Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ROYAL
Obe pobedile! Svaka čast obema, ali ipak Jeca :love:
Korisnikov avatar
By zboO
i vise nego odlichan..
Korisnikov avatar
By spliff
idemo dalje!!!

:kolo:

samo ne bih voleo kinu da dobijemo :gatara:
Korisnikov avatar
By spliff
a oboren je i rekord u broju posetilaca na jednom mechu fed cup-a :up:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Jaooo, ako nekad budu protiv Rusije igrale ovde, pa makar prodao bubreg ima da idem! (Naravno uz priželjkivanje da igra i Zvera)

Aj još malo pa da navijam za Palčicu :pionir:

Baš sam happy :gitara:
Korisnikov avatar
By Sunce
But Mauresmo said she felt Pennetta should have been kicked out after appearing to insult the chair after a shot she thought was good was ruled out in the crucial second set tiebreak.

"At that moment, I didn't really see and cotton on," said Mauresmo, who indicated that when she did look up Pennetta appeared to have mouthed an insult at the chair, flicking her middle finger for good measure.

"She gave the finger - she should have been removed right away," insisted former Wimbledon and Australian Open champion Mauresmo.

The point gave the Frenchwoman a match point but in the hullabaloo she served up a double fault and then slumped to defeat.

Pennetta, who did receive a warning for her conduct, said she was sorry afterwards.

"I am not pleased with myself but that's the first time such a thing has happened to me - it was a gruelling match from the start and I lost control as I really thought the ball was in," said the Italian.

Sto joj pokazuje prst, neka joj pokaze picu. :smeh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Iskreno, necu ici na meceve fed kupa. Nerviraju me nasi treneri. Svi se toliko razumeju u tenis da pucaju od uspeha.

Jbt, pusti Jelenu da igra kako zeli. :vezan:

Ana (i njena mama) i Jelena (i njen trener i mama)! :hug: :hug: Svi ostali su gamadi-govna.

Htedoh reci, citavo ovo takmicenje mi lici na incest - tenis ili osecaj kada se gej tip ljubi sa devojkom. A podseca me i na epizodu serije "Vuk Karadzic", kada Dositej donosi krompir u Srbiju a ljudi sa nevericom probaju.

Mislim da je Ani prijalo takmicenje. Mnogo je bila :sweet: , stvaroo. Cak je htela da cestita Jeleni pobedu nad Sugijamom, ali joj je ova przo pobegla. Slatkis. Ne bih voleo da upropasti zivce i telo zbog budala. Neka uci od Jelene, turnir po turnir pa polako, doci ce njen novi GS.

Slika
Slika

Dozivljaj Marije sa tenis bloga (detalj):

There was one major drawback, though. A lot of people, including me, couldn’t see the scoreboard. Imagine that! And the chair umpire wasn’t talking clearly enough. So, we had to count the points by ourselves, which was a hassle. Hahaha, one woman beside me was even calling someone on the phone to inform her about the current score. Organizers, are you listening?
Korisnikov avatar
By ROYAL
Vala, Marija je skroz u pravu, rezultat više nije nego što je bio na ekranu, a ko je pričao onaj polu-jezik treba mu zabraniti da se obrati javno više ikad igde.

Ali meni je posebno smetalo što se rezultat prvo saopšti na srpskom pa na engleskom, posle pola sata (za vreme Aninog meča, posle se ni ne sećam). Jes' da se igra kod nas, ali bi mi, nekeko, iz poštovanja prema gostima, bilo bolje da su prvo saopštavali na engleskom. A tek zapovedni glas preko mikrofona :"Tišina. Ljudi!" Nadamo se da će naši organizatori obratiti pažnju sledeći put na ove sitnice.

I još jednom, sve čestitke našim curicama, jednoj malko više, ali nećemo o tome. :D
Autor: Tanjug, Beta | 10.02.2009. - 13:41

Ženska teniska reprezentacija Srbije meč plej ofa za popunu Svetske grupe Fed kupa igraće u gostima protiv selekcije Španije, žrebom je danas odlučeno u Londonu.

