Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Da li ste primetili da hetero muškarci ne obraćaju pažnju na svoju debljinu?

Znam, par vas redivnih će reći da opet uopštavam, i slažem se. Nisu svi takvi, neki posećuju teretanu, reklamiraju trbušnjace celo leto po bazenima i bar pola sata biraju kupaće gaće koje će tamo nositi (što je za str8 muškarca mnogo).

Ali ipak, ima i onih koji su nekada izgledali (što bi rekla moja frendica) Hot! Hot!, a sada izgledaju Hot? Not!. U početku mi je bilo fino što većina mog str8 društva ima veću stomačinu od mene, ali sada je već alarmantno. To sam shvatio sinoć kada ortak nije uspeo da veže pojas na suvozačkom sedištu u mom Yugiću. Užas! A on je u srednjoj izgledao super ... trbušnjaci, razvijene noge i guza, široka ramena ... Da stvar bude gora, on svoju kilažu ne vidi kao problem, kao "Oženjen sam, nemam za koga da se modiram i stesavam!" ... I posle se silni naučni živalj ovde pita zašto se ljudi razvode ... Pa zato što se žena udala za frajera a razvela od morža!

Da skratim uvod, preskočim razradu i dođem do zaključka ...

Kako objasniti nekom da su svi na dobitku ako on izgubi .. koju kilu. Em će on biti zdraviji, em će ženi biti slađe kad se seksa sa njim ... em će okolini biti prijatnije da ga gleda ... a verovatno će i duže živeti.

Dakle, da li postoji neki patern koji mogu da primenim, da svog ortaka naviknem na zdravu ishranu i redovnu fizičku aktivnost? Šteta bi bila takav slatkiš da se zacementira u mast ...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Recept je jednostavan-make him gay i pocece odmah da pazi na izgled i na kilazu :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Lakiboy_ns
Recept je jednostavan-make him gay i pocece odmah da pazi na izgled i na kilazu :D
Pristajem :) Imaš neki savet? Kako se to radi?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
pa lako, samo zraci gejizaciju oko sebe dok svi ne postanu gejoaktivni. :)
it seems it works for me. :P
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by KiWi
Da skratim uvod, preskočim razradu i dođem do zaključka ...

Kako objasniti nekom da su svi na dobitku ako on izgubi .. koju kilu. Em će on biti zdraviji, em će ženi biti slađe kad se seksa sa njim ... em će okolini biti prijatnije da ga gleda ... a verovatno će i duže živeti.

Dakle, da li postoji neki patern koji mogu da primenim, da svog ortaka naviknem na zdravu ishranu i redovnu fizičku aktivnost? Šteta bi bila takav slatkiš da se zacementira u mast ...
Npr Kiwi, ne mešati se u tuđe živote...
Da mi je znati šta sve ljudi iz tvog okruženja imaju tebi da kažu... pa eto (očigledno) ćute...
Korisnikov avatar
By Mr Dee
hajde de, marvine. nisi ti debeo, ti si visok. :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Lakiboy_ns
Pristajem :) Imaš neki savet? Kako se to radi?
Pa imaju sigurno neke pilule i za to :lol:
By Sixto
Nemam resenje za tvog drugara, ali imam nesto drugo na umu!

Vec godinama hvatam sebe kako u zveranju po ulici pomislim kako je str8 gojaznost mnogo vise sexy nego gay! (ako uopste moze da se to dvoje razlikuje) Da li je fora u stavu, drzanju, govoru tela, ali str8 tipu bi oprostio mnogo vise kila nego geju! :psiholog:
Korisnikov avatar
By coka
za takve slucajeve tesko da ima spasa sa tvoje strane, jedino da njima nesto krcne u glavi ili da ga zena posteno "izvredja" :maljkovic:
By pipinveliki
Originally posted by coka
za takve slucajeve tesko da ima spasa sa tvoje strane, jedino da njima nesto krcne u glavi ili da ga zena posteno "izvredja" :maljkovic:

jes bole njih
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Dobro je pa nema debelih pedera.

Svi smo zategnuti, namirisani i zubi nam se cakle.
By Sixto
Originally posted by A.F.K.A.OB
Dobro je pa nema debelih pedera.

Svi smo zategnuti, namirisani i zubi nam se cakle.
A Luj Viton! Zaboravan Afka postajes, zaboravan!
By Ulix
Meni gojaznost nije seksi ni gej ni strejt.

