Originally posted by gorilica
"A šta ako je neko tebi blizak i drag već gay, a ti to ne znaš?
Da li se kriterijumi menjaju?"
Da se ne menjaju, svi gejevi bi se do sada autovali
Originally posted by gorilica
"Pravo na dostojanstvo!
Ti ga već imaš. Zašto ne mogu i ja?"
Fućka se homofobu na dostojanstvo. Kao što rekoh, problem je u tome što im u glavama ne postoji ideja da je neko ko je drugačiji od njih isto tako dobar kao i oni.
Ovaj plakat sa vaistina mi se dopada, samo sa drugačijim grafičkim rešenjem
Originally posted by E. M. O.
A zasto samo plakat? Mislim da bi trebalo bi organizovati citavu medijsku kampanju.
Ovo sto cu napisati mozda nema veze sa zadatom temom, ali mi je samo to palo na pamet za ovih par minuta. Molim vas, nov sam pa, kada me budete pljuvali jer sam napisao gomilu gluposti, budite nezni.
Sta kazete na sledece: U centru grada dzinovski bilbord na kome se nalazi prelepa devojka. Neka na koju bi drkalo 90% Srpske, muske, populacije. Svake nedelje devojka bi sa sebe skinula jedan komad odece, kako bi na kraju ostala u potpunosti naga. Fazon je u tome sto bi na zadnjem plakatu bilo otkriveno da je to muskarac, uz tekst tipa: "Telo je samo iluzija... ", ili tako nesto.
Mozda bi tu devojku, u iscekivanju, seksualnog odnosa s njom, cak, mogao skidati drugi muskarac.
Jos jednom ponavljam: mozda jeste glupo i nema veze s temom, ali samo mi je to, u datom trenutku, palo na pamet.
U svakom slucaju, sta god budete smislili, mislim da bi to moralo biti nesto sokantno i provokativno da bi privuklo sto vise paznje.
Mislim da je to što EMO predlaže apsolutno kontraproduktivno, i koji je cilj takvog plakata?
Kako misliš da niko ne bi provalio da je na slici muško već par dana pre kraja? Pogledaj bilbord "Žene nisu meso". Nijedan od njih nema ženske grudi.
A i ne misliš valjda da bi goli penis stavili na bilbord da ga neko gleda na sred grada?
Dakle, EMO, nazad za crtaći sto, što rekao Pera Kojot
A za sve ostale, prvo treba definisati ciljnu grupu kojoj se obraća, da ne bude kao ona mala što je došla i rekla "evo napravila sam poster za učionicu, došlo mi, a jel' mogu sad da dobijem pet?"