Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by DeleteAhahaaa, stooo? Pa bas je bilo kul (i kako smo se zguzile i kako se Dracova prepala kad sam se probudila na 'strasnom' delu:lol: )Originally posted by DracoA baš sam se trudila da ne spomenem spavanje
Ahaha, nemo' da lazes javnost, ja sam spavalaa vi ste gledale
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by DeleteAhahahaha, ja se sad
Ja sadjer sam u mislima premeravala visinu sa koje ću da letim jer je Dracova prebacila nogu preko mene
![]()
![]()
![]()
![]()
OT: Upravo se okupljamo za gledanje The Wrestler. Ako se drugarica suviše uzbudi, eto mene opet na forum![]()
Originally posted by Garbo[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CRVUSJKL ... re=related[/youtube]
THE READER
Rezija: Stephen Daldry (The Hours)
Uloge: Ralph Fiennes
Kate Winslet
Nominiran za ovogodisnjeg Oskara.
I moj favorit.
![]()
![]()
![]()
Originally posted by GarboDobar je film. Glumci su savrseni, Kejt odlicna (mada mi se cini da moze i bolje).Originally posted by Garbo[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CRVUSJKL ... re=related[/youtube]
THE READER
Kate Winslet
I moj favorit.
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Suncei ja sam isto odusevljena filmom
Obojica su fenomanalno odigrali. Ne mogu da se nacudim koliko su mi lepi.
Originally posted by SunceOnog klinca su cekali da napuni 18 godina da bi mogao da snimi,kako ih moja baba zove, seksualne scene sa Kejt. A ostatak filma je snimao i snimio sa 17.Originally posted by GarboDobar je film. Glumci su savrseni, Kejt odlicna (mada mi se cini da moze i bolje).Originally posted by Garbo[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CRVUSJKL ... re=related[/youtube]
THE READER
Kate Winslet
I moj favorit.
![]()
![]()
![]()
U tom filmu mi se dopala katarza - naucila je da cita i pise. Scene u kojima joj Ralph Fiennes cita i snima procitano su mi najdirljivije.
Onog klinca su inace cekali da napuni 18 godina da bi igrao u filmu.![]()
Originally posted by SunceSumnja jos nije dosla na dnevni red, ali Zamena je super. U stvari, Angelina Jolie i John Malkovich su toliko dobri da je sve drugo u filmu u njihovoj senci.
Da li sam jedini kome se "Sumnja" i "Zamena" ne dopadaju?
Mene ta dva filma podsecaju na ivica-marica fazon.
Originally posted by UlixMeni je u filmu najbolji bio Jason Butler Harner. Angelina Jolie je dobra u scenama kada je ljuta, kada vice, svidela mi se i scena kada iscekuje dobitnika Oskara, odlicno se uklapa u scenografiju, fotografiju, ali mi nije odlicna glumica. Nije me dotakla njena gluma u kljucnim momentima, kada treba (valjda) da se oseti bol, patnja itd.Originally posted by SunceSumnja jos nije dosla na dnevni red, ali Zamena je super. U stvari, Angelina Jolie i John Malkovich su toliko dobri da je sve drugo u filmu u njihovoj senci.
Da li sam jedini kome se "Sumnja" i "Zamena" ne dopadaju?
Mene ta dva filma podsecaju na ivica-marica fazon.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!