Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Koliko od vas je zaista bisexualno..koliko ljudi zaista moze da VOLI a ne jebe osobu bez obzira na pol..i jel vam to pravilo probleme pri vezama nebitno kog pola..jel kazete osobi sa kojom ste da ste imali veze sa oba pola..i jer vas to plasi..u odnosima sa drugim ljudima..da se ne useru da cete uvek zeleti nesto vise:prst:
oni koji misle da su biseksualci samo izgovor gay picke nek se povuku zanimaju me odgovori onih koji su zaista bi.I kako se osecaju povodom toga
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Jako si zahtevna vecheras, sa temama, ne mogu postici.. :giggle:

Elem i vazda da odgovorim.. :D

Mogu da kazem da sam biseksualna.. Volela sam jednog tipa i dve devojke..

Da sam u vezi sa tipom ne bih mu rekla da volim i devojke, zato sto to mnooooogo komlikuje i videla sam to na licnom primeru... Devojkama uvek kazem da mogu da budem sa tipovima, ali da me devojke mnogo vise privlace, sto je i istina...

Mogu ja da pitam nesto? :trep:

Da li biseksualci uvek pretezu jednom polu i kakva su vasa iskustva? Hvala. :)
Korisnikov avatar
By ech0 et distanc3
Ja sam uvek smatrao da sam bisexualan ali sada si me bacila u rebus sa ovim... Nisam nikad voleo tipa,bas sam na jednoj temi pisao o tome sinoc,koliko vam je drago sto ste gay,i ne znam da li cu se ikada zaljubiti u nekoga ali uzivam u seksu sa muskim polom...Trenutno sam u vezi sa jednom devojkom i super mi je,ne znam...Znaci oni koje svoj pol samo fizicki privlaci nisu bisexualci?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Naravno da jesu!

A da li ces reci toj devojci da volis i momke?
Korisnikov avatar
By ech0 et distanc3
Ovo je vec ne znam koja devojka u nizu koja ne zna da volim i momke :) iskreno,ne zelim da im kazem,dobro mi je sa njima necu da kvarim idilu koja postoji,verujem da cu prestati sa muskarcima da se vidjam kad se ozenim,a ako to ne bude moguce onda cu se konsultovati sa zenom...Jer ipak,ako je ona odabranica mog srca onda ima pravo da zna,sve ostale i ostali su samo prolazni u zivotu.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
pa, ja se za sada deklarisem kao biseksualna. ali, s obzirom na cinjenicu da imam 15 godina i nimalo bilo kakvog iskustva, mislim da je situacija promenljiva. mislim da vise 'naginjem' ka momcima, ali ne mogu da poreknem osecanja prema devojkama. mada, devojke me privlace uglavnom sto se izgleda tice, a kad su momci u pitanju malo je drugacije. ne znam, stvarno, u kom ce se smeru razvijati sve.
Korisnikov avatar
By blenta
na savrshenoj sam sredini
ne pretezhem zen
:bouncy:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by ech0 et distanc3
,verujem da cu prestati sa muskarcima da se vidjam kad se ozenim,...
letos sam se karao par puta sa jednim ovakvim..
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Ja ne smem nista da pisem! Kazu da sam prelazan oblik! Ja mislim malo drugacije. U svakom slucaju momci su zanimljiviji :trep:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
po mom dosadasnjem iskustvu..lozim se na licnost,telo i osobine koje nemaju veze sa polom..mislila sam da ribe prezu ali sam samu sebe demantovala..po mom skromnom misljenju a i citala sam o tome..kao real bisexual people su oni koji ostvare emocije psihicke prirode i prema 1 i 2 polu..ne samo sex..jer ako samo 1 pol mozes da volis a 2 da jebes onda si vise bi curious..a naginjes ka gay:evilwait:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Ostvario sa devojkom jednom davno ali i dan danas sam vezan za nju, ostali smo jako dobri, cesto se posecujemo. :shmi:
Korisnikov avatar
By blenta
a sta ako se emotivno ne vezujes ni za jedan od dva pola?
sta si onda?
veverica?
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Originally posted by Machkodlak
Ostvario sa devojkom jednom davno ali i dan danas sam vezan za nju, ostali smo jako dobri, cesto se posecujemo. :shmi:
a zanima me kako izgledaju te vase posete??::evil:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by sleepingsun
Originally posted by Machkodlak
a zanima me kako izgledaju te vase posete??: :evil:
Poslednji put kada smo se videli igrali smo celu noc jednu igricu :smeh:

Jako dobro se poznajemo i prijamo jedno drugom. Kada smo presli tu neprijatnost ko sam i sta sam ja(onaj deo koji nije znala o meni) sve je krenulo mnogo lakse. Sada pricamo o svemu. Meni cesto dodje da je zagrlim i poljubim pa cak ponekad razmisljam i vrhucu ali sve se uglavnom zavrsi na zagrljaju. Ona sada ima ozbiljnu vezu i ja ne planiram da narusim ravnotezu te veze a i mislim da ne bih mogao. Samo bih je tako udaljio od sebe ali to ne zelim.
Ima ona svoje posebno mesto u mom srcu gde ce uvek ostati. Ne znam sta bih radio da samo nestane iz mog zivota....
Ona me najvise razume, najpredanije slusa i savetuje najbezbolnije.
Ja sam srecan kada se smeje, volim da je razveselim kada je vidim tuznu ni meni nije bas kako treba. Ponekad sam u stanju da istrpim njenu histeriju koju nisam prouzrokovao ali znam da ce mi posle toga reci izvini i hvala. Te njene reci mi mnogo znace. Ali dosta oticicu u patetiku i raspilavicu se, posle necu moci da spavam. :shmi:
Voleo sam je, volim je i volecu je. I sve to na razlicite nacine.

Jel dosta? :blenta:

A da samo jos nesto - dok smo bili u vezi umeo sam da budem veliki skot i da pravim od nje gadnu budalu. Tek kada smo raskinuli shvatio sam svoju prgavost pa i dan danas nastojim da ispravim neke greske...
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by blenta
sta si onda?
veverica?
:icequeen:

Mozda se jednom vezes i zaljubis. :kiss:
Ali do tada uzivaj u svom ledenom kraljevstvu ( i ugrej sobu kada budem dolazio na kaficu). :hug:
By alexandermagic
Bio sam u vezicama sa četiri djevojke, ali moja biseksualnost je bila faza i test da se uvjerim šta ja ustvari želim. I emotivno i seksualno me mnogo više privlače muškarci, mada sam čisto vizuelno, osjetljiv na žensku ljepotu.

Ne smatram prave biseksualce mitom, a oni koje poznajem uvijek konstatuju isto: da njihova požuda/ljubav nema veze sa spolom, već sa konkretnom osobom i da ne osjećaju potrebu da se jasno opredjele samo za jednu stranu. :)
Korisnikov avatar
By m..
moja devojka je biseksualna za stvarno, i to mi nikad nije pravilo problem. mislim ne vidim kako bi to uticalo na nasu vezu, i kako je nasa veza ista drugacija nego sto bi bila da je ona gay.
Korisnikov avatar
By foolish
ja sam profao gomilu faza. prvo sma mislio da sam bi, pa gay, pa aseksualan, pa onda bi, pa sam jedno vreme govorio da sam sexualno neopredeljen i onda opet gay...
sad kazem da sam gay sa st8 fazama
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by ns.happy
Originally posted by ech0 et distanc3
,verujem da cu prestati sa muskarcima da se vidjam kad se ozenim,...
letos sam se karao par puta sa jednim ovakvim..
:lol:
ON: Pre sam se deklarisala kao biseksualka, ali sada se deklarisem kao nedefinisana... zato sto je moja biseksualnost promenila oblik...
By mikka
Originally posted by sleepingsun
Koliko od vas je zaista bisexualno..koliko ljudi zaista moze da VOLI a ne jebe osobu bez obzira na pol..i jel vam to pravilo probleme pri vezama nebitno kog pola..jel kazete osobi sa kojom ste da ste imali veze sa oba pola..i jer vas to plasi..u odnosima sa drugim ljudima..da se ne useru da cete uvek zeleti nesto vise:prst:
oni koji misle da su biseksualci samo izgovor gay picke nek se povuku zanimaju me odgovori onih koji su zaista bi.I kako se osecaju povodom toga
ako moramo da se trpamo u kategorije, ja sam bisexualan. ne znam, cini mi se da se gej osobe ne raduju posebno ako im je partner bi, radije bi da je gej. devojkama nikad nisam rekao, jer jos uvek sam u prvoj gej vezi.
a kako se osecam povodom toga? :nerd:
zaljubljujem se u ljude, ne u pol. :hvala:
By pipinveliki
Originally posted by blenta
sta si onda?

