Originally posted by ALTER_EGO
Originally posted by Paki
Neće te prihvatiti svi pa da dubiš na glavi.
Toga nema ni u Holandiji.
Kako tebe nije sramota da truješ i vređaš ?
Šta si ti uradila do sada za sebe, za sve nas ?
Aha nisam znala da treba da podrzhavam huligane koji upadaju na film i vichu smrt homofobiji...
Paki i tebe molim da mi se ne pozivash sad na pitanje shta sam ja uradila,a ako te zanima konkretno sam izmenila misljenja mnogih ljudi shto se tiche gej populacije,znali oni ili ne moje seksualno opredeljenje, mene je samo sramota shto svaki put kada dobijemo shansu da se prezentujemo u javnosti neko to sjebe.
Meni se lichno ne svidja Borisovo ponashanje i bahacenje.
Zashto je moje mishljenje diskriminisano, ako je drugachije?
Ja bih u toj situaciji skroz drugachije postupila.
Hvala aktivistima GS alijanse shto su se potrudili da odrbane stav, ali na takvom preyentovanju hvala ne....
Mene nije sramota da govorim svoje misljenje, ako je lichni stav trovanje i vredjanje onda idem da se otrujem....
Si ti gledala taj film, znaš li ko je bio Harvi Milk i šta je radio zajedno sa onima koji su podržavali njegovu borbu ?
Pozivaću ti se na to pitanje stalno, jer mi se povraća od licemera poput tebe.
Mi nismo DOBILI ŠANSU, mi smo želeli da iskoristimo svoje USTAVOM zagarantovano pravo na javno obraćanje i prezentovanje svojeg izveštaja o upravo takvim i sličnim diskriminatorskim postupcima i još mnogo čemu.
Dakle, nema moljenja i ponižavanja.
Ako je to generalno baza tvog načina borbe, izvoli ga slobodno i dalje koristi, ali nemoj trovati naša zalaganja koja daju rezultate i prestani da vređaš i klevećeš.
Originally posted by ALTER_EGO
josh veca sramota za izjavu SMRT HOMOFOBIJI,upadanje na projekciju....
Borise kritika opet tebi, previshe sebi dajesh za pravo,pravish biznis od pederske gluposti,pravi aktivista odan partiji
Zašto sramota zbog pokliča smrt HOMOFOBIJI (koje je, pritom, uzvikivao i veliki broj strejt ljudi na toj bini sa nama) ?!
I jesi li ti Borisov nadređeni možda? Šef?
Ako ti se ne sviđa, kaži lepo, ogradi se, reci šta god u odbranu svog integriteta od pedera, lezbejki i trans ljudi koji traže poštovanje njihovih prava na način koji se tebi nikako ne dopada.
Reci lepo, odstupi i skini nam se svima sa grbače.
Dovoljno je homofoba i problema sa njima, ne trebaju nam još i neosvešćeni klozetirani pederi i lezbejke koji su glasni jedino kada treba da se opljune po nama i onome što radimo.