Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Stekao sam utisak da je mnogo strejt momaka, pogotovo mladih koji se pale na tipove u zenskom vesu....
znaci, oni se uglavnom groze pedera, ali se loze na tipove u zenskom vesu, na transice...

vi to mnogo bojle znate, pa me zanima kako se to vama cini iz vaseg ugla....
Korisnikov avatar
By Luba
Na mene se lepe u mojim poodmaklim godinama.
Mislim da je uglavnom radoznalost u pitanju i klipovi sa interneta gde se transice ubijaju od qrca. :bye: :bye:
Korisnikov avatar
By Loreley
Bože svašta... ovo prvi put sad čujem!
Korisnikov avatar
By starky
Tebe treba banovati za glupost.

:seronjo:
Korisnikov avatar
By bothways
Mislim da si stekao pogresan utisak, Statuse. :doh:
Korisnikov avatar
By Luba
Mislim da je pitanje u startu postavljeno lose...."u zenskom vesu".
Ako mi sebe smatramo zenama, da li je covek koji se interesuje za nas str8 ili nije.
Mislim da je pitanje vrlo kompleksno i da nisu ok komentari u fazonu: strasno, necuveno....
Ne radi se ovde o zenskom vesu.
JACHO?
:offtopic: :offtopic: :offtopic:
Korisnikov avatar
By Frey
Mislim da je jedno sigurno, a to je da se ti mnogo ložiš na str8 ljude, pa otvaraš xy ovakvih tema.
Korisnikov avatar
By Loreley
Originally posted by Frey
Mislim da je jedno sigurno, a to je da se ti mnogo ložiš na str8 ljude, pa otvaraš xy ovakvih tema.
Haha, tako je Frey! U potpunosti se slažem sa tvojom konstatacijom :D
Korisnikov avatar
By Zvonce87
Mislim da je Status delimicno u pravu. Ali, treba se zapitati koiko su onda ti ljudi strejt?
Ne, Luba, oni nisu strejt ako se loze na nas koje smo zene zaista iznutra, to jest mtf trans osobe. Za nase pojmove jesu, ali oni sami sebe ne smatraju za takve jer oni NAS ne smatraju za zene, razumes?
Oni nas smatraju za "momke koji vole da budu zene", i tako neke slicne gluposti.
Ali jeste Luba u pravu to sto na internetu ima bezbroj sajtova sa "shemale" osobama, to jest osobama koje su post op m2f ali bez donje operacije....
I oni traze takve osobe jer im je, citiram "transica savrsen spoj oba pola, jer ima sve najbolje kvalitete oba pola". Ocigledno zaboravljajuci par veoma vaznih cinjenica: PRAVE MTF TRANS OSOBE ZELE U POTPUNOSTI BITI ZENE, PA SAMIM TIM NE ZELE IMATI "TO" DOLE! Mislim, ja sigurno ne zelim biti zena sa....hm....mislim, koja je onda poenta?!?
A oni misle da mi to radimo jer nas seksualno lozhi, pa samim tim posmatraju nas iskjucivo kao seksualne objekte, kao nekakve savrsene nimfe ili sta god....nemam pojma.

Uglavnom, takvih osoba ima, ali svakako nisu strejt, jer svi dobro znamo zbog koje "stvarcice" oni ponekad vise zele "transice" nego genetsku zenu.
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Modesty
Kako su onda strejet?
:hail:

Originally posted by starky
Tebe treba banovati za glupost.

:seronjo:
:hail: :hail:
Korisnikov avatar
By Tungi
I ja se vec dugo to pitam-"zasto(?!),kako su straight a vole muskarce u zenskom veshu",upalila mi se sijalica da su to "zagoreli kaubojski tiganji" koji ne prolaze kod devojaka,sto zbog manjka samopouzdanja,sto zbog cinjenice da su devojke danas cini se vise zauzete sobom,a pederi pristaju na svaku ulogu....Ok peder,al nisam tolika pedercina da bih oblacio zenski vesh,fuj...:burner:Nemoj da me gadjate govnima sada:D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Morrison
Ok peder,al nisam tolika pedercina da bih oblacio zenski vesh,fuj...:burner:Nemoj da me gadjate govnima sada:D
pa zasluzio si
By J...
@ Morrison

kakve ti predrasude imas.

