Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

i kako reagujete?

da li volite da ih cujete?

ja ne...sa svima sam u sasvim korektnim odnosima...samo imam onaj osecaj kao kada se necega prejedes, pa prosto ne mozes da jedes to vise....

...zato nemam potrebu da mi se javljaju, niti da ih zovem....

uvek budem ljubazna i korektna..to stoji....

narocito me razocara ako u razgovoru osetim da postoji neka tendencija za "podgrevanjem" stare veze...ili nesto slicno...
Korisnikov avatar
By Val
Zavisi koja ex me nazove! :kokice:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ako je prošlo mnogo vremena i moja osećanja su prošlost bukvalno... Onda mi je to ravno tome da me pozove frend iz osnovne/srednje i ono kao "eeeee jbt di si ti"...

Ako patim još uvek za tom osobom... Pa zbg naravno da volim da je čujem! I skakutaću po sobi posle cela dva dana. :hyper:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Nijedan od exova nema moj broj, pa ne moze da nazove. A ja zaista nemam potrebu njih da zovem.
Skoro me ex startovao na Romeu i momentalno smo se ispichkali, jer sam imao "nadrkan" stav. A nadrkan sam konstantno. :lol: Dok me drugi na msn-u zove da idem sa njim u Indiju, a ima dechka. :smeh:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Osecam se normalno, tako i reagujem.

Volim, zasto da ne ipak smo delili neki lepi period zivota. I ne smeta mi da cujem da su srecni i da su sa nekim.

To ako trazis da li u razgovoru postoji tendencija za podgrevanje necega uvek ces naci, to ne moze tako da se gleda.
By ~ Le Saint X ~
Ne zovu
niti zovem

osim jednog od pre 4 godine koji mi je frend na fuckbooku i space-u, te tamo pricamo
By Swanheart
pomislim da ce pasti kisha kad neka od njih pozove.
Korisnikov avatar
By starsailor
pa zavisi koja, al uglavnom sam u stalnom kontaktu... a te koje redje cujem, pa drago mi je, ono kao starog frenda da cujem sto rece Bigirl.
ali konstantno mi se desava pojava sa ex koje redje cujem, ta moja "karma" da kada su solo, il krenu im bube u glavu odmah me zovu...valjda sam sama kriva, ostavila sam taj utisak da misle da sam zlatna rezerva. e tada popizdim, al na sebe :gubitnik: :zid:
By Sixto
Zavisi, s vecinom ne govorim, tj pre bi rekao posvadjan sam!
Korisnikov avatar
By mmiki
naboj starih emocija... kao da mi sve sto sam sa tom osobom prosao proleti kroz glavu i treba mi neki dan da se oporavim.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by LordOfSex

Volim, zasto da ne ipak smo delili neki lepi period zivota. I ne smeta mi da cujem da su srecni i da su sa nekim.

To ako trazis da li u razgovoru postoji tendencija za podgrevanje necega uvek ces naci, to ne moze tako da se gleda.
nisam nuzno mislila na to da li su sa nekim ili ne....to mi ne bi palo na pamet...stavise, bilo bi licemerno da kazem da bi mi bilo drago ili ne.....stvarno bi mi bilo svejedno....

a tendencije, ako postoje, uvek su jasne sa ljudima sa kojima je nekada nesto bilo...prosto...taj jezik sa njim uvek razumes....tesko da tu mozes da se prevaris...narocito ako je bila duza veza...
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by hlaefdige

a tendencije, ako postoje, uvek su jasne sa ljudima sa kojima je nekada nesto bilo...prosto...taj jezik sa njim uvek razumes....tesko da tu mozes da se prevaris...narocito ako je bila duza veza...
Naravno.

Mislio sam na ton, boju glasa, uvek je malo drugacija nego kada razgovaramo sa nekim drugom, drugaricom... Ali to ne znaci da tu jos uvek postoji nesto.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hm...sad vec sigurno govorimo o individualnim razlikama :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa zavisi ko zove i u kom sam raspolozenju...nekad bi me bash zanimalo sta se kod koga deshava a nekad mi se apsolutno jebe za deshavanje u tudjem zivotu.

a ponajvise zavisi od toga s kojim motivom zove.

nisam ni sa kim u svadji, ali kad se neko javi posle X da bi trazio nesto, ili jos gore da prica kako mu je super u zivotu a najgore je to podgrevanje, to je bash bzvz.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by unic0rn
pa zavisi ko zove i u kom sam raspolozenju...nekad bi me bash zanimalo sta se kod koga deshava a nekad mi se apsolutno jebe za deshavanje u tudjem zivotu.

a ponajvise zavisi od toga s kojim motivom zove.