Ali nemam nameru da solim pamet ljudima. Neka budu debeli koliko god zele, njihovo telo, njih zivot, njihova stvar.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Mmrzim "teror lepote" kojim smo svakodnevno izloženi ma gde da se okrenemo i sa kojim naravno ide idealno, mišićavo, specijalno oblikovano manekensko telo...
Nisam debeo i slažem se da treba voditi računa o izgledu, ali ne podnosim tu potrbu (naročito izraženu kod pedera) za "savršenim"...
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković

Mila Kurwijano (ili ex-Kurwijano, shvatih da si sada svetica -- pa neka ti bude, jer mi katolici kažemo blagosloven je greh koje je zaslužio svohg iskupitelja!) iskustvo mi govori da kada ljudi imaju primedbe na tuži fizički izgled, najčešće su zapravo neazdovoljni svojim. Ordinarana projekcija. Rekao bih da je upravo to tvoj slučaj: ta preterana briga o drugom, uživljavanej u sve te detalje... Uostalom, neko ti lepo reče -- a šta se tebe, u krajnoj liniji, to tiče i u ime čega bi ti da menjaš tuđ fizički izgled? Ovo "okolini će biti prijatnije da ga gleda" posebno je simp6tomatično -- on trebba da se promeni da bi nekom drugom bilo prijatno da ga vidi: pa to je vrhunac malograđanštine i oportunizma!

Dakle, dva su načina, mili Kiwi, da dođeš do zadovoljenja svojim fizičkim izgledom. Prvi je da na njemu radiš ne bi li svoju figuru doveo do željenje ili pak što bliže tom idealu, za šta imaš resurse teretane, sporta, plastičenhirurgije, zdrave ishrane... Drugi je, pak, psihološki: prihvatanje svog tela kroz radionice, rad sa psihologom, a bazično se satoji, bar po meni, u uvidu da ne postoji univerzalni idal lepote, i da je, bez obzira kako izgeldamo, to uvek nemkom privlačno odnosno odbojno: u moru različitih ukusa ne mogu se svi zadovoljiti.
Korisnikov avatar
By mish_beli
i ja sam primetila da dosta str8 mushkaraca ne brine o svom izgledu...

zato, lozhim se na gayeve :) :) :) :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Da stvar bude gora, on svoju kilažu ne vidi kao problem, kao "Oženjen sam, nemam za koga da se modiram i stesavam!" ... I posle se silni naučni živalj ovde pita zašto se ljudi razvode ... Pa zato što se žena udala za frajera a razvela od morža!
Tu situaciju imam i ja u kuci.Moj otac pre nego sto se ozenio nosio je samo markiranu garderobu,visio po teretanama,bio jedan od boljih frajera u gradu a sada ima sto deset kila i tri dana se svadja sa majkom kad mu kaze da ide da kupi nove pantalone.Ne znam sta se to desi strejterima kad se ozene ali oni tad propadnu nacisto.
Korisnikov avatar
By antibiotic
KiWi je u pravu.

Bez obzira sto je gojaznost masovna pojava svetskh razmera, ovo je ipak nekako tipacan domaci sindrom - strejtera koji kada osnuje porodicu misli da je sve zavrsio u zivotu i jedino zadovoljstvo mu je da se dobro nakrka i nalije spricerom ili pivcinom...

Ne samo sto takva nagla transformacija zalosno izgleda, vec je i jako nezdrava, te vec posle 40ete krecu dase pojavljuju prvi probleme sa krvnim pritiskom, masti, depresije raznih oblika, srcani problemi itd.

Za to su dobrim delom krive i njihove zene jer bi pre da imaju nagojenog prasca pored sebe nego zgodnog pastuva na kojeg bi bile ljubomorne, jer im i ovako vise nije toliko stalo do njega, jer im je pomisao da ih vara sa nekom drugom-boljom-mladjom nepodnosljiva, jer tako znaju da ga imaju samo za sebe, a svaka druga koja bi pristala na svaleraciju sa njim bi sigurno bila ispod njenog nivoa, tako da vise nije ni bitno...
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by antibiotic

Za to su dobrim delom krive i njihove zene jer bi pre da imaju nagojenog prasca pored sebe nego zgodnog pastuva na kojeg bi bile ljubomorne, jer im i ovako vise nije toliko stalo do njega, jer im je pomisao da ih vara sa nekom drugom-boljom-mladjom nepodnosljiva, jer tako znaju da ga imaju samo za sebe, a svaka druga koja bi pristala na svaleraciju sa njim bi sigurno bila ispod njenog nivoa, tako da vise nije ni bitno...
I koje se, btw, nikako i same ne pretvore u morzeve nakon prvog porodjaja, ili par godina braka????