:nope:
By ~ Le Saint X ~
zar onda bi se i pederipalili na

devojke u muskim boksericama ili slipu?

je me demande...
Korisnikov avatar
By Burak
1. To nisu strejt muskarci
2. Oni koji se oblace u zenski ves su transice.
Korisnikov avatar
By Burak
1. To nisu strejt muskarci
2. Oni koji se oblace u zenski ves su transice.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by J...
@ Morrison

kakve ti predrasude imas.

:nope:

Cek,cek...O kakvim predrasudama pricas?!Hoces da kazes da je ok oblaciti zensku odecu zarad nekog drkosha koji te oslovljava sa "kuchkice moja,volis to,aaaa...?"???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ili si malo profulala...?Osecam odvratnost!A ti to nazovi kako hoces
By alexandermagic
Originally posted by *STATUS*
Stekao sam utisak da je mnogo strejt momaka, pogotovo mladih koji se pale na tipove u zenskom vesu....
znaci, oni se uglavnom groze pedera, ali se loze na tipove u zenskom vesu, na transice...
:blenta:

Stekao si pogrešan utisak.

Sve ima svoje granice, tako da moram da se složim s dole citiranim korisnikom:
Ok peder,al nisam tolika pedercina da bih oblacio zenski vesh,fuj...
Ne mogu reći baš "fuj", ali mi je smiješno. Mišićav muškarac u ženskom vešu... :giggle:
By J...

Cek,cek...O kakvim predrasudama pricas?!Hoces da kazes da je ok oblaciti zensku odecu zarad nekog drkosha koji te oslovljava sa "kuchkice moja,volis to,aaaa...?"???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ili si malo profulala...?Osecam odvratnost!A ti to nazovi kako hoces
Tebe niko ne tera da oblacis zensku odecu, ne znam zasto se nerviras? A sto se tice oslovljavanja sa "kuchkice moja..." to moze i bez zenske odece tako da veze nema s tim.

Nije uredu da nazivas imenom "pedercina" nekog ko oblaci zensko odelo. Ima vise razloga za to i vise vrsta osoba koje to rade. Tranvestiti to rade radi seksualnog uzitka a transeksualci oblace zensku odecu cesto iz razloga koji uopste nemaju veze sa seksom.

Bas zbog toga sto je ova tema u folderu "transrodno" zvucalo mi je posebno grubo takvo izrazavanje. A sto se tice odvratnosti, nekim ljudima je odvratno i to sto smo ti i ja homoseksualci, svetu se ne moze ugoditi.

Ont: naravno da se ne pale strejteri na muskarce u zenskom vesu. :nokti:
Korisnikov avatar
By Tungi
A ja kazem da je svaki covek i zena duboko u sebi biseksualac.Ne postoji straight...Vise ni drugove necu imati kako je krenulo.:cool:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Пре неколико дана сам питао једног типа који ми је рекао да нема искуства са типовима шта га то пали код мушкараца који су скоцкани као жене и он ми каже...

"Па сама чињеница да се мушкарац толико понизио и спустио ниско да ми испуни жељу и да се физички птретвори у жену ми је попаљива а и сконтао сам да тип може добро да га попуши и да га прими, макар у гузу" ...

а онда сам дођем до врло простог закључка...

Све оно на шта не пристану жене, они углавном могу да реализују са мускарцима....

доста је риба које не воле орални секс, мушкараца у женском вешу мало... тј сви га воле...
ретко која риба гута сперму.. мушкарци махом на то пристају... из ко зна ког разлога...

све у свему.... наравно да СТРЕЈТ типа може да занима секс са скоцканим типом као риба... и глупо је да га назовете гејем или бисексуалцем јер је у његовој свести да види "мушкарца скоцканог као риба" а не жену или само мушкарца....

