Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SixtoJa sam chovek u godinama, zaboravio bih ova silna pitanja da nisam citirao post.
Statistika kaze da smo u svetskom vrhu po potrosnji alkohola po glavi stanovnika, navodno osmom.
Koliko sami doprinosite toj reputaciji ili je popravljate!?
Kad ste se prvi put napili i koliko to cesto radite!?
Koliko ste ovisni ili samo rekreativno 'trgnete po rakijicu'!?
PS. sta pijete kad pijete?
Originally posted by Ivana
Pijem vino i pivo, zestinu ne mrem, jer mi sam miris bilo cega zestokog izaziva mucninu. Mislim, u Rakia baru sam pila belo vino![]()
Ali pijem, o da.
Ja sam smesna kombinacije hedoniste i osobe koja voli da ima kontrolu, tako da (znaju i neki forumasi) usrdno brojim kolicinu pica koju sam unela u sebe i pijem sacu vode uz svaku jedinicu alkohola. Znam i koliko cigareta popusim. Cim osetim da mi se "muti" ili da sam nestabilna u hodu, odmah prestajem sa alkoholom i prelazim na vodu, chaj ili kafu.
Ne volim mamurluk, niti da mi je lose, a najmanje da nemam kontrolu nad svojim postupcima, srecom.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2779841#p2779841]Kragi napisao:[/urlthis...
Izbegavam drustvo pijanih ljudi. Nepodnisljivo su mi dosadni.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!