Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ Lakiboy_ns - jel si odbio poziv ili su te samo cimnuli? :trep:

Ja odbila! :uplasen:

:lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Cimnuli me jednom samo nisam ni stigao da odbijem :evilgrin:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Oprezno sa propuštenim međunarodnim pozivima

Poštovani korisnici,

Imamo saznanja da je u našoj mreži poslednjih nekoliko dana bilo korisnika koji su dobijali propuštene pozive iz inostranstva sa nepoznatih brojeva, i da su mediji izveštavali o lancu prevare preko mobilnih telefona koji je posle Hrvatske i Bosne i Hercegovine prešao i u Srbiju.

Želimo da vam skrenemo pažnju na nekoliko činjenica:

• ovaj način prevare poznat je već godinama i bilo je nekoliko žarišta u raznim delovima sveta
• pozivi se šalju nasumično sa opreme nepoznatog operatera, najčešće iznajmljene, u razne fiksne i mobilne mreže i identifikuju se kao propušteni
• kada uzvratite navodno propušten poziv, dobijete uobičajeni signal zvona, odziv govorne mašine ili jednostavno čist kanal, ali u svakom slučaju uspostavljanje i vreme trajanja poziva tarifira se po standardnom cenovniku za tu zonu međunarodnog tarifnog plana
• veza koja se uspostavi može biti i satelitska, a u tom slučaju uvek je reč o veoma udaljenim i samim tim skupim destinacijama, te se zato mogu napraviti znatno veći računi nego inače.
Telenor, kao ni drugi operateri, nije u mogućnosti da blokira ove pozive, između ostalog i zato što stižu sa uvek novih brojeva. Zato vam savetujemo da na njih ne uzvraćate niti šaljete tekstualne poruke ako niste sigurni u identitet onoga koji poziva ili ako niste spremni da prihvatite rizik da budete prevareni.

Ukoliko ste se ipak odazvali na ovakav propušten poziv, on će biti tarifiran prema važećem cenovniku za međunarodne razgovore. Međunarodni razgovori obračunavaju se po punom minutu.

Vaš Telenor
By biotherm
znam za to, moji prijatelji su isto imali propustene pozive ka tim brojevima... ako vam je novcanik mio, ne zovite :)

najvise mrzim cimanje... :angry:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Boze sacuvaj.
:odbij:
Nema mene ko da zove iz inostranstva, tako da na takve volsebnosti necu nasedati.
:nono:
Ljudi se polakome, pa pomisle da ih zove bog te pita ko i bog te pita zbog cega, pa ne razmisljajuci zovu broj sa kog su ih cimali.

Ja nisam lakoma.
Ako se kojim slucajem desi da mi neki davno zaboravljeni predak iz inostranstva ostavi nasledstvo, pa svakako cu biti obavestena na kucnu adresu o tom srecnom dogadjaju, a ne da me cimaju na mobilni.
Postoji za to lepa i zvanicna procedura.
To je inace jedina varijanta koju mogu da zamislim za slucaj da mene neko zeli da kontaktira iz inostranstva.

Kome zaista trebam, taj ce me i naci, tako da na propustene pozive sa nepoznatih brojeva nikad nisam odgovarala, a posle ovog saznanja mi to tek nece nikad pasti na pamet.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Imam problem sa ovom raspalom mts Duo sim karticom, od samog pocetka su mi preusmeravani razni pozivi, sa raznih drugih brojeva.

U pocetku se javljah, ali u poslednje vreme i ne bas, pogotovu ako vidim da je u pitanju samo jedan propusten poziv sa odredjenog broja.

A inace nikada u zivotu nisam zvao neki propusteni poziv.
Pa ako me neko toliko treba, nacice me, ili ce pozvati sa nekog poznatog broja!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!