Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

moguce da ima tema na slican nacin...pretrazila sam do 16 strane i nisam nasla...dalje nisam mogla, majkemi...

citam ovu temu "da li vam je drago zato sto ste gej" i razmisljam da li je meni drago zato sto sam bi...ili pan...ili sta koji kurac vec....ne-monoseksualna :D ha!

i skapiram....JAKO....

a vi?
Korisnikov avatar
By SabotagE
I meni je drago zbog tebe,zaista! :D
Ali sam cula kako nekolicina gej ljudi zapravo ne gotivi bi ljude jer su oni navodno foliranti i ne znaju sta hoce.Ne slazem se sa tim uopste,neka svako radi i voli ono sto mu prija.A ti u ovom slucaju imas vecu ponudu ljudi... :)
By pipinveliki
ja ne znam sto se vi biseksualci stalno nama bunite kad vas pre prihvatamo mi nego str8eri :P

ima li bisexualaca medju aktivistima? :serlok:

mislim ovde kod nas
Korisnikov avatar
By hlaefdige
jel?

nisam primetila da se bunim...a ni da me gej osobe vise prihvataju od strejt osoba...ni manje.....doduse...mene licno....
Korisnikov avatar
By blenta
:hail:

o da

i nije tacno da nas gejevi prihvataju

teze me gejevi prihvataju nego strejteri

:2c:
By pipinveliki
desava mi se u svakodnevnom razgovoru da momci govore ( kukaju ) kako je bisexualcima najteze, zato sto ih ni jedna ni druga strana u potpunosti
ne prihvata.

meni je licno svejedno da li je decko bisex ili gay, dokle god znam da zeli vezu

jednom sam cak bio jako zaljubljen u devojku
dok nije doslo do :fuckbed: :kesa:
By pipinveliki
Originally posted by blenta
:hail:

o da

i nije tacno da nas gejevi prihvataju

teze me gejevi prihvataju nego strejteri

:2c:
strejteri se ne bore za vasa ( nasa ) prava :mini:
Korisnikov avatar
By blenta
ko pomenuo borbu za prava?

samo rekoh da su gejevi grupa koja je (cast izuzecima)
vrlo diskriminatorna prema razlicitim osobama

to iz mog iskustva
By pipinveliki
Originally posted by blenta
samo rekoh da su gejevi grupa koja je (cast izuzecima)
vrlo diskriminatorna prema razlicitim osobama
tu cu morati u potpunosti da se slozim :D
+ puna predrasuda

cast izuzecima
Korisnikov avatar
By blenta
bek tu d tema

nit mi je specijalno drago sto sam bi
nit se bunim

taka
v sam kakav sam
pan
:jumphug:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pa, niti mi je drago, niti mi je krivo..

Ali znam da str8 nikada ne bih mogla da budem, kog god da sam pola, to je tako dosadno...

Izbegavam jako da govorim da sam bi, narocito pred lezbejkama, jer one odmah krenu da ispituju, postavljaju jako glupa pitanja u vezi sa time (kao da i same nisu drugacijeg sexualnog opredeljenja pa im je to chudno :qqlele: ), pa onda idu zakljuchci kako ja u stvari ne volim zene, nego eto kao dosadno mi je (e kada do toga dodje vec bi ih zapalila), i kako ja to mogu i sa tipom da budem (o drame i katastrofe) i bla bla bla.... Neko vreme sam objasnjavala i digla ruke, jer i pored mog svog objasnjavanja nista se ne menja u njihovoj svesti. I da, posle moje izajeve da sam bi, SVAKA me je lez drugacije gledala u fazonu: FOLIRANTKINJA, OVO JE IN PA I ONA DIGLA NOGU ! :doh: Sada kazem da sam lez i bole me.. :D :potapsava:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Zwezdica
Izbegavam jako da govorim da sam bi, narocito pred lezbejkama
Naisa Zwezdica na GS forumu :lol:

E sad mo`s da izbegavas koliko hoces, kad vec sve ovde znaju :smeh:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by hlaefdige
moguce da ima tema na slican nacin...pretrazila sam do 16 strane i nisam nasla...dalje nisam mogla, majkemi...

citam ovu temu "da li vam je drago zato sto ste gej" i razmisljam da li je meni drago zato sto sam bi...ili pan...ili sta koji kurac vec....ne-monoseksualna :D ha!

i skapiram....JAKO....

a vi?
nemam šta da dodam, potpisujem sve što je hleaftica napisala :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
uheftam te ja! hehehee..

