Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by LordOfSex
Ljubav postoji. :setnja:
Reche gospodar sexa i ode u legendu. :lol:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Definitvno, u najrazlicitijim oblicima, ponekad cak i u postupcima koje ne dozivljavamo tako.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
:misli: Svidja mi se tvoja tema.
Da,postoji ljubav, ili je meni licno to jedino sto je preostalo da verujem!
Ljubav je osecanje, nema definiciju,nema nesto sto se moze tako jednostavno moze opisati recima, to je cista emocija koju gajis u sebi i ukoliko je uzvracena, podelis sa nekim. (Eto opet definicija).
:lood:
Dakle,postoji ljubav! Veruj u nju, jer bez vere u ljubav, smatraj se "mrtvim".:barf:
Korisnikov avatar
By scout_finch
naravno da postoji.postoji milion razlicitih vrsta ljubavi.u stvari,verujem da svaki covek na ovoj planeti voli na drugaciji nacin.plus,postoji ljubav koja nije romanticna,vec ona koju osecas prema porodici,prijateljima..a sto se tice bas te romanticne ljubavi,ona postoji,al' to ne znaci da ona mora da traje godinu,dve ili ceo zivot da bi bila prava. moze da traje jako kratko,al' to ne znaci da je manje "prava" nego ona koja traje ceo zivot.

:ju sta mi bi::shok:
By ...Sitnicava...
Počinje da me nervira ta potreba za definisanjem svega i svačega. Sve smo obmotali terminima i definicijama, više u pm...

Sad će se doći do toga šta je uopšte ljubav. Bla, bla. Postoji neki lep osećaj, a sad da li je to ljubav ili zaljubljenost ili privrženost, bitno li je?
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by ...Sitnicava...
Počinje da me nervira ta potreba za definisanjem svega i svačega. Sve smo obmotali terminima i definicijama, više u pm...

Sad će se doći do toga šta je uopšte ljubav. Bla, bla. Postoji neki lep osećaj, a sad da li je to ljubav ili zaljubljenost ili privrženost, bitno li je?
indeed :cvece:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by starsailor
Originally posted by ...Sitnicava...

indeed :cvece:

ajmo bez definicije...

svi smo BAR jednom voleli...onako JAKO, da bi za tu osobu sve uradili - bar se nadam...
i imali onaj osecaj, da "doleti" tornado, ne bi vam osmeh sisao sa lica...

ON da, postoji - samo je treba prepoznati...ali (jebes nas ljude) ponekad je ne prepoznamo pa... :kosa:

ide sad plavusa da spava hahah
By mikka
mislim da sam vec odgovorio
ali, oh, da
itekako postoji
:sladoled:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
daaaaa.... verujem da postoji :meda:
i verujem da postoje razne vrste ljubavi...da ima malih i velikih, kratkorocnih i dugorocnih, i da postoji ona jedna jedina (nekome se to jedna jedina ponovi vise puta u zivotu :roll: ) prava ako je ne prepoznamo..prc... :cut:
ljudi za svaku misle da je je alo jace lepse osecanje ljubav, i onda se nesto desi, i dodje do razocarenja....i onda bude ono "ljubav ne postiji, bolje da ne voli, ljubav boli, ljubav je sranje"...
nikako... ja sam recimo zavisnik od zaljubljivanja i ljubavi :blush: :bouncy: nije bas 5 puta dnevno da se zaljubim, ali skoro :roflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!