Mečevi plej ofa za popunu Svetske grupe Fed kupa na programu su 25. i 26. aprila ove godine. Selekcija Španije, sa 11.905 poena, zauzima treće mesto na Fed kup listi, iza Rusije i Italije, dok reprezetnacija Srbije ima 3.937 bodova i nalazi se na 13. mestu.
Pobednici plej of duela plasiraće se u Svetsku grupu, dok će poraženi igrati u "B" grupi.
Brodovi Beograda (sport)
Selektor Fed Kup reprezentacije Srbije Dejan Vraneš izjavio je danas da je zadovoljan protivnikom u baražu i dodao da veruje da će njegova ekipa posle meča protiv Španije izboriti plasman u Svetsku A grupu.
"Mislim da je protivnik sasvim u redu. Nijedan od četiri moguća protivnika ne bi bio težak samo ako su naše igračice zdrave i na okupu. Zadovoljan sam žrebom, ali žao mi je što nećemo još jednom igrati u Beogradskoj areni", rekao je Vraneš novinarima posle žreba.
Selektor reprezentacije Srbije rekao je da Španija ima dobru ekipu, ali da veruje da će njegov tim ipak izboriti plasman u Svetsku A grupu.
Španija je u prvom kolu druge Svetske grupe izgubila od Češke sa 4:1.
"Španija ima dobar tim. Karla Suarez Navaro u poslednje vreme postiže dobre rezultate, a Anabela Medina Gariges nije igrala protiv Češke i mislim da su zbog toga poražane visokim rezultatom. Međutim, imamo šansu, svaki meč treba odigrati dobro i sa razlogom verujem da ćemo proći", rekao je on.
Vraneš ne veruje da će španske teniserke biti u prednosti ukoliko se domaćini odluče da se meč igra na šljaci.
"Termin odigravanja se poklapa sa promenom igranja turnira sa brze podloge na šljaku. Videćemo za kakvu će se podlogu odlučiti Španci ali šljaka neće biti njihova prednost", rekao je selektor Srbije.

U ostalim mečevima sastaju se:
Francuska - Slovačka
Nemačka - Kina
Argentina - Ukrajina

Na žrebu u Londonu danas su određeni i parovi plej ofa za opstanak u Svetkoj "B" grupi, a sastaju se:
Belgija - Kanada
Estonija - Izrael
Poljska - Japan
Australija - Švajcarska
Pobednici ovih mečeva obezbediće opstanak u "B" grupi, dok će se poraženi timovi sledeće sezone takmičiti u zonskim grupama Fed kupa.
Korisnikov avatar
By spliff
pa moglo je i bolje...

idemo dalje :gatara:
Korisnikov avatar
By spliff
konachno smo stigli u svetsku grupu :D

:kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo:

a sada idemo na titulu

:fige:
By Kragi
Aha, lepo je videti Jelenu i Anu zagrljene sa nasom zastavom :)
By cumpig
u jeee, morala je da se ostvari kosmicka sudbina i da najveci patriota donese pobedu nebeskim teniserkama :shmi: :bouncy:

srecom, jer koliko je kenjalo gariges sa linijama , toliko je jecu podjebavalo :vatroslava:

sve u svemu, dovoljno je bilo videti radost na kraju da bi se samo potvrdilo zasto je toliko volimo ;)
Korisnikov avatar
By spliff
jelena, hvala ti :hail:

svakako njoj mozemo da zahvalimo shto je srbija (konachno) u svetskoj grupi. ne zelim uoptje da umanjim anine zasluge, ali da podsetim da je jeca uvek igrala kada su je zvali, i to za sve pare.

josh tri pobede i titula je tu... samo da ne dobijemo rusiju u prvom kolu :fige:

kada je zrebanje?
Korisnikov avatar
By IriS
žrebanje je kad se završi RG... čini mi se 3. juna.

