Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
умало да заборавим....

поред доброг клистирања, односно пражњења дебелог црева, а у вези са вођењем љубави у групњаку, важно је напоменути да лубриканти играју велику улогу....

замислите да се да два типа сконтају и пожеле да воде љубав у сред групњака... а један узак, није се подмазао... брука...

:kupanje:
Korisnikov avatar
By .L O S T
ustvari pravo pitanje je ovde sta tacno podrazumevas pod vodjenje ljubavi...da bi se dao tacan odgovor.....:fuckbed:
By Kragi
Originally posted by Val
Zashto idiotska? Mislim, u chemu je razlika? Ako vecj delish komplimente, potrudi se da obrazlozhish svoju "agresivnost". ;)

zato sto u najavi ne biramo partnere koje volimo istom merom .... (ne zaboravi da sma rekao da dve osobe ne mozes da volis istovremeno)

u orgijanjima postoji pravilo svako je sa svakim zarad zadovoljenja svog nagonskog impulsa a ne zbog vodjenja ljubavi :)

BTW u cemu se sastoji moja agresivnos? :)
Korisnikov avatar
By Val
Prevideo si navodnike? :nerd:

Ne kapiram ja taj tvoj odgovor. Zashto NE bi mogli da volimo dve osobe istovremeno i istim intenzitetom?
By ...Sitnicava...
Originally posted by Val

Zashto NE bi mogli da volimo dve osobe istovremeno i istim intenzitetom?
Postoje lojalni ljudi koji to sebi ne dopuštaju.

Sa jedne strane im svaka čast, sa druge strane mislim da rade na svoju štetu jer im nešto kompatibilnije može tako promaći.

:povez:
Korisnikov avatar
By Val
:maca:

A ako su svi s kojima vodimo ljubav kompatibilni?
By Kragi
Zato sto si verovatno impotentan i svoje frustracije lecis time sto me provociras :) eto zato .... Zao mi je sto neko tvojih godina navodi tako glupe primere koji sami po sebi ne drze vodu ..rodjeno dete i orgije.....

End of discussion (bar kad je o onoj sa tobom rec)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by KgCS3
Zato sto si verovatno impotentan i svoje frustracije lecis time sto me provociras :) eto zato .... Zao mi je sto neko tvojih godina navodi tako glupe primere koji sami po sebi ne drze vodu ..rodjeno dete i orgije.....

Koji je tebi? :nerd:

Moje pitanje je upucjeno celom forumu! A ti, umesto da pljujesh...skini mi se s dildo-a! :doh:

Rech je o ljubavi. Tj. "vodjenju" iste. Moje mishljenje je da itekako mozhemo da volimo vishe osoba istvoremeno. U sluchaju da se svi "ukrug" tako volimo, zashto ne bi mogli da vodimo ljubav? :sigh:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by ...Sitnicava...
Pa, strava onda.

Raznovrstan emotivni i, uz to, sexualni život.

;)
:neznam:

Ali, jedno mogu da vam kazhem. Bilo to vodjenje ljubavi il´ chisti sex...itekako proshiruje vidike i nash sex chini zabavnijim. :njami:
By Kragi
Kad se obracas forumasima ne citiraj mene :)
Ja se nisam obratio tebi a ti ako si se prepoznao (impotencija), tvoj problem ;)
Korisnikov avatar
By Val

A onda...

Kad se obracas forumasima ne citiraj mene :)
Ja se nisam obratio tebi a ti ako si se prepoznao (impotencija), tvoj problem ;)
:blenta:

Al´ ajd´ da ti se poverim. Nadam se samo da necjesh da raspredash sa ostalim forumashima o ovome. U zhivotu mi se nikada nije dig´o. U zhivotu nikada! :placko:

Mada, najiskrenije...pored ovolikih igrachkica mislim da moja devojka savrsheno ume da zhivi sa mojom impotencijom. :love:
Korisnikov avatar
By Val

Pogreshno skontah kome se ovde obracjash! :doh: Silly me! :cigareta:
Korisnikov avatar
By Blady
[quote]Originally posted by tramp
naravno, da moze ... zamisli grupu ljudi koji se vole i eto ...
[quote]:kissing:
Korisnikov avatar
By Wight
moze, naravno. ali, za mene bito bilo ravno cinu stavljanja tri prsta u trofazni utikac.

ne hvala.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!