Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By emo_haos_
primetila sam da devojke mnogo lakse saopstavaju svoju biseksualnost devojkama nego momcima. govorim o onim slucajevima kada se zaista neko svidi nekome a ne neke varijante i sl.
da li ste i vi skontali isto? mozda sam ja krivo skontala...

i kako je sa momcima, tj. da li je i kod njih analogna prica?
Korisnikov avatar
By ech0 et distanc3
off: kontao sam da će se pričati o nejednakosti leve i desne sise :lol:

ontopic: mislim da devojka to lakše saopštava devojci,jer svi znamo da muškarci samo čekaju priliku za trojku,i obavezno će to predložiti u nekom momentu,pa čisto da se izbegnu neprijatnosti :) Jedna od teorija svakako :)
Korisnikov avatar
By .L O S T
kod muskaraca koji bas i ne znaju sta su a za drustvo su str8 postoji taj trip muskosti, alfa muzjaka..... i to njima jako puno znaci... i zato se tesko odrica toga...:cuddle:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by emo_haos_
primetila sam da devojke mnogo lakse saopstavaju svoju biseksualnost devojkama nego momcima. govorim o onim slucajevima kada se zaista neko svidi nekome a ne neke varijante i sl.

...devojke devojkama nego devojke momcima, ili devojke devojkama nego momci momcima? malo sam zbunjena ovde.

dok sam se jos nadala da sam bisexualna, pa mhm, vise i cesce sam govorila momcima, doduse oni su me vise i cesce muvali. ili je to zato sto sam se dugo druzila skoro pa iskljucivo sa tipovima?

ne znam, ja se generalno lakse i radije outujem nekome ko nije kreten, pa kog god da je pola, roda i seksualnih preferenci.

:srbin: <- ovo ovde nema veze sa temom, nego mi se kliktao.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by m..

ne znam, ja se generalno lakse i radije outujem nekome ko nije kreten, pa kog god da je pola, roda i seksualnih preferenci.

:srbin: ostavljen namerno
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by m..

...devojke devojkama nego devojke momcima, ili devojke devojkama nego momci momcima? malo sam zbunjena ovde.
...
za devojke je pitanje: devojke devojkama u odnosu na devojke momcima

a za deckonje: momci momcima u odnosu na momci devojkama

:D
Korisnikov avatar
By m..
a ok, pomislila sam, ali onda... ipak ovde ima dosta funkcionalno nepismenih :cowboy: ne znam, ne treba da spavam poodne i onda silujem forum.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
e ima nepismenih, i funkcionalno nepismenih. ako su izuzmu namerne greske (npr. zaista ne volim velika slova na pocetku recenice...), opet mi se omakne neka pravopisna greska. ali kontam da sam funkcionalno pismena ^^
Korisnikov avatar
By Val
Jedino primetim da su mi sise razlichite velichine. Sve ostalo je jednako! :tepih:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by emo_haos_

A?
Ma ja to oma' svima, kao i bracno stanje :cowboy: Niko jos nije pobego' vristeci :lezkiss:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Val
Jedino primetim da su mi sise razlichite velichine. Sve ostalo je jednako! :tepih:
:lol:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm..pa ne znam..mislim da treba reci da si bi kada si vec u ozbiljnoj vezi..mislim zasto trositi reci na nekog koga ne znas kada je vec to nesto privatno..a da rekla nih lakse dewojci ne znma zastio:volinevoli:
Korisnikov avatar
By bigirl
Meni je lakše da kažem tipovima. Bolje da se nadaju nekoj trojci nego da (kao devojke) tripuju kako ustvari želim "normalan život".
Korisnikov avatar
By m..
Sto se zena ne bi nadala trojci? :isus: :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!