Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li vam je drago zato sto ste gay?

Drago mi je zato sto sam gay!
54
63%
Moglo je biti i drugacije...
32
37%
Korisnikov avatar
By Vel boy
Meni, uzasavajuca nepravda koju namecu homofobi i heteroseksisti u drushtvu prema gej/bi/lez ljudima, josh vishe daje razloga da budem srecan, ako nishta drugo, a ono shto- NISAM hetero, pogotovo NE homofobichni heteroseksistichni hetero. Ne bih mogao uopshte da pripadam nekoj samozivoj, kabadahijskoj, siledzijskoj vladajucoj drushtvenoj grupi, "vecini" ili shtogod koja zloupotrebom te vecinske moci i izivljavanjima nad manjinama sebi utvrdjuje privilegije i samopovladjuje kao shto rade homofobichni i heteroseksistichni od heterosa. Dakle, NE MOGU da podnesem nepravde i zato, sve i da se ne znam kako osecam zbog toga shto sam gej, nametnuta uloga da budem zigosan, oznachen, obespravljen, muchen... mi samo pojachava moj gej ponos i antihomofobichni prkos, dakle, sve suprotno od onoga shto su antigeji ochekivali da ce mi nachiniti njihova homofobija i heteroseksizam.

a i kada bi se mogao josh bezbroj puta ponovo roditi, voleo bih da se rodim bash svaki put totalno isti ovakav kao shto sam i sada shto se tiche moje seksualnosti.
ovim i kategorichko pozitivnim odgovorom na tematsko anketsko pitanje mislim da sam dovoljno odgovorio na temu. :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
svejedno mi je, ni ne razmisljam o tome...

aliiiii, aj da, drago mi je :freddy:
Korisnikov avatar
By jenny
Bilo mi je tesko kad sam skontala da jesam.
No, provarila sam to, kako je tako je.
Sad mi je svejedno i ne razmisljam o tome.
Korisnikov avatar
By Mahoney
meni je iskreno zao sto sam gay i sto ne mogu da zivim bez tog opterecenja, sto necu imati vencanje (iz snova), decu i sve one grozne probleme koje imaju strejteri.

ovako, pitam se, u cemu je SMISAO mog zivota?

:tuc:
Korisnikov avatar
By Island
za utehu: draze mi je sto sam lep gay nego da sam ruzan str8
Korisnikov avatar
By walt333
meni je iskreno drago. To sto sam gay uticalo je na gotovo sve aspekte mog zivota, naravno ne uvek pozitivno, ali pozitivno dovoljno da mi bude drago. Mnoge druge stvari mrzim kod sebe ali ne i to sto sam gej, nosim se sa time. Uvek volim da sam u manjini.
By alexandermagic
Huh, slatko se nasmijah zbog jednog komentara na ovoj temi. :pucaodsmeha:
Originally posted by жњ
Ili ponekad pomislite kako bi vam bilo lakse (samim tim i lepse) da ste str8?
Hm, ja ne razmišljam na taj način. Ono sam što jesam, zadovoljan sam sobom i svojim životom. Bilo bi neukusno da se na nešto žalim, a dobro mi je. :)
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by Mahoney
meni je iskreno zao sto sam gay i sto ne mogu da zivim bez tog opterecenja, sto necu imati vencanje (iz snova), decu i sve one grozne probleme koje imaju strejteri.

ovako, pitam se, u cemu je SMISAO mog zivota?

:tuc:

Pa da, kad bolje razmislim, sve ima svoje prednosti i mane..tako da ti manje vise dodje na isto..
By J...
Ne razmisljam o tome na taj nacin, smatram svoju seksualnu orijentaciju neodvojivim delom svog identiteta i sasvim mi je lepo ovako.

A ljudi koji zale zbog toga sto su gay verovatno imaju manjak samopouzdanja i ne vole dovoljno sebe. Verujem da bi isto tako razmisljali i da su strejt, samo sto bi onda nasli neku drugu svoju osobinu da se na nju zale.

