Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Sava_Savanovicotisao na kamping!
Hm... šta li je sa kampigom...?
Jelena je dobar taktičar, samo što joj treba mnogo uigravanja. A čini mi se da se većina njene igre zasniva na predviđanju igre protivnice.
Originally posted by Savrsheno_nesavrshenOna je vec to imala, tu agresivnu igru, ali se posle RG nije bas proslavila sa njom. Sa njim ce da popravi rad na mrezi.
A plus je rekla kako trener podstiche njenu agresivnu igru![]()
![]()
Originally posted by Savrsheno_nesavrshenkad sam cuo da je trenirao Martinu Navratilovu, Lindzi, Meri Pirs (gde se denu ta fina zena) i Dženifer Kaprijati mislio sam da je neki deda...kad ono '69-o godište
a i meni je simpa trenernjam njam za njegove godine
mislio sam da je stariji.
![]()
Originally posted by broX39 godina? ju ju,pa to je mladoOriginally posted by Savrsheno_nesavrshenkad sam cuo da je trenirao Martinu Navratilovu, Lindzi, Meri Pirs (gde se denu ta fina zena) i Dženifer Kaprijati mislio sam da je neki deda...kad ono '69-o godište
![]()
![]()
nadam se samo da Navratilova nece dolaziti na treninge da je dekoncentrise![]()
Originally posted by Savrsheno_nesavrshenTi ne volis starije, prema tome, ne pipaj ga!Originally posted by broX39 godina? ju ju,pa to je mladoOriginally posted by Savrsheno_nesavrshenkad sam cuo da je trenirao Martinu Navratilovu, Lindzi, Meri Pirs (gde se denu ta fina zena) i Dženifer Kaprijati mislio sam da je neki deda...kad ono '69-o godište
![]()
![]()
pa on je verovatno bio samo sparing partner ili tako neshto Navratilovoj:misli: mislim tad je imao 20godina... Ana uvek nadje neke macane za trenere .
![]()
Originally posted by Savrsheno_nesavrshenmalo sam se zeznuo,ipak izgleda ima 47 godina...mada sam na 2 razlicita mesta procitao drugacijeOriginally posted by broX39 godina? ju ju,pa to je mladoOriginally posted by Savrsheno_nesavrshenkad sam cuo da je trenirao Martinu Navratilovu, Lindzi, Meri Pirs (gde se denu ta fina zena) i Dženifer Kaprijati mislio sam da je neki deda...kad ono '69-o godište
![]()
![]()
pa on je verovatno bio samo sparing partner ili tako neshto Navratilovoj:misli: mislim tad je imao 20godina... Ana uvek nadje neke macane za trenere .
![]()
Originally posted by Suncepa shta ako je imala? ti vechito kad nemash argumente na jednom polju,pravish digresiju
Pa dobro, ako je zaista kreirala tu liniju, onda lepo od nje. To znaci da je talentovana.Prosle sezone je imala skor: 65-19, a 2007. godine: 72-25. To je najveci broj pobeda i to je za postovanje. Ako joj neke aktivnosti pomazu da ocuva vitalnost i dobar duh, sto da ne. Inace, pametna je ona pa se ne petlja sa teniserima, mislim ne trazi onu stvar mendju teniserima.
Inace, meni se u filmu "Jelenin svet' dopada scena u krevetu, kada se budi i jedva izlazi iz pokrivaca. Definitivno ima smisao za pokret.
Ana je prosle godine imala 38-15, pa sad ti vidi.
Originally posted by Sunceslazem se da lepse izgleda ali je jednorucni tezi, bar po mom mišljenju
Sto se tenisa tice, nesto sam razmisljao, mnogo mi se vise dopada dvorucni bekhend (Anin ili Serenin) nego jednorucni Morezmo ili Henin.
Originally posted by broXa pa tako vec moze,mada dao bih mu ja i 39 .Originally posted by Savrsheno_nesavrshenmalo sam se zeznuo,ipak izgleda ima 47 godina...mada sam na 2 razlicita mesta procitao drugacijeOriginally posted by broX39 godina? ju ju,pa to je mladoOriginally posted by Savrsheno_nesavrshenkad sam cuo da je trenirao Martinu Navratilovu, Lindzi, Meri Pirs (gde se denu ta fina zena) i Dženifer Kaprijati mislio sam da je neki deda...kad ono '69-o godište
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by broXJa obozavam jednorucni bekhend.Originally posted by Sunceslazem se da lepse izgleda ali je jednorucni tezi, bar po mom mišljenju
Sto se tenisa tice, nesto sam razmisljao, mnogo mi se vise dopada dvorucni bekhend (Anin ili Serenin) nego jednorucni Morezmo ili Henin.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!