Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By XerYuS
uuuuu koja tema. nisam znao da postoji. ma neka kopira mi je tako volimo. :D
By iWanna
WOW
WOW kak'a lepava
:love:

pa sta rade ova deca s Madonna Serbia?! :vatrica:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by ogi_ns
IMA BOGA!

nisam se gurao po Jazzu, al cu to ovog leta nadoknaditi!!

malo cudno da idu i SLO i HU i RO i BUL i SER?

da nije previse za ovaj deo sveta, sve za jedno leto?

samo da nas ne otkazu... :praying:
Da, bas je natrpano. :misli:

Ne znam da li ce biti svuda posjeceno.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Hton
Originally posted by zboO
live to tell

:molise:

ja se uopste ne kajem sto sam isla u Budvu...
stajala sam na 2 metra od bine...i naravno uzivala...mislim da se to ovde nece ponoviti...mislim da ce ovde biti mnogooo vise ljudi pa samim tim i veca guzva i naravno vece i bezobraznije guranje oko bine...
to bi bilo savrseno!!!! :hyper: :hyper: :hyper:
:yay:

samo da mi ne prodju karte za fanove. :D

Jel se zna koliko je pusteno u prodaju?
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by zboO
cene iste kao i za Budvu..
Pih, mogli su sniziti. :D

Valjda se nece brzo rasprodati one za fanove. :fige:
Korisnikov avatar
By Seaman
Mislim da bi mogla da nabaci 5,6 kg, bas je smrsala. :)
Korisnikov avatar
By zboO
mi smo prvog dana rezervisali FAN PIT karte...nisam nigde videla podatak koliko ih je pusteno u prodaju..

:shrug:

ps. Def joj treba bar 5 kg...ovo je bash skeriii...
Korisnikov avatar
By Seaman
Koliko traje rezervacija?

Preko kojeg sajta?
Korisnikov avatar
By zboO
www.gigstix.com

posle rezervacije imas 3 dana (chini mi se) fore da izvrsis uplatu.

fan pit = 7.000 RSD
Korisnikov avatar
By Seaman
Hvala. :)

Moracu da se snadjem. :)

Mada valjda nece biti odmah navalica. :)
By iWanna
Za Seaman-a i ostale.

[GigsTix] Poruceno preko 12000 ulaznica za Madonu u roku od dva dana

Samo u prva dva dana prodaje putem sajta Gigstix.com poručeno je preko 12.000 ulaznica za Madonin koncert na Ušću. Rok za plaćanje ulaznica je tri dana od naručivanja, a već do ponedeljka je bilo uplaćeno preko 80 odsto ulaznica poručenih u petak i subotu. Zabeleženo je i veliko interesovanje stranih posetilaca iz čak 22 zemlje sveta.

Prodaja ulaznica je počela u petak 27. februara u 10 časova prepodne putem sajta www.gigstix.com, a u prodaju je pušteno 50.000 ulaznica. Ulaznice koštaju 2990 dinara za Parter 2 i 3990 dinara za Parter 1. Mesto u Fan pitu košta 6990, a na VIP tribini 9990 dinara.

U prodaji su i Candy Shop VIP paketi, koji su deo aktuelne Madonine turneje za sve fanove koji žele da koncert dožive uz šampanjac, vrhunski ketering i druga brojna iznenađenja. VIP paket omogućuje sedište sa najboljim pogledom na binu, poseban VIP ulaz i rezervisano parking mesto, kao i posebnu koktel zabavu sa eksluzivnom selekcijom hrane i pića, uz specijalni Sticky & Sweet poklon. Cena Candy Shop VIP paketa je 25.500 dinara, a gotovo polovina ovih malobrojnih paketa je već poručena tokom prošlog vikenda.

Ulaznice se i dalje prodaju putem Interneta, a pre kupovine ulaznica neophodno se registrovati na sajtu Gigstix.com. Za registraciju je potrebno uneti mejl adresu i lozinku po izboru, nakon čega automatski stiže mejl sa potvrdnim linkom koji vodi na Gigstix.com.