OT:
Live, and let live!
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by gorilica

I koje se, btw, nikako i same ne pretvore u morzeve nakon prvog porodjaja, ili par godina braka????
Pa da, neke se pretvore, a neke vala drze do sebe, vole da sebi i drugima izgledaju atraktivno, slatka moja....
Korisnikov avatar
By gorilica
Pa isto se to odnosi i na mushkarce.
Neki se nagoje, a neki ne.
Uostalom, ovaj svet bi bio jako dosadno i sterilno mesto kada bi svi bili kao po kalupu.
Kako chovek vishe stari, tako krene i vishe da ceni ono shto je unutra, u odnosu na ono shto je spolja.
By Ulix
Originally posted by gorilica
Kako chovek vishe stari, tako krene i vishe da ceni ono shto je unutra, u odnosu na ono shto je spolja.
To je tačno. Ali je još lepše kad se ne ugojiš kao svinja i ne umreš od infarkta do pete decenije, pa doživiš da ceniš ono što je unutra. ;)

Uostalom, odnos prema telu mnogo toga govori o onome što je "unutra". :merlinka:
By Hans
Verujem da bi i gay ljudi bili gojazniji kada bi imali malo stalnije veze i sređenije živote. Ovako, gay muškarci su uvek u traganju za nekim ko bi im se dopao, možda i na duže. U tom traganju, izgled, dokazivanja i tome slično igraju ključnu ulogu. Zašto bi prvodili vreme u bibliotekama kada će teretanom postići poželjniji efekat, koji je instant, kao i mnogo šta danas.
Ako se nekome stvarno dopadnete kao mršavi, ne verujem da će vas taj neko ostaviti zbog kilaže...To je ono što mi vidimo, ali nikad ne znamo šta se dešava iza vrata stana nekog para. To i ne bi trebalo da znamo, naravno.
Slažem se sa KiWi. Sijaset mojih poznanika i drugara iz srednje sada liči na morža, kako je već navedeno. Ja nekako kako sam stariji, imam sve veću potrebu da bolje izgledam. Šta je uzrok tome, ne znam...generalno, ljudi kad krenu na fakultete menjanju način života. Sport se mnogo manje trenira, hrana se jede na ulici, kvalitetan san je konjunktiv...
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Ulix
Uostalom, odnos prema telu mnogo toga govori o onome što je "unutra". :merlinka:
:up:
Korisnikov avatar
By Combo
Primetio sam da na ovom forumu neki preterao seru.

Str8 Gojaznost (i, konsekventno, Gay savršena skladnost) !?

Ajmo još jednu predrasudu i stereotip, baš ih je malo i bez toga...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Combo
Primetio sam da na ovom forumu neki preterao seru.

Str8 Gojaznost (i, konsekventno, Gay savršena skladnost) !?

Ajmo još jednu predrasudu i stereotip, baš ih je malo i bez toga...
A da li si, kada već imaš takvu moć zapažanja, primetio da pojedini odgovaraju na teme isključivo na osnovu naslova teme i ne čitaju uvodni post?
Korisnikov avatar
By Combo
Nemam pojma.

Ako aludiraš na mene, onda tvoja moć zapažanja nešto nije u redu.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Драги Киви, не знам који савет да ти дам а да има ефекта...

Свака је гојазност лоша....

тј мало ми је грозно да видим дечка који има нпр 20 година и са собом вуче стомачину већу од мог оца који има 51 годину...

Капирам ја да не може свако да иде у теретану, да вежба, да се креће... бла бла...

али свако може да воли барем довољно своје тело да га не унакажава.....

Одвратно ми је кад скренем пажњу некоме да је гојазан а он ми одговори "Мени је овако лепо, шта ме брига"....

Па наравно да ти је лепо слону један дебели кад немаш трунку мозга него само ждереш ко проваљен а то што као такав изазиваш подсмех, што не можеш да нађеш девојку, што су ти у друштву наденули надимак "Медо Брундо"... е то нема везе... важно је да си се ти наждрао свега што си рукама могао да дохватих.....

е управо то помислим када добијем одговор од некога да му је свеједно како изгледа...

:)
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Zasto pokusavas da ga nateras da vezba, ako on SAM to ne zeli? Uostalom, nije sve u fizickom izgledu...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!