Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Sava_Savanovic
Bila je potpuno mrtva, bezvoljna, ne znam ni ja šta... Tek na kraju se malo prisetila da ume da igra tenis, a i to zato što se ova krava upetljala... Ovo je već ozbiljna kriza... Nešto definitivno mora da se menja. I neka šutne onog njenog brata od sebe više, čovek je crna rupa negativizma!
Mislim da se Jelena usporila. Radila je na misicnoj masi i kondiciji, ali ne na brzini. Ali, Kanepi jeste snazna igracica. Jelena ima problem upravo sa takvim terminatorkama, onim koje jako udaraju.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Strašno... Trenutno sam baš ljut na nju... Posle toliko bombastičnih najava, kako trenira kao nikad... A i igra kao nikad... samo očajno...
Korisnikov avatar
By Sunce
Van sezone je radila pre svega na kondiciji. Vidi se u njenoj igri promena, a to je da zeli da bude vise agresivna. Upravo zbog toga pravi vise gresaka. Njoj ce ove sezone biti jako tesko buduci da brani veliki broj poena: Dubai 1/2 finale, Indian Wells 1/2 finale, Majami finale.
Prva igracica ce biti ona koja bude najkonstantnija, a to su za sada Dementieva i Serena, a i Zvonareva je odlicno pocela.

Ja bih voleo da osvoji GS, bas je briga za poziciju (to je vec postigla).
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Dementijeva je fenomenalno započela sezonu... Tipujem na nju... (Serena mi strašno ide na nerve...)

Sve u svemu :rida:

Ček sam i raspoloženje promenio posle godinu dana...
By Ulix
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen

A sutra i Ana puca,voleo bih da nije tako ali jbg... :povez:
Skoro je izvesno da nece pobediti, ali ako uspe da igra sa Serenom u tri seta, meni ce to biti dovoljno. :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen

A sutra i Ana puca,voleo bih da nije tako ali jbg... :povez:
Skoro je izvesno da nece pobediti, ali ako uspe da igra sa Serenom u tri seta, meni ce to biti dovoljno. :)
Od kada prizeljkujem taj mec: Serena - Ana. :yay: Ani bi pobeda mnogo vise donela nego Sereni. Bila bi to injekcija samopouzdanja. :molise:
Korisnikov avatar
By Lunja
i uz sve njene vaskolike pripreme zimus
jedva sam cekao da vidim rezultate tih famoznih priprema, kad ono... :hand:

ajde, kondicija i misici, to je trenirala, ok, nema brzinu... a sta je sa servisom? gde je on nestao? :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Lunja

ajde, kondicija i misici, to je trenirala, ok, nema brzinu... a sta je sa servisom? gde je on nestao? :)
Pogresila je sto nije krenula sa mecevima u Australiji. No, polako. Pobedila je Skevone (ona je uvek nezgodna protivnica. Recimo, prosle godine je u Dubajiu pobedila Henin), Li Na (dva puta pobedjivala Serenu i mislim 4 puta JJ), Cornet (na domacem terenu), a u mecu sa Morezmo nije pokazala bas losu igru. Istina je da JJ izgleda bezvoljno, ne znam. Pogledajte kako izgleda drugacije:

http://tenniswta.blogspot.com/2009/02/v ... s-her.html

Slika
Slika

Ko zna dokle ce trajati kriza, ako se tako zove. Navikla nas je na dobre rezultate - prosle godine samo na dva turnira nije stigla do 1/4 finala. :hail:
Manekenka? Daj, vukodlace, ne :pms: , nemoj da te :tepih: .

"I think this is one of the worst matches in my career, to be honest," Jankovic, who surrendered the number one ranking to Serena Williams at the Australian Open, said.

"For like 15 games I didn't put the ball on the court. For me it was horrible. My goal was to put two balls on the court and I couldn't do it. I never played a bad match like this before. I basically gave her the match. I played so badly it was tough for me to even be there on the court."

Slika
Slika

:mazi:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Lunja

Znate sta je posle meca Jelena rekla Ani? :giggle:

"Gde ti stade, ja produzih!" :povez:

Sto mi zao! :rida: U mecu sa Kanepi su odlucile greske. U pokusaju da brzo zabelezi viner, JJ je lopte izbacivala. :(

Ova podloga inace najvise odgovara Venus Vilijams. Bas je nekako tvrda. :evilwait: :rafal: :pivce:
Korisnikov avatar
By Marvin
Turnir od 2 miliona $ i ko je u polufinalu?
Kanepi (24) i Razzano (58)
:iskolacen:

:qqlele:

E, da mi je znati, da li je i jedan kladioničar na svetu tako odigrao...
Korisnikov avatar
By Sunce
Kako mi je drago sto je Razzano pobedila. Navijao sam za nju (izvini Savo). Igrala je fenomenalno. Koliko je samo vinera napravila :wow:

Pa da, volim ja napadacki tenis, ali kad se dobro igra. Razzano :love:

Koliko je samo snage utrosila i koliko je plakala. Herojina! :superheroj: Divan tenis!

