Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Çâðê_DUP
kako otkaciti nekoga ko je gay,umislio je da zna da ste vi gay tj jednostavno od vas zheli da nachini gay osobu iako to vi mozhda i niste,svakodnevni kontakt nabacivanje,a vi posmatrate situaciju sa strane i trudite da se ne outujete u svakom pogledu jer se sve to deshava kod vas na poslu....
i shta sad????
Korisnikov avatar
By Delete
U kakvim odnosima zelis da ostanes sa tom osobom, koliko zavisis na poslu od te osobe i koliko stete bi ti mogla ta osoba naciniti?

Za pocetak, napisi to :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
razbij mu nos. Na javnom mjestu.
No kidding.

Ako je neko raspolozen, neka me osudjuje, pa cu mozda i da elaboriram:P
By pipinveliki
ma bole te te bre :mazi:
to iz mog ugla moz' da bude problem jedino ako ti je devojka ljubomorna
pa jos dignes temu na forumu
i eto problema :nope:
Korisnikov avatar
By coka
Ja ti fino kazem da ima vremena do mog sledeceg pms da se skloni ili :zvezdice:
By pipinveliki
Originally posted by coka
Ja ti fino kazem da ima vremena do mog sledeceg pms da se skloni ili :zvezdice:
:lol:

alter sta ti rekoh :deda:

ajde deca miiir :potapsava:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
eto rjesenja - nek' mu Coka razbije nos. Ali ja ipak mislim da je bolje ti.
Korisnikov avatar
By coka
ma devojka je to :perezube: a i meni ce biti vece zadovoljstvo :bubbles:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by bananica
razbij mu nos. Na javnom mjestu.
No kidding.
Siledzijo!
Kako te samo nije sramota?!

[size=-1]P.S. Svideo ti se osecaj, je li?[/size]
By pipinveliki
ma devojka je to :perezube:
uh, pa onda stvar nije nimalo naivna :jbg:
Korisnikov avatar
By Delete
Predlazem da platite bananici put i smestaj u "Moskvi" i on ce da joj razbije nos (a mozda i nesto drugo) :uplasen:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by ALTER_EGO
kako otkaciti nekoga ko je gay,umislio je da zna da ste vi gay tj jednostavno od vas zheli da nachini gay osobu iako to vi mozhda i niste,svakodnevni kontakt nabacivanje,a vi posmatrate situaciju sa strane i trudite da se ne outujete u svakom pogledu jer se sve to deshava kod vas na poslu....
i shta sad????
ovde nije jasno da li si ti neko ko posmatra sa strane ili neko kome se neko drugi nabacuje... pojasni pls.
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by Birthday_girl
i shta sad????
ovde nije jasno da li si ti neko ko posmatra sa strane ili neko kome se neko drugi nabacuje... pojasni pls.
ona je ta kojoj se nabacuje taj neko, i hoce da je otkaci a da se ne outuje jer se sve to desava na njenom poslu :bundeva:

@alter da ne znam sta se desava tesko da bih skapirala kad si sve nesto smuljala:skorpija:
By pipinveliki
koliko sam ja skapirao neko se nabacuje alter
a ona ne moze da kaze da ima devojku zato sto nece da se autuje

a opcija ne svidjas mi se? ili imam decka???
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by Birthday_girl
i shta sad????
ona je ta kojoj se nabacuje taj neko, i hoce da je otkaci a da se ne outuje jer se sve to desava na njenom poslu :bundeva:
pa ako ne moze da odvede tu ribu u stranu i lepo joj objasni da iskulira i da se otkaci od nje, pri tom da joj se autuje u 4 oka ili ne (i to razumem potpuno), onda neka zove bananicu :lol: ma neee, neka zove mene, jer koliko sam skontala alter i ja smo u istom poslu pa ce to biti i biznis i plezr (to "objasnjavanje" toj trecoj osobi) :boxer: :lol:
By Çâðê_DUP
ne zhelim da se autujem u 1na1 jer je u ekspanziji same sebe chini mi se a i znam da previshe pricha,a ja sam sasvim zadovoljna spiskom ljudi koji znaju za mene,stoga opcija out 1vs1 nikako,a opcija znam shta radish al nisam u tom fazonu mi je nekako previshe dzhbun jer ona sve to postavlja u svrhu javnog a ja se postavljam kao gluvonema osoba....

dzh.....
By J...
Kuliraj, pravi se luda i gledaj je belo kada prica o gay stvarima. A ako krene sa indiskretnim pitanjima - poslovno i strogo je otkaci ili jednostavno cuti.

Generalno-izbegavaj je.
By pipinveliki
ne zhelim da se autujem u 1na1 jer je u ekspanziji same sebe chini mi se a i znam da previshe pricha,a ja sam sasvim zadovoljna spiskom ljudi koji znaju za mene,stoga opcija out 1vs1 nikako,a opcija znam shta radish al nisam u tom fazonu mi je nekako previshe dzhbun jer ona sve to postavlja u svrhu javnog a ja se postavljam kao gluvonema osoba....

dzh.....
a sto te to toliko tangira ako ti se ne dopada? :maji:
By pipinveliki
u ekspanziji same sebe :lol:
pazi to je mnogo zahebana situacija :praznoglavi:

:iskusenje:
Korisnikov avatar
By Delete
A da mi ipak "pustimo" bananicu na nju? :smeh:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ma kakvi, ne smijem ja da udaram na lezbe - da je tip od 2 metra, pristao bih.Ovako, odustajem:nono:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Bananice dosadice ti ti tipovi od 2m, bolje da promenis malo :lol:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by Delete
E bas si peder!
Isto mi je palo na pamet :smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Ali zar ne mozes da se postavis - ja sam dosla na posao da radim? Ne moras nista da objasnjavas o svom privatnom zivotu, prosto osobe stavi na pristojnu udaljenost ili tu konkretnu osobu. Vi ste tu silom prilika a ne zato sto si ih odabrala za bliske ljude. Budi onako ljubazna, samo se nasmesis i ne komentarises nista sto se tice licnog plana... Ako osoba nastavi da se ponasa napadno onda je zamolis da ti se obraca iskljucivo poslovno i ne komuniciras ni na koji drugi nacin.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!