov avatar
By *Candy*

Imaš li njen br. tel.?
Pretpostavljam da znaš dovoljno o tome šta voli i na kakve stvari reaguje. Pošalješ sms u kojem tačno naznačiš da je za nekog drugog. Tekst mora da sadrži nešto vezano za neku aktivnost koju ona voli...npr., ako voli da ide u bioskop, možeš da napišeš "****(ime nekog druga), koji film je večeras u bioskopu? Žao mi je što nisam bila slobodna u nedelju, ali zato večeras imam mnogo slobodnog vremena, pa možemo da idemo." Ovo je samo primer, a ti uskladi priču sa vašim aktivnostima. Ako bilo šta odgovori, započni razgovor i pozovi je da, imesto tog druga, ona pođe sa tobom.
Naravno da imam...ehhh Delete mislis da vec nisam radila takve stvari...Of cours da jesam,ali mala ne reaguje...!!! :testerica:
E ovako da vam ispricam: Kada smo se dopisivale (davno pre 3 meseca)...sve je bilo ono OK,cak smo trebale i da se kiss,bla,bla...ja sam je stvarno muvala kao i ona mene...I onda je njen drug nesto poceo da sere meni za nju kako je losa,zla,podmukla...(Kao sto je i njoj verovatno svasta napricao za mene)...I ja bila sa jednim mojim drugom iz odjeljenja...I vidim prolazi ona ulicom i ja je zovem to da joj kazem,pocesmo mi neku pricu kada ona meni rece "Ja mislim da si ti lezbejka"...a meni lice menja boje,a tu jos njena drugarica...a ja ni 5 ni 6 nego uzvrati istom merom i odg. joj "A je li,pa da znas da jesam...Kao sto i ja mislim da si i ti lezbejka"...Posle smo pricale normalno,smejale se kao i njena drugarica zajedno sa nama,koja je rekla da sam veoma opustena i dobra... :zeka:
Cak je uzela moj tel.i duga ga je drzala u ruci...
Vec je bilo kasno i odlucila sam da idem i ona takodje mora da ide u hor...ispratile su me,ona se poljubi sa drugaricom a ja joj samo rekoh "Cao vidimo se"...i odaljile vec 10 metara,kada ona mene zove "Sanja,Sanja"...Ja se vratih pitam sta je...A ona me zagrli i poljubi u obraz i kao kaze "Sada smo drugarice zar ne"... :setnja:
Sutra dan smo se poljubile (u obraz) i u skoli,ali bez obzira na sve od toga dana prestale smo da se druzimo...osim na face book-u... :psiholog:

:jbg:
Korisnikov avatar
By *Candy*
Iskreno mislim,da cim bih stupila u vezi sa nekom curom,ja bih ovu zaboravila... :trampolina:
Još uvek je voliš?
Pa ne znam...jbg. volim je...:kissing:
Korisnikov avatar
By Delete
.A ona me zagrli i poljubi u obraz i kao kaze "Sada smo drugarice zar ne"... :setnja:
Sutra dan smo se poljubile (u obraz) i u skoli,ali bez obzira na sve od toga dana prestale smo da se druzimo...osim na face book-u... :psiholog:
Meni ovo nije jasno.
Dan ranije ste se dogovorile da cete biti drugarice?
Tog dana ste se poljubile (u obraz)...i sta ste, osim toga, radile?
Od toga dana se ne druzite? Taj 1 dan (ako sam dobro razumela celu pricu), ja uopste ne bih smatrala druzenjem (kao trajnom kategorijom).
Korisnikov avatar
By *Candy*
.A ona me zagrli i poljubi u obraz i kao kaze "Sada smo drugarice zar ne"... :setnja:
Meni ovo nije jasno.
Dan ranije ste se dogovorile da cete biti drugarice?
Tog dana ste se poljubile (u obraz)...i sta ste, osim toga, radile?
Od toga dana se ne druzite? Taj 1 dan (ako sam dobro razumela celu pricu), ja uopste ne bih smatrala druzenjem (kao trajnom kategorijom).
Ehhh ma druzile smo se mi breee...nego taj dan mi je tek to rekla...taj dan smo prwi put iskreno pricale o swemu...Dok smo uglawnom se druzili sa josh mnogo drustwa,pa nikada nsimo imale wremena da pricamo iskreno....
Korisnikov avatar
By *Candy*
Originally posted by jovanabeograd
W se vraca, W se vraca ... :hypno:
Eo nema vise "W" I promes...slucajno sam...jer ga jedino zbog vas ne kucam na ovom forumu...inache ga koristim...:namig2:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by ...Sitnicava...
Muslimanka, šta će ti
Ljubav91, zar je na meti
O, ćosava milice
Dođi da ti ljubim lice.

:love:
:lood:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Muslimanka, šta će ti
Ljubav91, zar je na meti
O, ćosava milice
Dođi da ti ljubim lice.

:lood:

del, nemoj tako...Widis da je o'shla u teXtopisce :geisha:
Korisnikov avatar
By Delete
Zbog toga sam i zabrinuta, moze se dogoditi da je Marina Tucakovic shvati ako ozbiljnu konkkurenciju i da joj ucini nesto nazao :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Марина је жен у жалости, идеална је клима за уваљивање у бизнис.
Кад смо већ код тога- откупљујем дечје лексиконе!
шифра- књижевница :shmi:
Korisnikov avatar
By *Candy*
...Dosla sam da vam se pohvalim da sam upoznala ljubav91 sa foruma i da mi se mnogooooooooo svidja... :gric:
...Ali steta pa sam ja ruzna,ne licim ni na sta pa ne znam da li cu je smuvati:roflmao: :psiholog:
...I daaaa...ovu moju sam zaboravila,ne interesuje me viseeeee...hvala svima na savete,ali sam ja odustala od nje... :grin:

Imam ljubav91 u planuuuuuu...:mazi:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Sve se desava sa razlogom, nema uzroka bez posledice i obratno, i ovaj svet je najbolji od svih svetova.

:KandidModeOn:
By ...Sitnicava...
Originally posted by the1whowished
Imam ljubav91 u planuuuuuu... :mazi:
:sunce:
Jesam rekla!!!

Em što ću Tucakovićku baciti u muke, em što postajem i svojevrsna proročica!!!

Jesam rekla!!!

:ozbiljan:
By ...Sitnicava...
Još jedan osvrt na pesmu, da ne bude da lažem.

Muslimanka, šta će ti
Ljubav91, zar je na meti
O, ćosava milice
Dođi da ti ljubim lice.

Molim lepo.

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By starsailor
Sitna molim te seti me se kada ces zameniti Marinu :D
aj meni reci nesto.
By ...Sitnicava...
Reći ću svima sve, ali sad moram u PTK.*

(PTK=Proročansko tekstopišačka komora)

Odoh na fax.
Korisnikov avatar
By Hys.
Još jedan osvrt na pesmu, da ne bude da lažem.

Muslimanka, šta će ti
Ljubav91, zar je na meti
O, ćosava milice
Dođi da ti ljubim lice.

Molim lepo.

bemmuseme Sitnicava, postala si prozorljiva :hail2:

Aj i meni :onakoglasomkoizosnovneskole: :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by J...
:wtf:
ma znam, ali go with a flow :D
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 43
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!