Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by starsailor
Originally posted by Zwezdica
Udate=starije=deca=muz :barf:
nisu samo starije zene u braku :B
Mladje od 25god. koje su u braku imaju IQ kao muva! :D

Naravno, ali ja povezujem starije zene, chitaj od 30god. pa nadalje, sa brakom...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by the1whowished
Originally posted by starsailor nismo u klasicnoj vezi, ne gushimo se.
Klasicna veza moze biti prelepa i bez gusenja ako se stvari postave kako treba i ako se osobe nadju...
Mislim da si ti vezala dva pogresna pojma; sa odnos izmedju napisanih nezavissnih recenica ovako postavljam:

[Nismo u klasicnoj vezi, nece ostaviti muza], [ne gusimo se]
Moguce da je ona to htela da kaze kao i ti, ali sam ja videla nesto drugo... :) Oprostite.. :D

Star sta si htela reci ovime, reshi dilemu? :)
By iWanna
Originally posted by Wilhelmina
Ono sto meni uvek 'upada u oko' u takvim situacijama je cinjenica da je brak ugovor. I ako taj ugovor potpises, pri zdravoj pameti i razumes sta u njemu pise - koji kurac ili picku hoces onda?
:lol:

:up:
Korisnikov avatar
By Val
Klasicna veza moze biti prelepa i bez gusenja ako se stvari postave kako treba i ako se osobe nadju...

Upravo! :up:

Ako jedna od dve osobe koje su u (istoj) vezi osecja da je neshto gushi, kontam da nije "zrela" za tu vrstu veze. Ko uopshte tvrdi da ljudi u "neklasichnim"vezama ne mogu da gushe jedno drugo? Sve zavisi od emocije koju gajimo prema nekome. Secjam se nekih svoji dana, kada mi je "njeno" pitanje "ljubavi, si gladna" ishlo na vekericu. Ne zato shto sam taman jela, nego me uopshteno smaraloto "brizhno" ponashanje. Kasnije shvatih da "ona" nije bila TA. Raskid.
U suprotnom sluchaju, kada bezuslovno volim nekoga, svako pitanje me obraduje, jer vidim zainteresovanost za mene i moj "zhivot". E sad...na ovom mestu ne mogu da napravim razliku izmedju klasike i drugih odnosa. U stvari...mogu. Udate zhene su iskljuchivo tu za sex. Verujem da bi me svaki nje pokushaj da "uchestvuje" u mom "vansexovskom" zhivotu s njom smorio.

Mozhda mozhe da se uporedjuje sa "otvorenom" vezom? Ne pitam te, ne pitaj me. Samo jebi! (Sorry na "vulgarizaciji" :) )
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Azdaja

aj malo da branim zvezdu:)

mislim da je napisala sta joj sve smeta, a tu obicno upadne i muz i dete...
I ne volim starije zene, to je presudno.. Odmah zamislim otramboljene sise, izandjalu vaginu, strije, celulit, zelja za domom i monotonijom... Da se odmah ogradim, verovatno postoje i suprotni primerci, ali meni je ovo asocijacija na starije zene.. :jbg:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ona prva zagradica znaci definisanost situacije i pomirenost sa njom. Druga zagradica bi se verovatno trebalo odnositi na ukupno dostupno vreme i na ukupan dostupan ,,prostor".
Korisnikov avatar
By Val

I ne volim starije zene, to je presudno.. Odmah zamislim otramboljene sise, izandjalu vaginu, strije, celulit, zelja za domom i monotonijom... Da se odmah ogradim, verovatno postoje i suprotni primerci, ali meni je ovo asocijacija na starije zene.. :jbg:

Tako zamishljash sebe za nekih 20 godina?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Val

Vrlo verovatno da sa 45 skoro 50 cu biti takva, ako ne budem imala para za plastichne operacije..

A i pogledaj zene tih godina i zaista tako izgledaju, sem retkih izuzetaka..
Korisnikov avatar
By Val
A onda se vishe necjesh voleti?

Znash, gledam se, sa svojih skoro 40. Veruj mi...razgolitila bih svoje dupe, (a i noge) i bez problema stala pored (recimo) nekoliko (takodje razgolicjenih) dvadesetogodishnjih devojaka. I ´ladno bih se upustila u "opkladu", da cje svaka druga imati vishe celulita i strija no ja. A nemam ih uopshte. :)

:minibounce:

Mada, ako govorish o zhenama 50ih godina, kojima cjesh se pridruzhiti za 20...kontam da imash 30, shto i nije bash tako mlado. :giggle:
Korisnikov avatar
By starsailor
pukla mi veza, i dok sam se vratila vidim otisle ste.
ali ipak cu da postujem svoj vec napisani post:

zvezdice, zvezdice...ali ti izvrces moje reci. izmedju "nismo u klasicnoj vezi" i " ne gushimo se" je - nece ostaviti muza.
i ne razumem fenomen ovog foruma, sto se ljudi uvek nadju prozvani, il pokusavaju da citaju izmedju redova.
ja sam odgovarala licno the 1. i mislim da me je ona razumela.
a ipak mislim da se ljudi guse u klasicnoj vezi. razlika je valjda u mom shvatanju ( i tvom) klasicne veze, al to sada nema veze sa ovom temom
Korisnikov avatar
By starsailor
Mislim da si ti vezala dva pogresna pojma; sa odnos izmedju napisanih nezavissnih recenica ovako postavljam:

[Nismo u klasicnoj vezi, nece ostaviti muza], [ne gusimo se]
Moguce da je ona to htela da kaze kao i ti, ali sam ja videla nesto drugo... :) Oprostite.. :D

Star sta si htela reci ovime, reshi dilemu? :)
ovo sto je the 1 rekla :)
dilema resena :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
da, madr evo ti :cvece: hahahah

zasto svaka tema zavrsi ovako... bilo bi lepo kad ne bi postojala opcija CITIRAJ :smeh:

ja se drzim i dalje onog, sto je tudje ne treba bi, sto je moje ne dam :balerina:
Korisnikov avatar
By Val
:kada: :ribica:

AzhdaHo, prisvajash zhene? Ak´ cje ona sama da s´ da, dzaba shto ti ne dash! :smeh:

Ali ipak ne vidim zashto udate zhene nisu "IN"? :nerd:
Korisnikov avatar
By starsailor
hihi a sta je to moje (tvoje) ... samo sam ja svoja ( a i ni to ponekad :D )
nisam ja sada bas toliko liberalna, al zamislite da mi gay ljudi, u ovom slucaju lezbe, imamo pravo na brak, mislite da bi ovaj primer bio drugaciji?
pa znamo da se (maltene) svaka sa svakom...muva.
al posto nemamo tolika prava, recimo da je "klasicna" lez veza jednaka str8 braku ( izuzmimo decu).
i?
svi su verni?
aha :P
Korisnikov avatar
By Val
Ko bre veran? Pa nema vecjeg jebarnika od grada Beograda! :smeh: Tako da t´ se na kraju isto ´vata...udata il´ ne.
Korisnikov avatar
By starsailor
Igzakli. i onda se kao ogradjujemo od udatih, "nevernih" zena :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
dobro, mozda sam ja malo staromodna... po pitanju zena i :jumpfuck:
Korisnikov avatar
By Val
:venchanje: + :shocked: = :shake:

Ne znam. Trenutno me ne zanimaju ni udate ni neudate. Vreme da se saberem. :sigh:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Mi koji smo prvi ni zbog cega prozivani. :cool:
Korisnikov avatar
By Azdaja
dobro, moze jedan off

zeMske, kako ste ? :)

:gitara:
Korisnikov avatar
By Val
Mi koji smo prvi ni zbog cega prozivani. :cool:

Shtoooo? Se ubrajash medj´ neverne neudate beogradjanke?:nerd:
Korisnikov avatar
By Val
Jaoooooooooooo...sad sam tek provalila! Pa zwezdica pravi razliku izmedju udatih biseksualki i neudatih lezbejki! :doh: Kako se ranije nisam setila? :sigh: Udate preko 30 bicje imaju strije zbog trudnocje, a celulit zbog domacje hrane koju im muzhevi kuvaju, dok mi lece neudate jedemo Fast food i trchimo za suknjom. :spliff:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Val, ,,Mi koji smo..." je diskriminisana lgbt populacija sa neretko diskriminisucim stavom.
Korisnikov avatar
By Val
A ko nas diskriminishe?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Cini mi se da kao FeNoMeN nismo bas u zavidnom polozaju, barem ne sto se tice ljudskih prava.
Korisnikov avatar
By Val
A ko je tomU kriv? :hmm:
Korisnikov avatar
By Hys.

Nisu...neke se udaju sa 21...:giggle:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
nemam nista protiv.... druga veza koju neko sa kim sam ima, stvarno nije moja stvar.......osim ako jeste :D
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Val

@Val - Hvala. Isto htedoh da pitam.

Zvezdice, nece mi biti mrsko da te za deset godina na ovom istom forumu pitam za zdravlje junacko.
Sto mu naprslih retorti....Naravno da postoje i suprotni primerci. Nije svako ko ima preko tri banke i udat je ili ozenjen otromboljen, celulitozan i sl. Sunce ti tvoje (decije) sa japanske ratne zastave...
A obaska sto su ti starije zene one preko 30.
Ja sam arheolog, a Agata Kristi (i sama udata za arheologa; dakle iz iskustva) onomad rece da su arheolozi najbolji muzevi i zene - sto si stariji to te vise vole.
Ja najvise volim moju (udatu) zenu.
Korisnikov avatar
By bas bleu
eto moja zena ima (nesto) preko 30 godina i uopste nije otromboljena... perky je taman tamo gde treba :roflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!