Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By bothways
Primetio sam jedan cudan fenomen koji se javlja kod mene, pa me interesuje da li postoji neko biolosko objasnjenje za njega.

Ukratko, svake nedelje uvece, ma koliko da sam premoren, ja uvece ne mogu da zaspim pa to ti je. To mi se redovno desava vec godinama unazad. Da li zbog toga sto sam ranije koristio nedelju da se naspavam ko covek, pa sam onda odmoran i u nedelju uvece, ili je mozda zbog neke podsvesne treme od nadolazece radne nedelje i obaveza koje ona donosi. Ali problem je sto mi se to desava i kada gubim pojam o danu u nedelji. Npr. sada, kada ne idem na predavanja, tj. samo sedim kuci i ucim, ne razmisljam o tome koji su dani, a opet tacno dodje nedelja uvece i ne mogu da zaspim.
What gives?
Korisnikov avatar
By ns.happy
slican problem sa nedeljom i ja imam. doduse, nije da ne mogu da spavam, ali uvek znam kad je nedelja, imam nervozu u stomaku, padne mi raspolozenje i uvek, ali uvek, osetim miris supe, cak iako je niko ne kuva... mislim da i sunce nedeljom drugacije sija, izlazi i zalazi... cudan je to dan.. ne volim ga...
Korisnikov avatar
By colorado
Mozda samo poremetis bioritam petkom i subotom uvece, pa ti je tesko da se vratis na smireniji.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ja iz neobjasnjivig razloga svaku nedelju prespavam, bez obzira na kolicinu umora i broj i postojanje izlazaka prethodne nedelje :hmm:
By ...Sitnicava...
Originally posted by bothways

...ili je mozda zbog neke podsvesne treme od nadolazece radne nedelje i obaveza koje ona donosi...

Tu čuči zeka. :zeka:
Korisnikov avatar
By Azdaja
nemam s tim problema, a i ovako spavam 4-5h nocEm :carica:
Korisnikov avatar
By Blady
ja sam nedeljom uglavnom opustena...
kuliram i odmaram se...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
I ja nedeljom znam kasno da legnem (zaspim)... verovatno zato shto znam da treba da ustanem rano zbog posla...pa k'o za inat ne mogu da zaspim... :doh:

:neznam:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
samo nedeljom? bas neobicno.

verovatno kombinacija stresa i sedelackog zivota. sta obicno radis vikendom?
By Kragi
U masi strucnih odgovora ja cu ti odgovoriti da nemam pojma :lol:
Korisnikov avatar
By bothways
@angra: Kako kad. Nekad izadjem, nekad se zabijem i ucim, nekad tako provedem van kuce... Dakle, nema nekog pravila.

Najveci trip je sto se to ne desava gotovo nikad drugim danima (osim, naravno, u izuzetnim situacijama, kao sto je npr. neki tezak ispit ili tako nesto), vec samo nedeljom.
I secam se, letos, kada nisam bio ni u kakvom ispitnom roku, niti imao neke obaveze, takodje nisam mogao da zaspim.

Mislim, nije sad to neka nesanica, ali traje nekih dobrih sat vremena, ako ne i vise. Samo se okrecem po krevetu pokusavajuci da nadjem ugodnu poziciju, ali nista. Drugim danima sa tim nemam problema.

A mozda podsvesno pokusavam da rekapituliram sta se sve izdesavalo u prethodnih nedelju dana :eureka:
By жњ
ja sam kao dete mrzela nedeljne veceri

svi u dnevnom boravku, mama pegla, cale lezi, znas da sutra moras ustati rano i ici u sivu skolu... a svi zajedno gledamo neke depresivno-soc serije, tipa "srecni ljudi" i sl. :down:

sada dane jedva i razlikujem, a spavam ko top! :smokin:
Korisnikov avatar
By jukie
Da li radnim danom pratiš neke TV serije koje idu svaki dan? Moguće je da ti nedostaje uobičajeni stimulus pre spavanja
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by жњ
ja sam kao dete mrzela nedeljne veceri

svi u dnevnom boravku, mama pegla, cale lezi, znas da sutra moras ustati rano i ici u sivu skolu... a svi zajedno gledamo neke depresivno-soc serije, tipa "srecni ljudi" i sl. :down:
:wow:

Kao da si opisivala večernje slike iz moje kuće u to doba...
Ali je baš takva bila svaka je*ena nedelja i mrzeo sam te večeri iz dna duše...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
meni je sada nedelja dan kada se vracam kuci
Korisnikov avatar
By colorado
Jako mi se svidja kako moj avatar dodaje skroz neku novu dimenziju temi.

:colorado:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by V I V I S E C T
Stres, nishta drugo.
da. ove nedelje zavrsavam bitan projekat, sinoc sam zaspala u 5.
Korisnikov avatar
By bothways
I evo, sad sam tri nedelje na nekom kao raspustu. Uzivancija i obaveze na minimumu. Sinoc se setao sa drugaricom i kad sam dosao kuci, tako sam se osecao umorno i tako mi se spavalo da sam odlucio da legnem nesto ranije nego uobicajeno, jer nisam mogao da gledam na oci. I opet nisam mogao da zaspim nekih sat vremena jer je jebeni ponedeljak.
Korisnikov avatar
By Val
Ne deshava mi se nedeljom. Al' mi se deshava ako sledecji dan (taman bila i nedelja) radim pre 6. Valjda strah da necju chuti budilnik... :neznam:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by bothways
I evo, sad sam tri nedelje na nekom kao raspustu. Uzivancija i obaveze na minimumu. Sinoc se setao sa drugaricom i kad sam dosao kuci, tako sam se osecao umorno i tako mi se spavalo da sam odlucio da legnem nesto ranije nego uobicajeno, jer nisam mogao da gledam na oci. I opet nisam mogao da zaspim nekih sat vremena jer je jebeni ponedeljak.
hej, hej, jel si proverio da nisi anemican? mislim ja imam anemiju i desava mi se da budem jako umorna a da pritom ne mogu da zaspim, to nekako ide u simptome, bar koliko znam. secam se da kad sam bas prilegla da pijem gvozdje da mi je bilo bolje.
Korisnikov avatar
By bothways
Mama mi je bila anemicna, ali koliko znam ja nisam.

Generalno mogu da zaspim relativno lako, ali nedelja na ponedeljak... to je posebna prica (ispricana gore) :)
Korisnikov avatar
By erkondisn
odi u subotu van, napij se, iskaci do jedno 6, vrati se doma do 7, probudi u 10 i navecer prije ponoci spavas ko beba. provjereno :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!