Svi koji su već registrovani na sajtu Gigstix.com, gde su kupovali ulaznice za Tuborg Green Fest, EXIT 09 ili za neki drugi koncert, aplikaciji pristupaju sa postojećom mejl adresom i lozinkom.

Svaki kupac može da naruči maksimalno 6 ulaznica za koncert Madone. Rok za uplatu ulaznica je tri dana nakon naručivanja ulaznica. Svi koji imaju pitanja ili nedoumice u vezi sa ulaznicama mogu da pišu na tix@gigstix.com.

Madonin koncert na Ušću organizuju The State of Exit i Live Nation.

Izvor: GigsTix.com
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by j::s
Vanity Fair Oscar afterparty

Slika

Slika
Prelepa je!!! :love: :love: :love:
Ja tek sada vidim ove slike :hyper:
Korisnikov avatar
By Seaman
Dok nabavim parice,ostacu bez karte za fanove. :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Stanwik
zna li neko koliko je fan pit ulaznica pusteno u prodaju????
By iWanna
O NE OPET ME HVATA NEKO LUIDILO NE MOGU DA DOCEKAM KONCERT :cupakosu:

enivej

verovatno svi vec znate, ali za slucaj da se odmarate od Madone evo par vesti:

[Blic] Madona podnela zahtev za usvajanje devojčice iz Malavija

Američka pevačica Madona podnela je zahtev za usvajanje četvorogodišnje devojčice iz Malavija po imenu Mersi Džejms, potvrdili su zvaničnici iz Malavija, prenosi Rojters.

Devojčica živi u istom sirotištu u kojem je Madona 2006. usvojila Dejvida Bandu, koji je tada imao godinu dana, izjavili su neimenovani malavijski zvaničnici.
"Njeno ime je Mersi Džejms i iz sirotišta je Kuća nade u Mčidžiju. Nema oca ni majku, oboje su umrli. Juče smo dovršili procenu zahteva koji će sud razmotriti sledeće nedelje", kazao je Rojtersu neimenovani zvaničnik ministarstva za socijalnu zaštitu.
Sudski službenici potvrdili su ime deteta i naveli da će se Madona ili njeni predstavnici u ponedeljak pojaviti na sudu radi razmatranja zahteva o usvajanju. Očekuje se da će pop zvezda u Malavi doputovati ovog vikenda.
Neke malavijske organizacije usprotivile su se Madoninom usvajanju pre tri godine, optužujući vladu da krši zakon koji strancima zabranjuje usvajanje dece u Malaviju. Procedura usvajanja Dejvida Bande okončana je tek prošle godine.
Madona, koja se prošle godine razvela od britanskog režisera Gaja Ričija, jedna je od najuspešnijih pevačica svih vremena, sa više od 200 miliona prodatih albuma.

i poslednja vest u vezi usvajanja:

Madona u petak saznaje da li može da usvoji devojčicu

Malavijski sud odlučiće u petak da li će američkoj pop zvezdi Madoni dozvoliti da usvoji četvorogodišnju devojčicu iz te afričke zemlje.
Sudski zvaničnik Tomson Ligove potvrdio je da je sud danas odluku o Madoninom zahtevu odložio do petka.

:fige: :fige: :fige: :fige:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
mene jako smara sva ta prica oko usvajanja! i don't care!

nego sam u nekim novinama procitao da uskoro snima spot u italiji...

nisu rekli za koju pesmu, pa me TO zanima...
By iWanna
suska se da je u pitanju Incredible
By iWanna
ako do sad niste, preporucujem svima da odgledaju dokumentarac
By iWanna
Malavi podržava usvajanje