:yay:
Korisnikov avatar
By Kylender
Originally posted by spliff

svakako njoj mozemo da zahvalimo shto je srbija (konachno) u svetskoj grupi. ne zelim uoptje da umanjim anine zasluge, ali da podsetim da je jeca uvek igrala kada su je zvali, i to za sve pare.
Jelena nije došla na kvalifikacije Evro-Afričke grupe u Plovdivu (sad već ne znam koje godine) ali znam da je bilo tokom one njene čuvene crne serije. Nije došla zbog svoje loše forme.

Naša selekcija je tada izgubila u finalu od Izraela - Ani Timotić (valjda se žena tako zove :) ) je predala Smašnova (koja je te godine pobedila JJ na RG) ali je zato Ana Ivanović izgubila od Peer 2:1 (4:6 6:4 4:6)... I u dublu je bilo 2:1 za Izrael.

Uvek mi je bilo krivo što napadaju Anu da je svojevremeno isfolirala povredu veličajući JJ i njeno herojstvo, iako se Jelena u pomenutoj situaciji nije pojavila a nije čak ni isfolirala povredu.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma JJ se vise davala pa mozes ti da pricas sta zelis. Samo ja uopste ne volim fed cup. Voleo bih da nase devojke uopste ne igraju na tom takmicenju.
Korisnikov avatar
By Kylender
Originally posted by Sunce
Ma JJ se vise davala pa mozes ti da pricas sta zelis. Samo ja uopste ne volim fed cup. Voleo bih da nase devojke uopste ne igraju na tom takmicenju.
Meni uopšte nije cilj da merim koja se više davala a koja manje. Samo iznosim činjenice a one kažu da se JJ nije odazivala uvek.
Korisnikov avatar
By spliff
ipak rusija :(

za utehu igramo kod kutje :up:
Korisnikov avatar
By IriS
e to cu d' idem da gledam :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by IriS
e to cu d' idem da gledam :D
:hug: Ako dodje Marija Sarapova, eto i mene.

Jupi, Arena ce biti puna puncijata.
Korisnikov avatar
By IriS
Jelena Janković izjavila je da još nije sigurna da li će zbog povrede moći da igra za reprezentaciju u meču protiv Rusije, u prvom kolu Svetske grupe Fed kupa.

"Ostalo je još malo vremena, videćemo kako će se moja povreda ponašati u narednih 24 sata. Nakon toga ću znati da li sam putnik za Srbiju ili ostajem na Floridi, da se lečim i tugujem što ne mogu biti u Areni i igrati protiv Rusije za pobedu Srbije, za ulazak u polufinale Svetske grupe", navela je Jankovićeva na svom blogu.

Jankovićeva je rekla da se povredila na Australijan openu kada je na treningu pokušala da promeni način serviranja.

"Nisam želela da govorim javno o problemima koji su me zadesili u Australiji, o prehladi i povredi leđa do koje je došlo na treningu jer bi to mnogi pripisivali kao neko pravdanje za izgubljeni meč na AO. Nisam ni želela da pravim famu oko povrede za koju sam smatrala da će nakon terapija u Australiji i SAD proći", rekla je srpska teniserka.

"Ipak, sve se iskomplikovalo, ja sam i dalje na Floridi, u velikoj neizvesnosti da li ću uopšte i krenuti na put. Bila sam u izolaciji, nisam se oglašavala svih ovih dana i zbog toga da selekcija Rusije ne sazna za moju povredu i dođe ohrabrena u Beograd", dodala je osma teniserka sveta.

Jankovićeva je podsetila da je odigrala 35 mečeva za reprezentaciju u Fed kupu i ostvarila 26 pobeda.

"Igrala sam za reprezentaciju i povređena, pod teškim bolovima izazvanim raznim povredama, pod injekcijama, bilo je mnogo teških, ali i lepih momenata. Sada sam u dilemi da li ponovo ulaziti u isto, da li ponovo povređen stati na crtu protivniku, jer to me može koštati narednih meseci igranja i takmičenja", rekla je Jankovićeva.

Meč prvog kola Svetske grupe Fed kupa igra se od 6. do 7. februara u Beogradskoj areni.

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.ph ... _id=408161
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!