:andjelak:
Korisnikov avatar
By transparent
to je tacno verovali ili ne.........ali samo u retkim slucajevima koji su zanemarljivi........mozete i na sajtu gay-serbia da se informisete o tome,idete na psihologija/psihijatrija i tamo malo proceprkajte....sto se mene tice ......npr. ja ,iako vama svima mozda deluje nemoguce,imam faze u sex orjentaciji.nekada se palim na m,a nekada na z,zavisi koliko vremena provodim sa curom,,,,,,i dok sam u str8fazi ne palim se mnogo na muskarce a kamoli na transice
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by *STATUS*
Пре неколико дана сам питао једног типа који ми је рекао да нема искуства са типовима шта га то пали код мушкараца који су скоцкани као жене и он ми каже...

"Па сама чињеница да се мушкарац толико понизио и спустио ниско да ми испуни жељу и да се физички птретвори у жену ми је попаљива а и сконтао сам да тип може добро да га попуши и да га прими, макар у гузу" ...
that's what they think. :lol:
By Sixto
Jasno postoje definicije sta je str8 a sta gay osoba, tako da neko koga pali tip i to jos u zenskom vesu ima veze sa strejtastvom kao vladika Amfilohije sa clanstvom u LDP!
Korisnikov avatar
By Mr Dee
to sto postoje definicije ne znaci da se one odnose na bilo sta sto zapravo postoji, ili da iscrpljuju sve mogucnosti. ljudska seksualnost je toliko komplikovana da bi bilo naivno ocekivati da se iscrpljuje sa dva ili tri rigidno definisana ispoljavanja.
By Sixto
To samo pokazuje na potrebu daljeg usavrsavanja klasifikacije i dodavanja drugih kategorija!
Str8 osoba ce uvek ostati osoba koja se pali na osobe suprotnog pola!
Korisnikov avatar
By Mr Dee
u najvecem broju slucajeva. tj, pretezno na osobe suprotnog pola. :)

nego, sta mislite o sledecim momentima:

-strejt osobe ce lakse imati nesto sa osobama istog pola usled deljenog polnog identiteta (tj pripadnosti istoj grupi) nego sto bi gej osobe sa osobama suprotnog pola

-gej osobe ce teze imati nesto sa osobama suprotnog pola usled mnogo jaceg/stabilnijeg identiteta seksualne orijentacije na kome insistiraju (uzeti u obzir: strejt identitet indukovan forimiranjima gej identiteta)

-gej osobe ce lakse imati nesto (pa makar to bilo zajebavanje) sa osobama suprotnog pola usled dozvoljenosti takvog odnosa i naviknutosti na prisutstvo istog
By mobil3
Ja sam u Italiji upoznao puno transica narocito iz Brazila a bio i u Thailandu.Transice su jedno a Transvestiti drugo.Mislim da se jedna Transica vise osjeca zenom nego zene same.Upoznati Transicu a ne samo u sexsualnom smislu treba probati.Vecina u nas zeli sa transicom na skrivenom mjestu samo radi sexsualne maste.Pricao sam sa transicama koje ni ne zele sex sve dok imaju muske atribute.Bas me zanima dali na nasim prostorima ima takvih.Pokusao sam i kontakt prijateljstvo sa par Transica sa ovih prostora ali sve su htjele samo novac ili sex za nista dublje.Meni bi bila cast upoznati jednu za nesto dublje i nije ma sram izaci po danu na kavu ili tako nesto.Neznam dali sam strait ali ne zelim biti sa pravom zenom.mislim da su Trans cure u puno boljoj poziciji u Srbiji nego u Hrvatskoj.Onaj koji je cisto strait ne pali se samo na decke u donjem vesu ili su bi ili prikriveni gay.Ja iskreno ne vidim nikakve razlike u psihi transica i normalnih djevojaka pa i dok su jos u muskoj kozi.Ako se neko u sebi osjeca zenom onda je zena.:psiholog:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!