Slika
Slika

Definitivno je podloga u Dubajiu jako brza, ne odgovara Jeleninoj igri niti igracicama sljake. Mislim da je i u Indian Wells-u podloga ista, tako da ne ocekujem puno od Jelene.
Ana i Jelena su na fed kupu igrale na podlozi koja je spora (loptice dosta odskacu), onda je Jelena igrala na nesto brzoj podlozi koja joj odgovara, a onda ju je snasla ova prebrza. :) No, nema opravdanja za losu igru. Sama je kriva.
Korisnikov avatar
By Sunce
Hajde, ajdee, hajdee. :yay: Uliksova kcerka to moze! :yay:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Iako je izgubila prvi set igrala je super:boxer: al kljusina debela je zver, sad me nervira
Korisnikov avatar
By Sunce
Serena je stvorena za tenis! :hail: Ana se savrseno drzi.

Pogledajte tu snagu. Zamisli kako je JJ da se nosi sa ovolikom snagom. Strasno!

A ove budale navijaju: "Srbija". Jebote, oni i kad se jebu ne izgovaraju ime osobe sa kojom su, nego vicu: "Srbija, Srbija!". :povez:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Oh well.,igrala je dobro,ali Serena je zivotinja.... :nazalost: Ali jebace ima Ana kevu za mesec dana:avalon::giggle:
Korisnikov avatar
By spliff
serena je choodo!!!
definitivno najbolja teniserka XXI veka
:hail:

ana je igrala odlichno
za promenu
:up:
Korisnikov avatar
By Sunce
Kakav tenis. I ovo kreteni sa naseg eurosporta nisu prenosili? Kretencine jedne.

Ana je fenomenalno igrala. Ovo joj je bolji mec od svake pobede posle RG. :mazi: Sad nije histerisala nego je fantasticno igrala. Da je preko puta mreze bila neka druga igracica, sigurno bi pobedila. Inace, Ana bolje igra sa bolje rangiranim igracicama. Ima velike sanse na Indian Wells-u.

Ipak je Serena najbolja igracica, ali najbolja kada joj se hoce. :hail: Ne mogu a da joj se ne divim.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Mene Serena počinje da plaši... Mislim da je sazdana od gneva i srdžbe i da je najveća koncentracija pomenute tvari upravo u njenom ogromantnom dupetu! Hm... Moraću malo da se raspitam kako se skidaju vudu vradžbine... :grom:
Korisnikov avatar
By Lunja
Odlican mec! :eya:

Steta sto Ana izgubi, dobro je igrala. Mislim, najbolje jos od R.Garrosa. Jedin zamerka je sto nije vise forsirala servis u Serenino telo. Takodje, cini mi se da manje ispoljava emocije na terenu. Nice job, nice one. :up:

A Serena.... no comment. :hail: Oni riterni... :discofever:

edit: dok sam ja otkucao text, vec su prokomentarisali spliff, sunce... a uglavnom se slazem sa nekoliko prethodnih komentara. :) imamo identicne impresije.
Korisnikov avatar
By Marvin
Meni ceo drugi set zapinjao streaming :(
Ništa nisam ni video...
Korisnikov avatar
By Lunja
mala digresija:
Venus kad istrcava na mrezu i vrsi napad... :uplasen: Kao zver! Kao gepard! :catwoman:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja Jelenu uopste nisam dozivljavao kao igracicu dok nije igrala sa Serenom i Venus. Tako i sa Anom. Posto je nisam vidjao da igra sa Serenom, bila mi je poluigracica, nekako nevina. Sad je odrasla, tek sada mogu da vidim njenu pravu snagu i igru. :paki:
Iz ovom meca ce mnogo nauciti. Ko izgubi od Serene, a imao je sanse, taj posle toga iskali bes na drugim mecevima. :giggle:

Inace, Ana ima potencijal da bude najbolja. Servis, forhend i jacina udaraca su joj vanserijski.

Jeleni ostaje da bude jako brza jer se u pogledu snage - jacine udaraca nikad ne moze porediti sa Anom. Brezveze...Mogla bi da zamoli Henin da joj bude trener(ka). :)
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Marvin
Meni ceo drugi set zapinjao streaming :(
Ništa nisam ni video...
zapinjalo i meni, ali ne toliko da ne moze da se prati. propustio sam mozda 2-3 poena. jesmo isti stream pratili? ja justin.tv
  • 1
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!