Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Vozaci Vs. Vozacice!?

Bolji su vozaci
12
26%
Bolje su vozacice
15
32%
Nema razlike
20
43%
Korisnikov avatar
By Dominion
vozaci, zene bi trebale imati strozije kriterijume na ispitu kad je voznja u pitanju.
By Sixto
Imam filing da ce od ove teme na bidnne jedno veliko tepanje cim Swan procita! :lol:
Korisnikov avatar
By starky
Glasala da nema razlike jer smatram da ima debila koji nisu za voznju,kako muskih,tako i zenskih.Mada,kada pogledas statistiku,daleko vise udesa su prouzrokovali muskarci.Toliko o tome.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nema razlike. jedino što muškarci češće voze, pa sa njima češće imam problema.
By alexandermagic
:misli:

Mislim da se radi o predrasudi da su žene loši vozači, istina znaju biti malo lošije npr. kad se radi o u parkiranju :D , ali imaju puno manje prometnih nesreća nego muškarci, više poštuju saobraćajne propise...
Mi muškarci znamo biti itekako nesmotreni vozači, uglavnom da bi dokazali svoju muškost.

Pošto poznajem izvjesne ženske osobe koje fantastično voze, a i neke muškarce koji to očajno rade, a i spol ne bi trebao biti mjerilo nečije sposobnosti , glasaću za opciju 3. :sweet:
Korisnikov avatar
By scout_finch
zene imaju losiju orijentaciju u prostoru jer su bile hljadama godina u pecini dok su muskarci isli u lov.ne stvarno,citala sam o nekom istazivanju koje je doslo bas do ovog zakljucka.tako da su ipak miskarci za sve krivi,trebalo je da vode svoje zene u lov,onda bi de bolje snalazile u prostoru,znale bi de su krenule i kako da stignu do cilja. :lol:

zene su orezniji vozaci,pa prave manje sranja kao ucesnici u saobracaju,al' u principu i ja kad vidim da neko ispred mene ne zna gde je krenuo,ne menja traku na vreme,daje migavac pa ne skrene i sl. uvek pretpostavim da zena vozi.ili penzioner.ili penzionerka.:D
By J...
Originally posted by Sixto

Devojke izvinite, al kad vidim ispred sebe zensko u kolima, povilenim! :lol:

:sekirica:

:lol:
Korisnikov avatar
By Val

Devojke izvinite, al kad vidim ispred sebe zensko u kolima, povilenim! :lol:

Budi srecjan shto moja mama ne zalazi na ovaj forum. Sad bi ona tebi rekla: "Sedi dete u svoj aVto i ajmo!"

Posle te "trke" postideo bi se svojih rechi. :)

Inache, ne bih pravila razliku izmedju zhena i mushakraca kad je vozhnja u pitanju!
Korisnikov avatar
By Delete
Pridruzicu se onia koji imaju predrasude prema zenama koje upravljaju vozilima.
Ne mogu da kazem da imam poverenje u svakog muskarca koji vozi, ali nekako mi je lakse kad kroz zadnje staklo vozila ispred mene vidim da muskarac vozi nego zena (mada imam "prikladne" psovke za oba pola) :D
Korisnikov avatar
By erkondisn
moram priznati (iz vlastitog iskustva) da je u vise slucajeva vozacica smotanija... kad onako mota se lijevo desno naprijed nazad po neka stvar po gacama i ne da mi da prodjem ili kad prelazi 15 na sat preko lezeceg policajca, ne krene na zeleno na semaforu i ino dodje mi svasta stvarno.

doduse, uvijek postoje i iznimke... recimo meni mama (i njena strana obitelji) puno bolje vozi od tate (kad ga on navrne u prvoj na 4000 okretaja i nikako da presalta u drugu dusa me boli... ali bas boli) :D
voznja mi nije cista automatika i mehanika, vec tu mora biti malo osjecaja za motor :)
Korisnikov avatar
By Val
Eto. Bash to! :smeh: Mame su chudo bre! :D
By J...
Koliko je ko dobar vozac se na prvi pogled valjda procenjuje po tome da li neko deluje smireno i samouvereno za volanom ili mu mozda oci ludacki sijaju i deluje neuracunljivo. A to nema veze sa polom i godinama.

Zanima me sta je za vas dobar vozac? Da li je neko los vozac zato sto mozda ne vozi brzo? Ili zato sto ne obraca paznju na propise?
Korisnikov avatar
By Val
Losh? To je onaj pored kojeg sedim i "kochim". I onaj koji nabije glavu u volan, kichma mu na pola 18, a sedishte nije moglo dalje napred. Onaj koji turira ficju kao da sedi u porsheu. Onaj koji u drugoj vozi 100 na sat. Onaj koji se "kurchi" brzom vozhnjom, preticanjima kod mrtve tachke, samo zato shto pored njega sedi potencijalna sex-zhrtva... Onaj koji u zoni 100 vozi 30. Onaj koji 20 kilometara vozi levom stranom autoputa i ne primeti da ne vozi brzhe od 60.

