Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Etil-alkohol?

Pijem jednom nedeljno
6
19%
Pijem cetiri puta nedeljno
3
10%
Pijem sest dana nedeljno
1
3%
Pijem cele nedelje, ovisnik sam, sta cu!
Nema glasova
0%
Pijem samo dva dana, vikend obicno
4
13%
Ne pijem, fala vi lepo!
17
55%
By Sixto
Statistika kaze da smo u svetskom vrhu po potrosnji alkohola po glavi stanovnika, navodno osmom.
Koliko sami doprinosite toj reputaciji ili je popravljate!?
Kad ste se prvi put napili i koliko to cesto radite!?
Koliko ste ovisni ili samo rekreativno 'trgnete po rakijicu'!?

Slika

PS. sta pijete kad pijete?
Korisnikov avatar
By Rei
dva-tri piva meni sasvim dosta za veche :)
ne cheshce od jednom nedeljno, chesto i manje od toga :mag:

Nekada nisam mogao da se opustim bez alkohola, ti dani su proshli :) [size=-5]uglavnom : )[/size]
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Sixto
Koliko sami doprinosite toj reputaciji ili je popravljate!?
Kvarim je :)
Alkohol konzumiram u retkim prilikama i u veoma malim kolicinama. Ne prija mi, brzo se napijem i nemam osecaj zadovoljstva ni u ukusu alkoholnih pica, ni uticaja alkohola na moje psihofizicko stanje.
U osnovnoj skoli, na drugaricinoj proslavi rodjendana...secam se da sam pokusavala da odsviram Kurvine sinove akordima Kad Miki kaze da se boji :smeh:
Skoro uvek kad pijem, ja se i napijem, a to mi se desava zaista retko.
PS. sta pijete kad pijete?
Eristoff ili neku drugu crvenu vodku. Ostala obojena, aromaticna pica su mi gadna. A u izuzetnim prilikama absinth je jedino sto mi prija.
By biotherm
Bas retko pijem...

uglavnom volim koktele, jägermeister, martini, campari...

i vina...

:)
Korisnikov avatar
By scout_finch
pijem mozda 3-4 puta godisnje,al' tad ne prestajem dok god sam u polusvesnom stanju a onda spavam. ne svidja mi se ukus alkohola,prva dva,tri pica popijem na silu a posle ide lakse:D
Korisnikov avatar
By Manon
ja ne pijem ali setih se...

„VESELOG“ HRVATSKOG AMBASADORA

Da Srbija nije jedina zemlja na brdovitom Balkanu koja ima problema sa svojim ambasadorima svedoči slučaj hrvatskog diplomate od prošlog meseca. Naime, hrvatski ambasador u Libiji Jovan Vejnović iskoristio je svoj diplomatski status i u poslednje dve godine švercovao u tu državu alkoholna pića za radnike zaposlene u libijskoj podružnici preduzeća „Krosko“.
U analizi Ministarstva spoljnih poslova, tvrdi list, na pune dve i po stranice gusto kucanog teksta, navodi se da je Vejnović preko „djuti fri šopa“ za diplomate nabavio 514 litara žestokih pića, 682 litre piva i 310 litara vina, ukupne vrednosti 18.048 dolara. Vejnović je zadržao 26 odsto nabavljenog alkohola u vrednosti od 4.861 dolara, dok je ostalo ustupio radnicima „Kroskoa“, što je potvrdila i interna analiza.
U Libiji su najstrože zabranjeni konzumacija, uvoz i prodaja alkohola, a Vejnovićev šverc pića otkrila je interna kontrola Ministarstva spoljnih poslova, o čemu je odmah obavešten predsednik države Stjepan Mesić.
Ambasador Vejnović odmah je po ovom događaju pozvan na raport u Zagreb, ali u Mesićevoj kancelariji su smatrali da ovaj događaj nije bio propust koji bi bio razlog za povlačenje ambasadora Vejnovića.
Korisnikov avatar
By Berserker
Ne pijem mnogo, a najviše volim likere i koktele. Najmanje vopi.
Korisnikov avatar
By .L O S T
ne volim da pijem... i ne volim ljude koji bi pili kad god mogu...mnogo gadan trip....:hamlet:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Retko pijem, ali kada popijem jednu...pa fazon je da kod mene nikada nije samo jedna u pitanju...kada pochnem onda su potrebni dani/noci da se zasitim. Takav sam i sa drugim stvarima, nisu mi potrebne (cigare, sex, trava, pilulice...) uvek preterujem u svemu.
By alexandermagic
Ranije sam konzumirao alkohol, isključivo viski ili votku, i često se je znalo desiti da popijem malo više.
U alkoholisanom stanju sam prestajao biti "ledeni Aleksandar" i postajao sam ljubazan i nasmiješen ( :pinknaocari: ). Samo zbog toga sam, prije par godina, prestao s alkoholom i to potpuno.

Dakle, opcija 6. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By jenny
ju koliko trezvenjaka :povez:

ja volem vino i uglavnom to pijem...
i pijem samo kad izlazim.
By J...

