- 25 Feb 2009, 18:11
Ako smatras da nasi aktivisti i aktivistkinje lose rade svoj posao (tj da je "srpski aktivizam" totalni promasaj) , a zelis svoja prava i mislis da umes bolje, a hrabrost ti ne nedostaje, onda imas sve razloge da preuzmes stvar u svoje ruke i uradis nesto korisno i produktivno, nesto sto nece biti samo puko reagovanje vec ce biti nesto sto ima jasno definisan krajnji cilj koji je spas za sve nas
Originally posted by KylenderNije mi jasan tvoj razlog za ne biti aktivista?Originally posted by Dzelajza RouzOvo mi se jako dopada... (esencija srpskog aktivizma)
Mislim da sve više razmišljate o reagovanju, a manje o krajnjem cilju svog delovanja, koji je daleko važniji od toga da li ste se pokazali kao revnosni aktivisti.
Verovatno i razlog zašto nisam aktivista. Iako želim osnovna ljudska prava. Nevezano za potrebu da obezbedim svoju egzistenciju. I tako mislim da mi hrabrost ne nedostaje.
Ako smatras da nasi aktivisti i aktivistkinje lose rade svoj posao (tj da je "srpski aktivizam" totalni promasaj) , a zelis svoja prava i mislis da umes bolje, a hrabrost ti ne nedostaje, onda imas sve razloge da preuzmes stvar u svoje ruke i uradis nesto korisno i produktivno, nesto sto nece biti samo puko reagovanje vec ce biti nesto sto ima jasno definisan krajnji cilj koji je spas za sve nas