Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by UlixEvo sta je Serena rekla posle finala Majamija:Originally posted by spliffDa, ona bas ume da ih dovede do ivice.Originally posted by Suncejelena ima sjajan skor sa sestrama williams
Ja Jelenu uopste nisam dozivljavao kao igracicu dok nije igrala sa Serenom i Venus.
sa serenom 3/4
sa venus 5/4
od 16 mecheva 8 pobeda
ne znam bash koliko igrachica moze time da se pohvali![]()
![]()
Mislim da je to zato sto je strpljiva i moze da igra beskrajno duge poene - i sto duze traju, to je Jeleni bolje. A i ne pokazuje nikakvo strahopostovanje prema njima, sto je dobra stvar, ali nije lako, kad su obe vec sad legende.
Originally posted by MarvinPa jel igra Dzej Dzej na tom kupu?Originally posted by Lakiboy_nsA da! Zaboravio sam Billie Jean King Cup.
Indian Wells pa to je tek za tri nedelje![]()
Ajd dobro
2. marta
![]()
Originally posted by cumpigmislim da Nole ima vise psiholosku barijeru kada igra sa Tsongom nego što je stvarno lošiji od njega. poslednja četiri puta je izgubio od njega i mislim da ce mu biti gore ako u njegovom delu žreba bude Tsonga nego npr. Federer na Roland Garros-u
imam par pitanja:
1. dali je moguce da noleta drma JJ sindrom, pogotovo protiv francuza?
2. dali je moguce da su po defaultu svi francuski teniseri odvratni do neverovatnosti?????
ja sam danas prognozirao novakovu pobedu od 76 76 ali sam se malo zajebao, olako poklonjen brejk poen i znalo se da prvi set ide u kurac, plus se onaj neandertalac tako primio da novaka moze da pobedi kad hoce i odigrao fantasticnu partiju, bilo je tako ocigledno da se u bilo kojem delu terena oseca odlicno, novak mu je samo pomoagao dajuci mu lopte upravo tamo gde ih je ovaj i ocekivao![]()
Originally posted by broXE to me nervira kod nasih tenisera... imaju psiholoske barijere... Pa gde je tu pobednicki duh, bas zelja da "naplatis" poraz od prosli put ili bar da igras, das sve od sebe... pa kako bude... A oni izgubili dok mec jos nije ni poceo...Originally posted by cumpigmislim da Nole ima vise psiholosku barijeru kada igra sa Tsongom nego što je stvarno lošiji od njega. poslednja četiri puta je izgubio od njega i mislim da ce mu biti gore ako u njegovom delu žreba bude Tsonga nego npr. Federer na Roland Garros-u
imam par pitanja:
1. dali je moguce da noleta drma JJ sindrom, pogotovo protiv francuza?
2. dali je moguce da su po defaultu svi francuski teniseri odvratni do neverovatnosti?????
ja sam danas prognozirao novakovu pobedu od 76 76 ali sam se malo zajebao, olako poklonjen brejk poen i znalo se da prvi set ide u kurac, plus se onaj neandertalac tako primio da novaka moze da pobedi kad hoce i odigrao fantasticnu partiju, bilo je tako ocigledno da se u bilo kojem delu terena oseca odlicno, novak mu je samo pomoagao dajuci mu lopte upravo tamo gde ih je ovaj i ocekivao![]()
![]()
Originally posted by Suncei ti sanjaš
Mislim da ce Jelena ove godine podbaciti. Teze je odbraniti poene nego ih osvojiti. Nije prijavljena za Carlston.Lepo je meni rekla Jelena u snu: "Ove godine ce sestre Vilijams biti forsirane!"
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!