U srednjoj skoli. Ne mogu reci da sam se ikad bas, bas napila ali bilo je eksperimentisanja dok nisam videla da mi uopste nije zanimljivo. Tako da sada ne pijem. :hvala:
Korisnikov avatar
By *deni*
Dok sam radio prethodni posao, mogao sam cesce da pijem, ali sad kad radim na jednom ozbiljnijem radnom mestu, prinudjen sam da se preko nedelje uzdrzavam, tako da pijem samo vikendom.
Sa medicinskog stanovista i to se smatra alkoholizmom, tako sam bar cuo, ali sta da radim - muka me tera da pribegnem za casom.
Uglavnom se ogranicavam na pivo i blaza pica, jer od zestine pomahnitam, tako da je zaobilazim u sirokom luku.
:)
Korisnikov avatar
By *deni*
A i to pijenje kad god ti se ukaze zgodna prilika je u tradiciji naseg naroda.
Pije se od srece, od tuge, za pokoj duse, za srecu mladenaca, za zdravlje novorodjene bebe, za novo poznanstvo... ma samo se trazi i uvek lako nadje povod.
Meni na poslu odmah kraj glave je bife sa raznoraznim picima, pa mozete misliti koliko napora moram da ulozim da bih odoleo porivu da brzopotezno cugnem koju s nogu.
:cookie:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nas covek pod dejstvom alkohola je svasta u stanju da naradi, pre svega sebi.
Eto, jedan moj klijent cupa kose sa glave, jer mu je od Telenora stigao racun od 65000 dinara za usluge koje cak nije on ni koristio.
Kuka, place, ne zna sta da radi, a penzija mu svega 15000 dinara i to mu je jedini prihod.
Sta se desilo ?
Pre dve godine, seo on majmun u krchmu sa nekim dripcem sa kojim je tada radio, dobro se napio i tako pijan pristao da bude zhirant ovom dripcu za kupovinu mobilnog telefona za jedan dinar, po odredjenom tarifnom paketu, orocenom na dve godine.
Dripac uzeo telefon, razgovarao, racune niko nije placao i sad je djavo dosao po svoje - stig`o racun zhirantu od 65000 dinara.
U Telenoru kazu da, ako do kraja februara od te sume uplati dvadest i nesto hiljada i reaktivira ugovor, ostatak sume ( penale ) nece morati da plati.
Ta mogucnost ne dolazi u obzir, jer klijent i "galantni" zirant ima malu penziju, pa ne moze ni tih 20000 da sakupi.
Ostaje solucija da vijam onog sto ga je prevario u krcmi, a svakako moram da pisem dopis Telenoru da je ovaj majmun pristao da bude garant u stanju smanjene uracunljivosti pod dejstvom alkohola i da nije znao sta radi, a najbitnije od svega je da nema dovoljno sredstava za zivot. Pa neka vijaju primarnog duznika.
Eto sta se desi kad se neko rodi bez mozga, a voli da se obloche.
Korisnikov avatar
By Rei
imamo i bujnu mashtu kad popijemo, je l'
Korisnikov avatar
By *deni*
Maste ne manjka ni u treznom stanju.
Korisnikov avatar
By bothways
Pridruzujem se kampu ljudi koji nikad nisu probali, niti nameravaju.
Korisnikov avatar
By Hys.
Pijem vino i pivo, zestinu ne mrem, jer mi sam miris bilo cega zestokog izaziva mucninu. Mislim, u Rakia baru sam pila belo vino :kesa:

Ali pijem, o da.

Ja sam smesna kombinacije hedoniste i osobe koja voli da ima kontrolu, tako da (znaju i neki forumasi) usrdno brojim kolicinu pica koju sam unela u sebe i pijem sacu vode uz svaku jedinicu alkohola. Znam i koliko cigareta popusim. Cim osetim da mi se "muti" ili da sam nestabilna u hodu, odmah prestajem sa alkoholom i prelazim na vodu, chaj ili kafu.

Ne volim mamurluk, niti da mi je lose, a najmanje da nemam kontrolu nad svojim postupcima, srecom.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne pijem. Ponekad samo casu, dve vina, i to je to.
Korisnikov avatar
By Azdaja
retkooooo pijem u zadnje vreme, bas bas retko...ali kadAU pijem, obavezno se napijem - jer jedno je kao ni jedno jel?! tj necu ni poceti sa tim jednim, ako se ne finisiram to vece.. :povez:

uglavnom pijem pivo ili belo vino, zestinu pijem 2x godisnje, iako ne znam da je pijem, ne znam kad ce da me drmne, nije kao sa pivom i vinom...

:mjuza:
By Ulix
Originally posted by bothways
Da da. Ovde na forumu niko ne pije. Ja ne znam da sam u zivotu video pijanog forumasa. :tetka:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Sve ređe pijem alkohol.

U stvari, volela bih da sam u stanju da pijem pivo i da iskreno uživam u njemu, ali mislim da mi to jednostavno nikada neće poći za rukom (ako izuzmemo sporadično srkanje onog piva za mekušce u Kornjači).

Vino, margarite i uopšte neki kokteli (osim onih trobojki) u poslednje vreme prolaze kod mene.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Ulix
Originally posted by bothways
Da da. Ovde na forumu niko ne pije. Ja ne znam da sam u zivotu video pijanog forumasa. :tetka:
Pa da.
Sve trezvenjak do trezvenjaka.
I mene si video mrtvog - treznog kako padam na ledja u Temple baru pre neku godinu.
:smeh:
A bio sam trezan kao kiseli kupus, ne pomerio se sa mesta ako lazem.
:opatica:
Korisnikov avatar
By ljubav91
aaaaaaaa bljak mrzim alkohol muka mi je posle jedne case....... volim jedino pivo =D
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by ljubav91
....... volim jedino pivo =D
A pivo, to svi znamo, ne spada u alkoholna pica, vec je prehrambeni proizvod.
:pivce:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!