Vlada Malavija podržava Madonnine napore da usvoji još jedno dete iz ove južnoafričke zemlje, objavljeno je u četvrtak.
Viši sud Malavija u petak će objaviti svoju odluku o tome.
Vlada Malavija pretrpela je kritike nakon što je Madonni pre tri godine odobreno usvajanje tada osamnaestomesečnog dečaka Davida Bande. Optuživali su i Madonnu da je koristila svoj status zvezde i novac, kako bi zaobišla zakon i skratila proceduru.
Ministarka u vladi Malavija, Patricia Kaliati, izjavila je da je Madonna umnogome pomogla Malaviju i da je dobra majka:
"Madonna je bila divna prema nama, ona podržava i poboljšava živote preko 25 000 siročića, a i dokazala je da Davidu može biti dobra majka".
"Mali broj bogatih i slavnih ljudi može da nađe vremena kako bi doputovalo čak do ovde i da podrži našu decu. Mi podržavamo njen proces usvajanja."

Reuters

Banda srećan zbog novog usvajanja

Biološki otac Madonninog prvog usvojenog deteta iz afričke zemlje Malavi, Yohanne Banda, izjavio je da je srećan što muzička superzvezda želi da usvoji još jedno dete iz te zemlje, koje će njegovom sinu postati sestra.
"Ja sam vrlo srećan što će Madonna podariti Davidu sestru Mercy", rekao je Banda.
Kraljica popa će u petak saznati od Višeg suda te zemlje da li je njen zahtev za usvajanje odobren.
"To je sjajna vest.. Mercy i David će odrasti zajedno i podsećaće jedno drugo da potiču iz siromašne zemlje Malavija i nadam se da će uraditi nešto za svoju zemlju".

AFP

---------------

:yay:
Korisnikov avatar
By Hton
Madonni je odbijen zahtev za usvajanje.

Madonin zahtev je odbijen zbog pravila koja se odnose na državljanstvo – zakon nalaže da potencijalni roditelji moraju biti stanovnici Malavija 18 do 24 meseca.
Jedan zvaničnik malavijske vlade prethodno je podržao pevačicu. "Madona je bila dobra prema nama.Veoma malo bogatih i poznatih ljudi izdvoje vreme da dođu do Malavija i podrže našu decu. Mi podržavamo njen zahtev za usvajanjem", izjavila je ranije ministarka informisanja Patriša Kaliati, dodajući da Madona pruža podršku za više od 25.000 dece bez roditelja u Malaviju.
Ministarka je takođe istakla da je Madona dokazala da može da se stara o Dejvidu (3), koga je usvojila u ovoj zemlji 2006.
Mersi Džejms trenutno je smeštena u istom sirotištu gde je bio i Dejvid, nakon što je njena osamnaestogodišnja majka umrla po porođaju.
Neke grupe za ljudska prava u Malaviju, međutim, protive se usvajanju. Predsednik Konsultativnog komiteta za ljudska prava Undule Mvakusunguraof optužio je Madonu da se "ponaša kao siledžija".
"Ona ima novac i status i to koristi da manipuliše, da ubrza proces", izjavio je on.
Madona je podnela zahtev za usvajanje kao roditelj-samac, nakon razvoda sa režiserom Gajem Ričijem novembra prošle godine.
Prema zakonu Malavija, razvedeni i samci ne mogu da usvoje dete, ali su zvaničnici izjavili da se svaki slučaj razmatra posebno.
By iWanna
Guy Ritchie Reacts to Madonna's Adoption

Madonna's ex-husband, director Guy Ritchie, is speaking out to ET about Madonna's efforts to adopt a three-year-old girl in Malawi.

"Madonna is a fantastic and loving mother who cares deeply about her own children, and children who may need additional help and support," Guy tells ET.

"I fully supported Madonna in her decision to apply for this adoption, and I am saddened that her application has been rejected. She is motivated only by being a caring parent who seeks to share some of the advantages and opportunities that her life has given her.

"This time it did not work out, but there will be other opportunities and I wish her well in them. She is a great mum."

A judge in Malawi denied the adoption application on Friday, but Madonna's lawyer tells the Associated Press that the star will appeal the decision.

Entertainment Tonight.

:hail2:
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!