nisam ni sa kim u svadji, ali kad se neko javi posle X da bi trazio nesto, ili jos gore da prica kako mu je super u zivotu a najgore je to podgrevanje, to je bash bzvz.
:up:

Isto i kod mene... Sa jednom ex ne pricam jer je LUUUUUUUUUDAAAAAAAAAAAAA i nju uvek ispichkam kada mi se javi, zato stoje LUUUUUUUUUUUUUDAAAAAAAAAAAA :lol: Sa ostalima sam u ok odnosima... Sa jednom bivsom sam bas ok, drugarice smo, sa jednom sam isto ok, sa jednom na cao cao u gradu i to je to...
AKo se neka javi radi podgrevanja, a meni fali sex i solo sam i nista vise sem sexa necu, zasto da ne? Mozemo da se dogovorimo... ;)
Korisnikov avatar
By DeVision
Korektan odnos.. Mada uopste ne praktikujem odrzavanje kontakta posle raskida.. ne vidim prosto poentu... I, najmirnija mi je glava kada ga nema, pogotovo preko telefona.. :chilling:
Korisnikov avatar
By m..
Ne zovu me. I to je dobro. Srecemo se, i to je kul, vidjamo se i to je kul. kad treba nesto da se izdogovara, tu je sms, ali uopste ne bih volela da me zovu da caskamo. Samo me prva cica nekad uhvati na facebook chatu, al to se davno oladilo, pa mi ne smeta. Mislim, da nam je bilo sudjeno da budemo na prst u dupe, pa bile bismo i dalje zajedno, tako da ne vidim neki smisao u odrzavanju prisnih kontakata.
By alexandermagic
Nemam šta da se "osjećam".
Ni sa jednim bivšim se nisam rastao u lošim odnosima, ali kraj je kraj i poslije istog ne želim i nemam bilo kakav kontakt s tom osobom, posebno ne da ćaskamo telefonom.
Za svaki slučaj sam mijenjao sve brojeve mobtela nakon raskida.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Gubitnici, koji su me imali pa izgubili ... cemu zvanje?

Svede se to na jedan krajnje civilizovani razgovor, kratak naravno! Ponekad neka sitna usluga ako mogu da ucinim, da, zasto da ne.
Meni negde najvise smeta onaj momenat "mogli bi biti prijatelji". Ne, ja se sa mojim prijateljima ne jebem, ne bi mogli!
Kao sto mi je vrhunska glupost da pricas o svojim bivsima sadasnjem decku, isto tako cenim da je preterana socijalizacija sa bivsim/a neprimerena.
Bivshi je, tako da ... I really couldn't care less :saksofon:
Korisnikov avatar
By Dzi
Kako se osecate kada vas nazove ex?
ma i ne osecam se.
i kako reagujete?
zavisi od raspolozenja.
pa s' vremena na vreme..
Korisnikov avatar
By foolish
samo sa jednim ne komuniciram i ne znam kako bi odreagovao kada bi me nazvao, dok sam sa svim ostalim u super odnosima, cujemo se, kuckamo, vidimo...
mada, nisu to bile nesto duge veze i nije bilo nekih jakih osecana tako da je bilo lako prebaciti se na drugarski odnos.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by m..
Ne zovu me. I to je dobro. Srecemo se, i to je kul, vidjamo se i to je kul. kad treba nesto da se izdogovara, tu je sms, ali uopste ne bih volela da me zovu da caskamo. Samo me prva cica nekad uhvati na facebook chatu, al to se davno oladilo, pa mi ne smeta. Mislim, da nam je bilo sudjeno da budemo na prst u dupe, pa bile bismo i dalje zajedno, tako da ne vidim neki smisao u odrzavanju prisnih kontakata.
bas to...prosto neeeeemam sta da kazem vise
Korisnikov avatar
By Blady
Pa nemam ih bas puno... sa skoro svima sam u ok odnosima, i ne smeta mi da se cujemo...
ali da imam neku potrebu, nemam
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
ja se uvek odushevim, pogotovo kad me nazovu ovi prvi, drugi, treci...
By Kragi
Pa sto se mene tice svi ex su mi proslost .... Tako da mi je svejedno zvali ili ne :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
naravno, zavisi ko je u pitanju. U principu nemam nikakvu potrebu da se cujem sa njima.
Korisnikov avatar
By Azdaja
iskreno, uglavnom se ne javim na telefon...

sa ex se ne druzim, pa ne verujem da imamo sta da pricamo... :balon:
Korisnikov avatar
By Khons
ne osecam se. to su sad vec davno prekinute veze i davno izbledeli (nepostojeci) osecaji
Korisnikov avatar
By Myto
i kako reagujete?

Ne reagujem.
Nemam potrebu da ih cujem, ali ako se jave, uljudan sam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!