istraumiran :psiholog:
Korisnikov avatar
By walt333
Ja iskreno ne verujem da bi se ikada mogao vezati za bilo koga emotivno ali ajde jos sam mozda mlad...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
evo ja sam na pola...ali verujem da ce Ivana mene, kao i obicno, bolje objasniti od mene....ako joj se bude pisalo...

volim muskarce, volim zene...vlim da spavam sa muskarcima, volim da spavam sa zenama....

e sad....jos nisam sigurna da li sam zaistinski da budem samo sa jednim polom...jos nisam sigurna da li sam monogamna.....

......i da...uvek kazem svakome...kapiram da imaju pravo da znaju sa kim se.......druze...
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by mikka

zaljubljujem se u ljude, ne u pol. :hvala:

Sa ovim se u potpunoisti slazem.

i to se ne slazem zato sto sam kako je gore napisano Gay picka, vec zato sto nikad ne znas sta ce biti sutra
ja jesam Gay i kada sam to sebi priznao vise nisam ni muvao devojke, jer jasno znam sta me seksualno privlaci, i ne zelim da lazem nikoga pa ni sebe.(nesto je drugo sto sam prisiljen za moje dobro da lazem jos neku godinu)
Ali ko zna mozda se nekad emotivno vezem za neku devojku (malo verovatno ali uvek postoji mogucnost). i ako se to desi priznacu sebi bez nekog straha od toga.

I da se ljudi toliko ne bave potenciranjem svoje heteroseksualnosti ili homoseksualnosti, svi bi bili biseksualci i svet bi mnogo lepse izgledao
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e to sa polom....

meni postalo jasno da kod mene itekako igra ulogu i pol....ni malo ne posmatram te osobe van te kategorije...koji god to pol bio...rod takodje.....
Korisnikov avatar
By coka
Nekad ni sama ne znam u kojoj sam fazi. Privlace me i zene i muskarci, mada zene malo vise i za njih se lakse emotivno vezujem...
Trenutno sam u vezi sa devojkom i ne vidim u cemu bi bila razlika da sam bi ili lez, da zelim da prevarim da li je onda bitno da li ce to biti musko ili zensko, veza zavisi samo od nas dvoje...

Prvo sam bila sa muskarcima pa sada sa devojkama, kada ulazim u ozbiljnu vezu nastojim biti potpuno otvorena sto se tice svega pa i tog da sam bi...
Korisnikov avatar
By MaryJane
Originally posted by coka
Nekad ni sama ne znam u kojoj sam fazi. Privlace me i zene i muskarci, mada zene malo vise i za njih se lakse emotivno vezujem...
Trenutno sam u vezi sa devojkom i ne vidim u cemu bi bila razlika da sam bi ili lez, da zelim da prevarim da li je onda bitno da li ce to biti musko ili zensko, veza zavisi samo od nas dvoje...

Prvo sam bila sa muskarcima pa sada sa devojkama, kada ulazim u ozbiljnu vezu nastojim biti potpuno otvorena sto se tice svega pa i tog da sam bi...
Mi kao da smo sestre bliznakinje! Bar po karakteru!

Mogu samo da se slozim sa tvojim postom! :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!