Ma masa ih ima... Seticju se...
By Sixto
Kad je vidim da se drzi ogranicenja i kci fluentnost saobracaja a iza kolona od 400m jer ona zaboga 'postuje pravila voznje', pa neodlucna oce levo oce desno, pa uzme da parkira pola sata, uhhhh!
Korisnikov avatar
By Val
A ne treba da poshtuje pravila?:nerd:
By Sixto
Mimo ogranicenja brzine postoji i clan u zakonu koji kaze da se vozac moze kazniti ako usporava protocnost saobracaja!

Zamisli ti sad savesnog vozaca koji postuje ogranicenje od 60km/h u Rimu ili Kairu!
By J...
Kad je vidim da se drzi ogranicenja i kci fluentnost saobracaja a iza kolona od 400m jer ona zaboga 'postuje pravila voznje', pa neodlucna oce levo oce desno, pa uzme da parkira pola sata, uhhhh!
Tebi bas dosadno danas. :evilwait:
By Swanheart
Imam filing da ce od ove teme na bidnne jedno veliko tepanje cim Swan procita! :lol:

dodzi da ti shapnem neshto
:elektro:

ont.
ima ludaka gde god da se okrenes

generalizacija je tako last year
By Sixto
Originally posted by J...
Tebi bas dosadno danas. :evilwait:
Jok, sto mislis!?
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
E sad ja malo strucnije ovo da objasnim... sa biohemijskog aspekta..

Kod muskaraca hormon testosteron deluje na psihu, i samim tim
utice na mnoge reakcije, odluke i pored svega ostalog i na voznju kola.

Neverovatno je koliko je to opasna sila, i neverovatno je da reakcija
tipa "necu da te propustim", "moja koja su brza", "prvi na semaforu",
"prolazak kroz zuto" i slicno su posledica ovog hormona, da ne kazem
takmicenje u saobracaju se svodi na "ko ima veceg"
Osim toga musko vidno polje je uze, i sa samo jednim fokusom, dakle njihov
mozak moze u jednom trenutku da obradjuje samo jedan element slike koju vidi.

Estrogen, pak deluje na drugi nacin. Veliki problem kod zena predsravlja sire vidno
polje sa gomilom fokusa, tako da je potrebna daleko veca koncetracija za
ucesnice u saobracaju nego sto je to kod muskaraca. Potpuno je drugi osecaj
u automobilu osobe ciji mozak pogoni estrogen, odluke su drugacije, nema
takmicenja, nema potrebe za dokazivanjem. (naravno postoji izvestan period
u mesecu kad se to sve malo menja i onda su odluke drugacije)

Ovo pisem iz direktnog iskustva jer sam prosla obe pozicije..

Nekad sa vozila.. kao u prvom slucaju, i neverovatno je koliko mi se stil i nacin
voznje promenio za ove dve godine, samo pod uticajem hormona.
By J...

Jok, sto mislis!?
zbog snega. :snesko:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Val
I onaj koji nabije glavu u volan, kichma mu na pola 18, a sedishte nije moglo dalje napred.
Mislim da je to zbog bolje preglednosti i ne bih rekla da su takve osobe losi vozaci, samo da su malo niski i zele da vide malo preko haube :lol:
Originally posted by Val
Onaj koji turira ficju kao da sedi u porsheu. Onaj koji u drugoj vozi 100 na sat.
Mozda "jadan" mora da turira kako mu se ljuta masina ne bi ugasila :)
Originally posted by Val
Onaj koji se "kurchi" brzom vozhnjom, preticanjima kod mrtve tachke, samo zato shto pored njega sedi potencijalna sex-zhrtva...
Ako to dobro radi, onda ne moze da bude los vozac. Nekim osobama je to jedino sto dobro u zivotu rade, pa smatraju da obavezno moraju da se istaknu.
Korisnikov avatar
By Val
Uopshte ne pricham o "niskim" ljudima, o onima koji odrzhavaju motor u "pokretu" zbog starosti samog auta, NITI "samoubicama" koji takvom vozhnjom ugrozhavaju i druge uchesnike saobracjaja, nego o svom ostalom svetu koji ne ume da vozi ili ne vodi rachuna o bezbednosti, kako svojoj tako i tudjoj!
Korisnikov avatar
By Val
Mimo ogranicenja brzine postoji i clan u zakonu koji kaze da se vozac moze kazniti ako usporava protocnost saobracaja!

Zamisli ti sad savesnog vozaca koji postuje ogranicenje od 60km/h u Rimu ili Kairu!

Ukoliko se drzhi "ogranichenja", mogu mu ga popushe. :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja moram da kazem da lista nije potpuna jer "plavusa u dzipu" je totalno posebna kategorija, te ne mogu da glasam.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by starky
Glasala da nema razlike jer smatram da ima debila koji nisu za voznju,kako muskih,tako i zenskih.Mada,kada pogledas statistiku,daleko vise udesa su prouzrokovali muskarci.Toliko o tome.

slazem se :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Ivana
Ja moram da kazem da lista nije potpuna jer "plavusa u dzipu" je totalno posebna kategorija, te ne mogu da glasam.

jedna moja draga drugarica je plavusa, a i vozi dzip i odlican je vozac...(vozacica hehe)

tako da :tetka:
Korisnikov avatar
By scout_finch
moja tetka je odlican vozac,cak i mrtva pijana vozi najbolje u mojoj familiji.mislim da nije vozila trezna od '97. godine.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!