Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Pushtena u rad letos.

Igra li ko, osim mene?

Onako... dosta dobra grafika, ali nekako ne teche sve glatko kao u WoW-u... misije smore dosta brzo i nema ogromne teritorije vec je sve nekako pretrpano.

Takodje je smor sto, iako sam na PvP serveru, ne mogu da se borim sa drugima osim u duelu, dok ne budem lvl 30... sto treba postici sa tim dosadnim questovima!

I velika zamerka sa moje strane jeste to sto ne postoje odredjene 2 ili vise protivnickih strana, vec u sustini svaki guild je za sebe i osvajace se pojedine teritorije koje ce se kasnije braniti i bla bla bla... ali to sve kada se razigra igrica... tako da je sada prilicno monotono.

I dosta je komplikovaniji sistem lvl-ovanja... nepotrebno su upleli mnoge stvari koje ga cine iscrpnim...
Naime, iako imas Xp i dobijes lvl, to ne znaci da ces imati dovoljno spirita da naucis sve sposobnosti koje ti se za taj lvl nude... vec to nabavljas borbom i questovima... ali cesto zafali, cak i kada bez predaha igras i igras!
I sam odredjujes pri svakom nivou koliko ce ti poena ici kom atributu... sto dodatno zahteva premisljanje i razmisljanje!
Korisnikov avatar
By Rei
Davaj nick.
Imam instalirano ali mi je bzvz da grindam sam. :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
lvl 20 Archer at the moment.

Dirrty mi je nick... pa koji drugi?! :)

Bio sam u dilemi izmedju Venomancera i Archera koji su ustvari 2 razlicite polovine mog omiljenog, Huntera iz Wow-a...

Ali mislim da napravih bolji izbor, posto glavni lik u mom guildu koji je Venomancer... prica neke jako konfuzne stvari... meni su sve to spanska sela!
Korisnikov avatar
By bakalar
ne sumljam da ti REI nece objasniti :alien:

:klap:
Korisnikov avatar
By Rei
REI je tek lvl 5 :P

Cleric, zove se Scientician

Igra ima potencijala da na kasnijim levelima bude zanimljiva, ali pochetak je prilichno dosadan shto me je sprechavalo da igram. Ma samo da skupim para za WAR :alikako:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
I kakva je konachna ocena ove igre? :puzzle:
Upravo je skinuh...
Korisnikov avatar
By Rei
Izbrisano sa mog harda momenta kad sam stigao kuci sa WARom... :P
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Mr.Ja
I kakva je konachna ocena ove igre? :puzzle:
Upravo je skinuh...
Od 1 do 10 ja bih rekao 6,5.

Mozda se ocena poveca kada igra postane popularnija (ako se to desi)... i kada se iskoristi sav potencijal koji igrica ima.

Ali do tada... preostaje da se malko i dosadjujes dok radis questove i lvl-ujes se.

Imam pare za Wow ali nemam toliko vremena, te mi se ne daju! :durenje:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Online igra, nalik Diablo serijalu... Vec nedelju dana sam :adiktusha:

Velike mogucnosti u pravljenju lika, kako po sposobnostima, tako i po izgledu, zanimljivi zadaci i jeeeeebeno prostrane mape...

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Rei
Koju verziju tachno igrash? Malezijsku, International ili multi-language verziju (sve tri su dostupne na engleskom...)?

Mene igra nije dugo drzhala...
Korisnikov avatar
By Vespertine
International... meni se dopada, mnogo bolje je od Archlorda...

Uzeo sam Venomancera i vodim :skorpija: sa sobom kao ljubimca...

Ako se mozhda razumesh u tematiku, preporuchi mi dobrog ljubimca... Sve shto sam do sad pripitomljavao ne valja nishta...:maca:
Korisnikov avatar
By Rei
Archlord :)

Ne razumem se bash, doveo sam lika do nekog lvl 6-7 kad sam prestao, healera nekog.

Mozhda Dirrty zna, on je igrao (ima tema vec) :)
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ma ne pitam te za Archlord, to sam samo spomenuo kao dosadno u poredjenju sa PW, pitam za PW za savet, shta da pripitomim sledece...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!