....uglavnom, danas mi doslo bas nesto drago....ne mislim da imam veci izbor...ne mislim da je to sad nesto izuzetno posebno...nego.....duze vreme shvatam da ja nikako ne kapiram kako je to kada te privlaci jedan pol.....i onda sve one varujacije koje postoje u tim odnosima...istosti i drugacijosti :) ...joj sto je to sve super...
Korisnikov avatar
By m..
njah. ja sam godinama tako pokusavala da skontam sta je to kod tipova sto privlaci ribe (ama nikako mi nije bilo jasno) i da ga lociram i upotrebim u razne zabavne svrhe, medjutim corava posla. jako volim da ih grlim, druzim se i pricam s njima, ali sex je naprosto toliko frustrirajuci da je besmislen. pritom stvar bude jos gore u-ocaj-terajuca ako primerak muskarca zna sta treba da radi, onda se osecas ko poslednje govno sto se teras da ga pipas reciprociteta radi. mislim muskarci me sexualno rade ko logitech zvucnici, upaljac, dzezva ili selotejp, dakle ne. jos, kad se prisetim, meni je, kad god bi njima bilo dobro sa mnom, dolazilo da ih necim opaucim, zadavim ili da im nanosim bol (ne one vrste u kom bi eventualno mogli da uzivaju). a onda sam digla ruke od te vrste bolesnih odnosa. kad nece nece, dzabe se silim. :alien:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
i tako si ti nama objasnila zasto volis sto si bi hahhahahahhhahahha
Korisnikov avatar
By m..
ne, nego zasto nisam bi, i volim sto vise ne pokusavam to da budem. :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Em sam panseksualna em sam udata i otvoreno imam i partnerku, pa vala sigurna sam i znam koliko "me" neodobrava ni strejt ni gej svet...ali ja to tako ne dozivljavam nit osecam, verovatno jer me boli paja.....nit se deckama koje su se meni svidjale/mi se svidjaju to predstavljao problem (ili, tacnije, prestao je da im biva kada su mene upoznale) :colorado:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
mislim muskarci me sexualno rade ko logitech zvucnici, upaljac, dzezva ili selotejp, dakle ne.

:smeh: :smeh: :smeh: Otprilike!

Ne mogu da zamislim zhivot sa likom. Vezu. Ali, itekako mogu da zamislim lika kao svoju igrachku. Na 5 minuta. Posle toga mozh´da nestane, dok mi nije pripala muka. :uplasen:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
ја никако са оваквим размишљањем и активностима не могу дечка да нађем...

тај би ми звоцао за сваку ситницу....

:dropdead:
By sense
sa takvim razmisljanjem i aktivnostima ga i ne zasluzujes :oskar:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Ja se izjasnjavam kao BISEKSUALKA! Iz vrlo prostog razloga:ne zaljubljujem se u pol,nego u osobu! A to da li ce me neki gay ili lez ili str8 zbog toga gotiviti ili ne, me ne tangira uopste. Stavise,moram priznati da sam nailazila na nerazumevanje od strane lezbejki, koje kurac nikada nisu osetile, i prakticno su me "napljuvale" zbog toga (?) A zasto? nikada mi nece biti jasno, bez obzira na moje argumente.
no, opet donekle razumem, mozda sam im se toliko svidjala da su me zelele samo za sebe :) ) sto mi laska!!:angel:
Korisnikov avatar
By Allkey
ja bih zapravo voleo da sam bi.

osećam se ovako, kao gej, kao da propuštam određene stvari.

i da bi moglo da mi bude zabavnije

ali jebi ga.
By J...
Originally posted by Allkey
ja bih zapravo voleo da sam bi.
Sta te sprecava da budes ako zelis?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Bi ljude smatram str8erima jer oni u sushtini to i jesu. Mogu da se jabuke udaraju u prsa i nazivaju krushkama, ali svi znaju da imaju ukus jabuke pa i one same.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!