Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By suicidal.pony
ja sam 'zaljubljen' u lika koji je 'str8', a to se ne deshava, shto implicira da je bi ili gay, shto se postepeno i pokazuje kao istinito :yes:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Prvi put sam se zaljubio u cimera u srednjoj školi, sto je bilo posebno mučenje jer sam ga svakodnevno gledao u gaćama ili bez, zavisno da li ide da se tušira ili završava sa istim. Nisam ništa uradio jer je od 15 godine pričao o ženidbi, koju još nije obavio, ali ajde... Milsim str8 je k`o šina!

Drugi put sam se zaljubio u jednog drugara i na kraju sam mu rekao da bih imao seks na njim. Rekao mi je da nije u tom fazonu i srolao još jedan džoint.

Bio je još jedan koji je voleo da se smeška, gurka, udara, grize, naslanja i oslanja, priča kako se mnogo volimo jer se dobro družimo. Inače je non-stop vijao devojčicea, a opet nikad nije pričao o ženama što su drugi str8-eri vrlo često radili i mnogo me smarali. Ja mislim da je govno provalio da sam se ložio na njega pa mi je udarao po čežnji. A možda i nije. Zato je zaljubiti se u str8 lika mnogo veliki baksuz.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Ne.
Desava se da mi se svidja ali uvek sebi ponavljam: ne, ohladi glavu on je str8.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by BellyButton
Ipak, ne dopadnu mi se str8 likovi tako chesto jer ono shto mene kod mushkarca privlachi je upravo ono shto str8 tipovima fali, a to je ona suptilno izrazena zenska strana lichnosti koje je dechko svestan i koju neguje, a nikako je se ne stidi (insistiranjem na tome kako je nefem, ide u teretanu, pljuje i cheshe muda na javnom mestu...) :bljak:
veruj mi, ima i takvih. :)

uzgred, cudo jedno kako puno ljudi ovde zna ko je strejt ko je gej i ko je bi, a ko nije.
odajte tajnu, to se da dobro unovciti.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by unic0rn
samo jednom ozbiljno, to je bio totalni sjeb za zdrav razum, nadam se nikad vise da se nece ponoviti.
hahah. ocigledno se ponovilo - bar u dve identicne poruke jedna za drugom. :P
Korisnikov avatar
By simarrgL*
pa, trenutno sam zaljubljena u drugaricu, a nisam uspela do sada da izvucem ni rec njenog misljenja o gej "stvarima"... tako da bi se moglo reci da jesam zaljubljena u strejt devojku.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
pa sapni joj na usta da vidis sta ce da kaze. :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Mr Dee
Originally posted by unic0rn
samo jednom ozbiljno, to je bio totalni sjeb za zdrav razum, nadam se nikad vise da se nece ponoviti.
hahah. ocigledno se ponovilo - bar u dve identicne poruke jedna za drugom. :P
ili je to bio tolki crush da nije sve moglo da stane u samo 1 poruku :psiholog: :lol:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Svidjanje i privlacnost da, zaljubljivanje ne. Nisam mazohista.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Zaljubljujem se povremeno. Čim osetim da više "nemerem durat'", ja se tada upoznam sa žrtvom i postanemo super frendovi. Nikada nijednom nisam priznao da sam gay, ali vremenom se uspostavi neki čudan odnos i tada postaju jako nežni i taktilni. Strejt dečki su jedni drugima konkurencija i u suštini ne podnose jedni druge. Zato ga obavezno dobro nahvalim, naročito izgled, jer mu to drugovi sigurno neće učiniti a i ribe to mudro prećutkuju da snize cenu "robe". Još nisam sreo nijednog koji nije pao na te jeftine fore, odmah stanu da se golaće - vidi pločice! vidi noge! E, sad da ta "prijateljstva" traju bogzna koliko - ne traju. Ako imate stomak za to da slušate kako je neka odbojkašica što se naprimala 10 km kobaje, za njega nevini anđeo koga treba maziti pa oženiti, onda ga slobodno zadržite i duže...
Korisnikov avatar
By Myto
Povremeno mi se i to desi. Nekad me to "drzi" duzen, nekad krace, ali sve racionalno sagledam, ako se isplati da idem glavom kroz zid, borim se, a ako se ne isplati, povucem se i nikom nista.
Korisnikov avatar
By Tungi
Mogao sam samo da se lozim na nekog...Zaljubljivanje je bila nepoznanica za mene.

Treba vremena i vremena da tog nekog pored sebe osetim kao prijatelja,pa tek onda da pocnu da iskre varnice.
Korisnikov avatar
By elektron84
Nisam ni u str8 ni u gay :sigh:

Dva dopadanja za ceo zivot...pu...:pickme:
Korisnikov avatar
By bu
bila sam u vezi sa muskarcem god i po..i volela ga..a u str8 devojku sam se zaljubila par puta.. :) jbg..nemoguce je da se ne desi tako nesto
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
da

i u str8 decka
i u str8 devojku
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
uh, pa opšte je mesto u svetu lezbejki zaljubljivanje u strejt drugaricu, komšinicu, profesorku ili šta ti ja znam koga.

Zaljubljujem se u strejt dečake, ali ... Vrhunac mog emotivnog vezivanja za neku osobu bio je u vezi sa devojkom ( u tu devojku, naravno ). Možda je sasvim moguće da je to moglo da mi se desi i sa tipom, ali nije.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!