Uostalom, da mi to toliko smeta, ja bih se potrudila da budem "strejt". Sigurno ne bih sedela i plakala nad sudbinom. :marinac:
By ...Sitnicava...
Originally posted by J...
A ljudi koji zale zbog toga sto su gay verovatno imaju manjak samopouzdanja i ne vole dovoljno sebe.
Ma, ne. Lakše je onako, to je jedina prednost. Aludiram na zajednički život i dete.
Uostalom, da mi to toliko smeta, ja bih se potrudila da budem "strejt".
A kako se to trudi biti strejt???

Ja pokušala, pa dobro nisam završila na ušivanju.

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By walt333
Zasto sam mislio da je Misel Fuko bio u pravu kada je rekao da poznaje mnoge heteroseksualce koji bi rado bili homoseksualci, ali da ne poznaje ni jednog homoseksualca koji bi, makar u dubini duse bio heteroseksualac.

Verovatno sam mislio da je u pravu jer sam ponosan na tu cinjenicu sto sam gej. ali sad na forumu videh da to ne vazi za sve. sad sam bas tuzan.
By J...
Originally posted by ...Sitnicava...

Biti strejt je nacin zivota. Mozes ti biti strejt i sama :eureka: ako ti je gay zivot vec toliko tezak. :balon:
Korisnikov avatar
By XerYuS
Originally posted by B.U.
Kada sam se outovao tati
bas sam mu naveo to da ne bih bio to sto jesam i da ne bih postigao sve sto jesam postigao da sam rodjen kao str8

dakle, da...

I like what I am
:fancyklap: :fancyklap: :fancyklap:

Obozavam sto sam gej! Nikad nisam zeleo biti strejt.
Joj sad sam pomislio da sam strejt, pa sta bi ja znao da radim? nista... :lol: to je dosadno
Korisnikov avatar
By colorado
meni je do juce bilo kul, od juce bih da je malo drugacije. Dojadilo mi..
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by Delete
Pa nije da mi je drago sto sam gay, ali to ne smatram nikakvim nedostatkom, jedino sto mi smeta je to sto me pojedine osobe ne prihvataju ovakvu kakva jesam, ali, ipak je to njihova stvar, svesna sam da bi mi pojedine stvari bile mnogo jednostavnije da sam str8, ali ne mogu protiv sebe, odavno sam se pomirila sa tim!
:up:
Korisnikov avatar
By Dzi
:zastava:

..pretpostavljam da bi bilo lakse, naravno,
ali posto je ovako ja tu nista ne bih dir'o :trep:
Korisnikov avatar
By ech0 et distanc3
Nije mi zao sto sam bisex,trenutno sam u vezi sa devojkom,zao mi je sto ne mogu da budem u vezi sa muskarcem,ne zato sto necu nego ni prema jednom sa kojim sam do sada bio nisam osecao nista sem fizicke privlacnosti :jbg:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by ...Sitnicava...
Uostalom, da mi to toliko smeta, ja bih se potrudila da budem "strejt".

Ja pokušala, pa dobro nisam završila na ušivanju.

:pucaodsmeha:
iza ovog usivanja se sigurno krije neka zanimljiva prica... ^^
Korisnikov avatar
By Val
Never regret anything that makes you smile!
By Garbo
Да ми је драго?!?

Уопште...али уопште ми није драго!
Korisnikov avatar
By .L O S T
Drago mi je...bilo bi mi lakse da sam str8 i mogao bih neke stvari koje sad ne mogu....ali mi je zanimljivije ovako :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Da vidimo....
ne, nije mi drago zato sto sam gej. Ali sam bas nesto mislila da bih ja isto tako bila gej i da sam rodjena kao muskarac. U tom kontekstu, drago mi je sto sam lezbejka.
By J...
Meni je lepo kad mi se svidi neka zena. Ne osecam se lose zbog toga, nemam grizu savesti. Ustvari, bas mi je drago kada mi se to desava. :)

Medjutim, kazu ljudi da to znaci da sam lezbejka. :puzzle:

Da li meni sada treba da bude drago sto sam lezbejka? Ne znam, to je njihova etiketa, meni je drago sto zivim onako kako mi odgovara. :dance:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Medjutim, kazu ljudi da to znaci da sam lezbejka. :puzzle:
E bas to...
pa dobro, neka budem, ako mora.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Naravno da mi je drago, uvek volim da budem u trendu. :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!